Jump to content
Dogomania

MA DOM!! ONka z okropną raną i łańcuchem od roweru ..........zdjecia post 55

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orinka wróciła dzisiaj do mnie, jutro postaram się zrobić jej zdjęcia. Sunia cudownie znosi jazdę samochorem, bardzo zresztą lubi jezdzić. Ma już zrobiopne allegro i jeszcze inne ogłoszenia, więc może szybko znajdzie domek bo jest naprawdę piękna i do tego bardzo grzeczna.

Posted

Dziewczyny sory ale nie chce mi sie czytac calego watku, takiego meila otrzymalam do naszej kolezanki dogomaniaczki, zainteresowanej moge podac nr. tel. na PW.
dzwonił przed chwilą do mnie gość - chciałby sukę na ogród do gonienia i pilnowania z podkreśleniem na pilnowanie, ma do dyspozycji z tego co mówił pomieszczenie gospodarcze i ogród. Ale koniecznie suka bo ma iglaki w ogrodzie.

Posted

Orinka obecnie z przymusu, ponieważ nie mam już miejsca w domu, przebywa w kojcu, ale jest psem do wyadoptowania do mieszkania. Ona za wszelką cenę chce mieszkać w mieszkaniu, mam problem z wytłumaczeniem jej, że musi iść do kojca, będę więc szukała jej domu takiego, gdzie będzie mogła spać w domu. Natomiast mam inną sunię, która może mieszkać w budzie, ale nie jest Owczarkiem, zato brdzo dobrze pilnuje, może temu Panu by się spodobała.

Posted

no zobacz, u nas nie chciała przejsc przez próg, czy to gabinetu, czy domu... Jakby panicznie się bała. Ale widac, w lecznicy jej się spodobalo, ogłady nabrała :)
Jolu, to zapytaj Adę o ten dom dla suni, moze choc jedna znajdzie pana?

Posted

Jolu, sprawdzony dom koło krosna Odrzańskiego szuka ONka, ale nie do domu, buda i duzy ogród. Dom już po wizycie przedadopcyjnej i polecony przez MEDOR. Czy proponujemy Orinę? Czy szkoda jej nie dać do domu?.........

Posted

[quote name='malagos']Jolu, sprawdzony dom koło krosna Odrzańskiego szuka ONka, ale nie do domu, buda i duzy ogród. Dom już po wizycie przedadopcyjnej i polecony przez MEDOR. Czy proponujemy Orinę? Czy szkoda jej nie dać do domu?.........
Ja mam domek dla Orinki w Poznaniu, może iść do mieszkania. Jutro będę rozmawiała z facetem, który może będzie mógł ją zawiezć tylko nie wiem za ile? A może ktoś inny mógłby ją tam zawiezć. Potrzebna będzie zbiórka na dojazd Orinki do Poznania, domek jest już sprawdzony.

Posted

zobaczymy, ile uzbieramy z tego bazarku dla Orinki....
Kto oferował transport?
do mnie pisał edie21 w sprawie innego transportu, ale wyliczenia ma uczciwe. Na pw podeja Ci jego telefon, moze warto zapytać o cenę.

Posted

[quote name='malagos']Jolu, sprawdzony dom koło krosna Odrzańskiego szuka ONka, ale nie do domu, buda i duzy ogród. Dom już po wizycie przedadopcyjnej i polecony przez MEDOR. Czy proponujemy Orinę? Czy szkoda jej nie dać do domu?.........

A może Saba, przyzwyczajona do pilnowania terenu :lol:

Link do wątku Saby