kinia098 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jako jedyna kicia z darłowskich, która jest oswojona, postanowiłam szukać dla niej domu. Skoro jest w mirę oswojona, to czemu nie spróbować czegoś dla niej znaleźć.A nóż się coś znajdzie Kiciulka jest po sterylce Nie toleruje psów...Nie wiem jak z kotami. Najlepiej gdyby byłby dom tylko z kotami, bo może się do nich przyzwyczai, bo sama żyje w tym swoim "stadku". Koka i cała reszta nie mam pojęcia gdzie śpią, bo okienko od piwnicy zamknięte...A zima nadchodzi... Kicia jest w Darłowie. Klusia dostała swoją szansę dzięki sylwiji, która zabrała ją do siebie na DT :loveu::loveu: Klusia została w DT na DS u sylwiji :) :loveu::loveu::loveu: Wydatki: - 150zł - transport Klusi do DT, do Warszawy, Wpłaty: - 150zł - osoba spoza forum na transport Klusi do DT, do Warszawy, Quote
BasiaD Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Piękna ta Kicia.. Ślicznie umaszczona.. Bardzo jej potrzebny domeczek cieplutki na zimę.. Niech się jej przydarzy pliss.... Quote
sylwija Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Jest przesliczna, jak moja najkochańsza Lusia, której już nie ma ze mna :( Gdyby nie to, ze mam 10 kotów, nie wahałabym sie ani chwili. Mam nadzieje, ze znajdzie dobry domek. Zycze powodzenia Quote
kinia098 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 A Kto jeszcze nie jest zakocony ?? :( :( Quote
BasiaD Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Kinia spróbuj jej porobić ogłoszenia.. Na dogo ciężko o domek dla KIci... Dla piesków zresztą teeż cięzko.. Ja mam 2 swoje koty już leciwe i nie mogę mieć więcej.. Fajnie ,że [B]Śliczna [/B]jest wysterylizowana. Ale idą mrozy i domek potrzebny..Kocie futerko mocno grzeje, ale tylko wtedy jak z drugiej strony jest drugi kotek albo ludź. Podnoszę Kicię, [B]niech jej się powiedzie już czas najwyższy!!![/B] Quote
kinia098 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Ogłoszenia już na niektórych portalach ma porobione. Będę jeszcze robić. Oj kiciulce domek się należy, za tyle czasu spędzonego "pod chmurką". Nawet nie wiem ile ma lat, więc ciężko mi jest również określić, ile już żyje pod blokiem i od kiedy. Quote
BasiaD Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Szkoda ją zostawić pod blokiem na zimę.. Mróz idzie.. Taka ślicznotka już powinna się grzać na kanapce w domeczku... Quote
BasiaD Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kinia nie odpuszczaj.. Poszukaj tez wsparcia na miau..Szkoda żeby Kicia spędziła zimę na dworku..Zimno juz.A koty ciepłolubne..Gdybym nie miała swoich 2 i nie była sama chora już dawno wzięłabym ją do siebie..Poagituj troszkę..Samo dogo to za mało.. Trzeba zrobić alegro, ogłoszenia na innych portalach, może namówisz jakąś cioteczkę na banerek.. Bardzo szkoda tej Kici..Niech jej się przytrafi domek na Święta Quote
sylwija Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Duże mrozy ida podobno :( Może chociaż jakiś tymczas.. Quote
kinia098 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Ona ma już ogłoszenia na różnych portalach. Nie wiem, ja już tracę nadzieję, że do końca roku znajdzie się domek :( Na miau też nie ma chętnych na kiciulkę, ale banerek jest :) Quote
sylwija Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ona jest taka śliczna i na pewno wspaniała, powinna znaleźć dobry domek, którego byłaby ozdoba i pociecha .. Quote
BasiaD Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Domek konieczny na zimę..Choćby tymczas.. musi się znaleźć, nie można tej Kiciuni zostawić same sobie.. Quote
kinia098 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Byłam dzisiaj u kociarni. Powiem Wam, że misek pełno...ale pustych, z zamarzniętą wodą...Kociarnia była, owszem Trikolorka, to jak tylko położyłam na niej rękę, to od razu nastawiała się do miziania Jest już bardzo zimne, mroźne powietrze :/ Koty chowają się po krzakach, pod samochodami, bo już im zimno :/ Quote
BasiaD Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ojej przecież to domowoa Kicia..Ona musi być w domku..Może jakaś litościowa duszyczka da jej domeczek na zimę...Taka piękna Koteńka..Sama bym ją chętnie zabrała...Wskakuj malutka do góry prosić cioteczki o domek... Quote
BasiaD Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kinia a może płatny DT?? Koty ie są drogie w utrzymaniu.. Dołożyła bym się.. Quote
kinia098 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 A gdzie takie coś można znaleźć? :( Bo ja się nie orientuję :( Wtedy nawet ja bym zawsze jakiś grosik wrzuciła, bazarki itd :) Jakbyś coś znalazła, to pisz :) Wszystko przemyślę i będziemy ustalać :) Quote
Isabel Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 W dziale "Akcje" jest poddział "Domy tymczasowe", a tam jest wątek (pierwszy od góry) "Spis domów tymczasowych" - wpisz się tam, może ktoś się odezwie Quote
KONICZYNKA 47 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Śliczna kicia. Daj ja do Anonsów i Alegratki. Quote
sylwija Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jak Kicia sobie radzi w te mrozy? U Was pewnie też ostra zima :) Quote
kinia098 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 W najbliższym czasie wystawię ja na Alegratka. Ma też ogłoszenia na innych stronach. Jak sobie radzi?? Nie wiem :( Dzisiaj u niej będę. Tyle, że nie mam aparatu, bo siostra wzięła :/ Pocykam komórką. Będą kiepskie, ale będą :) Na pewno jest jej ciężko :( Poza tym jest tam jeden kocur ze świerzbem i niektóre koty kichają, smarkają...Więc jak szybko nie zabierze się koteczki stamtąd, to i ona może się zarazić i wtedy będą jeszcze mniejsze szanse na dom :( Quote
emilak Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 kurcze szkoda, że tak daleko....ja właśnie jestem na etapie poszukiwania kici... Quote
Isabel Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 emilak napisał(a):kurcze szkoda, że tak daleko....ja właśnie jestem na etapie poszukiwania kici... Napisz skąd jesteś, może by się dało zorganizować transport. Moja sunia podróżowała z Sopotu aż do Krakowa. Quote
Recommended Posts