Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To już Moni musi zaproponować.. Jaki termin by odpowiadał i jak to logistycznie znow załatwic.
Klusia na inne koty ani psy nie reaguje źle, na razie się nie zaprzyjaźnia, ale tez bez agresji :)

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia, musiamy się jakoś umowić, odnośnie odbioru Klusi ;-) Nie wiem jak tu na Dogo mam wysłać prywatnego posta, nie widzę takiej opcji, to może podam Ci mojego maila: [email protected] wyślij mi wiadomość, to się wymienimy namiarami, telefonami i sie umówimy

Posted

:) ok,
Klusia jest super. Widać, ze jest rozsądna, ze ma jakieś doświadczenia za sobą, stad zachowuje się w stosunku do innych zwierzat spokojnie i z dystansem. Jednocześnie jest bardzo rozkoszna, tylko potrzebuje czasu, żeby się zaaklimatyzować. Wiadomo, ze to dla niej duze stresy - podroż, zmiana otoczenia..
Oj, ciężko się będzie rozstawać - całkowicie podbiła moje serce :)
Dlatego chyba właśnie mam tyle zwierząt, co się jakaś bida trafiła, to już u nas zostawała, tak się przywiązywałam, ze nie wyobrażałam sobie, żeby oddać..
Wiem, że u Moni bedzie jej lepiej, mysle, ze im szybciej teraz, tym lepiej - zorganizowac ta przeprowadzke klusi, co nie znaczy, ze mi ona rzeszkadza, ale coraz bardziej sie przywyzwyczja, wiec juz lepiej zeby zaczela sie przyzwyczajac do swojego DS :)

Posted

I nawet lepiej dla Kluchy jechać szybciej, bo i ona by się za bardzo juz zadomowiła. I będzie jej jeszcze ciężej odnaleźć się znowu w innym miejscu- tak właśnie jak Sylwia pisała.

Posted

strasznie się z niej teraz sypie - ciepło ;)
Dzisiaj 'noski' były z rana, cudna jest :D a wczoraj nawet trochę się z takim młodziutkim (jeszcze roku nie ma..)
Teofilem pobawiła :)

Posted

Klusia jest super - dobrze dogaduje się z moim towarzystwem, wszystkie szafki już obskoczyła :D W ogóle wygląda, że dobrze sie czuje w tym otoczeniu - taka jest spokojna i zrównoważona. Jak wracm, to do mnie biegnie się przywitać, pręży się i miziania oczekuje :)
Aż żal, że zaraz do domu stałego do Moni jedzie :)

Posted

Ooooo już nawet do Ciebie biegnie ! Ona się chyba chce odwdzięczyć za opiekę i ciepły domeczek :)
To zupełnie inny kociak :)
Jak na razie nic nie doszło :D Zaraz sprawdzę pocztę jeszcze raz :)

Posted

Ooooo już nawet do Ciebie biegnie ! Ona się chyba chce odwdzięczyć za opiekę i ciepły domeczek :)

Posted

Posted

Lubi tez ciepełko, ale bardzo się z niej sypie teraz, na szczęście pozwala się czesać, myślę, ze sprawia jej to przyjemność> niestety nigdy nie mam aparatu pod reka, jak sa jakies fajne momenty..

Posted

Oj tak :) Z Teofilem (młodziutki kociak) potrafi się bawic. Potrafi prychnąć, jak cos jej sie nie podoba - na kota czy psa, ale tak kontrolnie ;) Zaczęła tez do mnie trochę gadać, a myślałam, ze jest z tych milczków raczej :D