sylwija Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 To już Moni musi zaproponować.. Jaki termin by odpowiadał i jak to logistycznie znow załatwic. Klusia na inne koty ani psy nie reaguje źle, na razie się nie zaprzyjaźnia, ale tez bez agresji :) Quote
moni_f Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Sylwia, musiamy się jakoś umowić, odnośnie odbioru Klusi ;-) Nie wiem jak tu na Dogo mam wysłać prywatnego posta, nie widzę takiej opcji, to może podam Ci mojego maila: [email protected] wyślij mi wiadomość, to się wymienimy namiarami, telefonami i sie umówimy Quote
sylwija Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 :) ok, Klusia jest super. Widać, ze jest rozsądna, ze ma jakieś doświadczenia za sobą, stad zachowuje się w stosunku do innych zwierzat spokojnie i z dystansem. Jednocześnie jest bardzo rozkoszna, tylko potrzebuje czasu, żeby się zaaklimatyzować. Wiadomo, ze to dla niej duze stresy - podroż, zmiana otoczenia.. Oj, ciężko się będzie rozstawać - całkowicie podbiła moje serce :) Dlatego chyba właśnie mam tyle zwierząt, co się jakaś bida trafiła, to już u nas zostawała, tak się przywiązywałam, ze nie wyobrażałam sobie, żeby oddać.. Wiem, że u Moni bedzie jej lepiej, mysle, ze im szybciej teraz, tym lepiej - zorganizowac ta przeprowadzke klusi, co nie znaczy, ze mi ona rzeszkadza, ale coraz bardziej sie przywyzwyczja, wiec juz lepiej zeby zaczela sie przyzwyczajac do swojego DS :) Quote
kinia098 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 I nawet lepiej dla Kluchy jechać szybciej, bo i ona by się za bardzo juz zadomowiła. I będzie jej jeszcze ciężej odnaleźć się znowu w innym miejscu- tak właśnie jak Sylwia pisała. Quote
sylwija Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 strasznie się z niej teraz sypie - ciepło ;) Dzisiaj 'noski' były z rana, cudna jest :D a wczoraj nawet trochę się z takim młodziutkim (jeszcze roku nie ma..) Teofilem pobawiła :) Quote
sylwija Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Klusia jest super - dobrze dogaduje się z moim towarzystwem, wszystkie szafki już obskoczyła :D W ogóle wygląda, że dobrze sie czuje w tym otoczeniu - taka jest spokojna i zrównoważona. Jak wracm, to do mnie biegnie się przywitać, pręży się i miziania oczekuje :) Aż żal, że zaraz do domu stałego do Moni jedzie :) Quote
sylwija Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 przyślę dzisiaj wieczorem do Kini zdjęcia Klusieński, pewnie już ostatnie ode mnie.. Sama nie potrafię wstawić, wstyd się przyznać.. Quote
kinia098 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ooooo już nawet do Ciebie biegnie ! Ona się chyba chce odwdzięczyć za opiekę i ciepły domeczek :) To zupełnie inny kociak :) Jak na razie nic nie doszło :D Zaraz sprawdzę pocztę jeszcze raz :) Quote
kinia098 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ooooo już nawet do Ciebie biegnie ! Ona się chyba chce odwdzięczyć za opiekę i ciepły domeczek :) To zupełnie inny kociak :) Jak na razie nic nie doszło :D Zaraz sprawdzę pocztę jeszcze raz :) Quote
kinia098 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 A i Sylwia, to nie wstyd, że nie potrafisz fotek wstawiać ;) ja na początku też nie potrafiłam. Masz konto na fotosiku? Quote
kinia098 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 A i Sylwia, to nie wstyd, że nie potrafisz fotek wstawiać ;) ja na początku też nie potrafiłam. Masz konto na fotosiku? Quote
sylwija Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kinia, zawstydziłaś mnie, ale w efekcie - jak widać udało się :D Klusia bardzo lubi wszelkiego rodzaju budki, schowki, dziury.. Quote
sylwija Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Bardo tez lubi drapac pazurkami o drewno.. Quote
sylwija Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Lubi tez ciepełko, ale bardzo się z niej sypie teraz, na szczęście pozwala się czesać, myślę, ze sprawia jej to przyjemność> niestety nigdy nie mam aparatu pod reka, jak sa jakies fajne momenty.. Quote
kinia098 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 A czemuż to Cię zawstydziłam ? :P Klucha jak zawsze rewelka :D Wiadomo kiedy będzie jechać do DS>? :) Quote
sylwija Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Przyszły weekend już najprawdopodobniej w DS :) Jest taka słodka, wczoraj nawet obwąchała jednego psiaka :D Quote
sylwija Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Oj tak :) Z Teofilem (młodziutki kociak) potrafi się bawic. Potrafi prychnąć, jak cos jej sie nie podoba - na kota czy psa, ale tak kontrolnie ;) Zaczęła tez do mnie trochę gadać, a myślałam, ze jest z tych milczków raczej :D Quote
kinia098 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Fajnie, że jej się udało, bo jest na prawdę wspaniała :) Taka z charakterkiem : D Quote
Recommended Posts