Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwija']Klusia jest prześliczna, ale to nie jedyna jej zaleta :D
Naprawdę jest niesamowita. Bałam się ją wypuszczać na dwór, a okazuje się, że zupełnie niepotrzebnie.
Dobrze, ze została zabrana z tych piwnic.

Jeśli reszta towarzystwa, którym zajmuje się Kinia jest cokolwiek podobna w zachowaniu, charakterze.. powinna natychmiast znaleźć domki

Niestety nie :( Dzikuski :( A są naprawdę piękne koty w Darłowie. Domki wręcz by się o nie biły :(

Tutaj więcej zdjęć moich dziczków: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4535597#4535597

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wygląda, że się stabilizuje, stres był, nie powiem, szczególnie, że 100 m od wału mieszkamy..
Wszystkie koty trzymałam w domu, bez wypuszczania na dwór całkiem z obawy, że trzeba będzie się ewakuować..
Ale już jest normalnie.. mam nadzieję..

Posted

[quote name='sylwija']wygląda, że się stabilizuje, stres był, nie powiem, szczególnie, że 100 m od wału mieszkamy..
Wszystkie koty trzymałam w domu, bez wypuszczania na dwór całkiem z obawy, że trzeba będzie się ewakuować..
Ale już jest normalnie.. mam nadzieję..[/QUOTE]
100 m ?!
Wodo, opadaj szybko...

Posted

tez pozdrawiamy :)
Klusia jest bardzo mądra. Chodzi sobie na dwór, ale poza granice podwórka ani na teren psów - nie zamierza. Bardzo się pilnuje, a jak przyszedł obcy kotek sobie pojeść, to na niego naprychała :D
Oczywiście, ze swoimi żyje w zgodzie i nie ma żadnych awantur..

Posted

[quote name='sylwija']tez pozdrawiamy :)
Klusia jest bardzo mądra. Chodzi sobie na dwór, ale poza granice podwórka ani na teren psów - nie zamierza. Bardzo się pilnuje, a jak przyszedł obcy kotek sobie pojeść, to na niego naprychała :D
Oczywiście, ze swoimi żyje w zgodzie i nie ma żadnych awantur..
Fajnie, że u Klusi wszystko dobrze, to taka cudna kotka, no i szczęściara straszna : )

Klusiu, trzymaj kciuki za koleżankę Meca i Yoszka, naszą obecną tymczaskę Gaję, z Gają źle :-(

Pozdrowienia dla Was serdeczne

Posted

[quote name='Korciaczki']Fajnie, że u Klusi wszystko dobrze, to taka cudna kotka, no i szczęściara straszna : )

Klusiu, trzymaj kciuki za koleżankę Meca i Yoszka, naszą obecną tymczaskę Gaję, z Gają źle :-(

Pozdrowienia dla Was serdeczne

I ja zaciskam mocno kciuki !

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo mi przykro z powodu Gai :(

U Klusi wszystko dobrze. Bardzo lubi przebywać na dworze - jak jest słoneczko szczególnie.
W dalszym ciągu nie wychodzi poza ogrodzenie.
I nocki - koniecznie w domu :)
jest rozkoszna :)
Spróbuję jakieś zdjęcie zrobić w weekend

AAA. i już w łóżku z nami spała ;)

Posted

[quote name='sylwija']Bardzo mi przykro z powodu Gai :(

U Klusi wszystko dobrze. Bardzo lubi przebywać na dworze - jak jest słoneczko szczególnie.
W dalszym ciągu nie wychodzi poza ogrodzenie.
I nocki - koniecznie w domu :)
jest rozkoszna :)
Spróbuję jakieś zdjęcie zrobić w weekend

AAA. i już w łóżku z nami spała ;)[/QUOTE]

No proszę jaka królewna :)

• 1 month later...
Posted

Wydaje się być naprawdę szczęśliwa. Ostatnio totalnie mnie zaskoczyła wskakując mi na kolana :) Cudowna jest Klusieńka.

Szkoda tylko, ze nie wszystkim zwierzakom można pomóc :(

• 4 weeks later...
Posted

z Klusia jest w ogóle specyficzna sprawa. Za psami nie przepada, ignoruje.
Zwierzaki 'zastane' czyli takie, które były już za nim do nas trafiła - spoko, sympatycznie, z Teofilem to nawet sie fajnie bawi, z reszta - rzadziej :)
Ale nowe stworzenie,
np. - obcy kotek, który przychodzi czasem na taras sobie pojeśc - to na niego prycha i odgania,
- sunka, którą znaleźliśmy (biedna bardzo z drutem wrośniętym w szyje, prawdopodobnie cudem z wnyków się uwolniła) - Klusia się na nią denerwuje, mimo, ze już trochę sunka z nami mieszka - bo operacja usunięcia drutu była i sterylka, czyli ponad miesiąc na pewno,
Nie wiem, czy to zazdrość ;)

Posted

Szczęsliwa Klusia..... wspaniale trafiła........ :loveu: pozdrawiamy domek Klusiu

gdyby ktoś słyszał o domku dla 7letniej, spokojnej, madrej, kochanej, wiernej buro-białej kotki Djunki..... jest u nas, nikt jej nie chce....

Posted

[quote name='Korciaczki']
gdyby ktoś słyszał o domku dla 7letniej, spokojnej, madrej, kochanej, wiernej buro-białej kotki Djunki..... jest u nas, nikt jej nie chce....
Ode mnie małych kociaków nie chcą, a co dopiero 7 letnią kotkę :/

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Klusia bardzo jest puszysta :) i straszna przylepa - czasem śpi w łóżku i nawet pies jej nie przeszkadza.. Jak wracam z pracy, zawsze mnie wita :)
Postaram się w weekend jakieś aktualne zdjęcie zrobić, to wstawię.