Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Mam nadzieję, że dom okaże się ok.

Też mam taką nadzieję:p
Cioteczka Ihabe na wątek nie dotarła, bo ma awarię netu, jak będzie mogła to na pewno się tu pojawi. Dlatego czekam teraz na tel/sms od Zofija, żeby obie cioteczki skontaktować ze sobą;)

Posted

Laima napisał(a):
Dobrze byłoby wiedzieć, jak się ma bohater wątku...

jak tam nasz biedaczek? U nas dziś temepartura nie podskoczyła ponad -10!! brrrrr

Oby trafił do DS. Trzymam kciuki za mojego niedoszłego podopiecznego.... Cały czas robię podchody do męża ale jest nieugięty....
Śledzę wątek z utęsknieniem czekając na szczęśliwy finał

Posted

OJ...co za fajowe wiesci.....DS..??No i jeszcze jakby co propozycja zerduszka, ze na 10 dni moze wziąć maluszka:D..tylko co z nim teraz????te mrozy mnie przerazaja..strach wyjsc z domu:(

Posted

Dogo07 napisał(a):
To może trzeba jednak psiaka wyciągać ze schroniska ?
A kiedy na wizyta ?

Ihabe wspominała o poniedziałku, jeśli dobrze zrozumiałam, ale ja dalej nie mam odzewu od Zofija. Wysłałam sms, bo nie było zasięgu, a jutro będę dzwonić do skutku...
Moje pudliszony wracają po kilku minutach zmarznięte do domu, biedny maluch...

Posted

__Lara napisał(a):
Właśnie? czy wizyta jest umówiona?

Lara ja się umówiłam z Ihabe na jutro na telefon, ale przecież nie mam możliwości umówienia wizyty, bo wiem tyle o potencjalnym domu co wszyscy, czyli tylko, że jest.

Posted

__Lara napisał(a):
:wallbash: Energy, tyle wątków, że mi się już wszystko miesza, pytam o coś, co mi jeszcze niedawno napisałaś, ręce opadają :mdleje: :splat:

No pisałam:evil_lol:Lara tyle wątków i prawie na każdym tragedia, więc może się pomylić;)
Mam nadzieję, że uda mi się jutro rano dodzwonić do Zofija, będę dzwonić i dzwonić... Oby szybko udało się małego zabrać do domu...

Posted

Zofija napisał(a):
Ja też już kogoś znalazłam, ale narazie nie mogę się dodzwonić do potencjalnej Pani Supełka. Dam Wam zaraz znać co i jak jak będę coś wiedziała

To czekamy, oby maluch jak najszybciej mógł opuścić schron:p