kinia098 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='sylwija']Klusia jest prześliczna, ale to nie jedyna jej zaleta :D Naprawdę jest niesamowita. Bałam się ją wypuszczać na dwór, a okazuje się, że zupełnie niepotrzebnie. Dobrze, ze została zabrana z tych piwnic. Jeśli reszta towarzystwa, którym zajmuje się Kinia jest cokolwiek podobna w zachowaniu, charakterze.. powinna natychmiast znaleźć domki Niestety nie :( Dzikuski :( A są naprawdę piękne koty w Darłowie. Domki wręcz by się o nie biły :( Tutaj więcej zdjęć moich dziczków: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4535597#4535597 Quote
kinia098 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Jak tam u Was sytuacja? Powódź doszła czy nie?? Quote
sylwija Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 wygląda, że się stabilizuje, stres był, nie powiem, szczególnie, że 100 m od wału mieszkamy.. Wszystkie koty trzymałam w domu, bez wypuszczania na dwór całkiem z obawy, że trzeba będzie się ewakuować.. Ale już jest normalnie.. mam nadzieję.. Quote
kinia098 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='sylwija']wygląda, że się stabilizuje, stres był, nie powiem, szczególnie, że 100 m od wału mieszkamy.. Wszystkie koty trzymałam w domu, bez wypuszczania na dwór całkiem z obawy, że trzeba będzie się ewakuować.. Ale już jest normalnie.. mam nadzieję..[/QUOTE] 100 m ?! Wodo, opadaj szybko... Quote
sylwija Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 100 m - ale wał solidny :) gorzej w okolicy - niby kilka kilometrów, a jakby wylało, byłoby niefajnie bardzo.. Ale jest już ok - i oby nigdy więcej :) Quote
kinia098 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Ufff. Dobrze, że już wszystko w porządku :) Pozdrowienia dla Kluchy i reszty gromadki oraz ich właścicieli ;) ! Quote
sylwija Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 tez pozdrawiamy :) Klusia jest bardzo mądra. Chodzi sobie na dwór, ale poza granice podwórka ani na teren psów - nie zamierza. Bardzo się pilnuje, a jak przyszedł obcy kotek sobie pojeść, to na niego naprychała :D Oczywiście, ze swoimi żyje w zgodzie i nie ma żadnych awantur.. Quote
kinia098 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek suni ( szorściak, piękny ! ), której właściciele wyjechali i dokarmiają ją sąsiedzi :placz: Sunie nie ma budy, zamiast misek- wiadro po farbie, oszczeniła się, ale nie wiadomo co ze szczeniakami :placz: Przepraszam za OT :oops: http://www.dogomania.pl/threads/184902-Be%C5%BCowo-magnoliowa-suczka-wo%C5%82a-o-pomoc!-Okolice-S%C5%82upska. Quote
Korciaczki Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='sylwija']tez pozdrawiamy :) Klusia jest bardzo mądra. Chodzi sobie na dwór, ale poza granice podwórka ani na teren psów - nie zamierza. Bardzo się pilnuje, a jak przyszedł obcy kotek sobie pojeść, to na niego naprychała :D Oczywiście, ze swoimi żyje w zgodzie i nie ma żadnych awantur.. Fajnie, że u Klusi wszystko dobrze, to taka cudna kotka, no i szczęściara straszna : ) Klusiu, trzymaj kciuki za koleżankę Meca i Yoszka, naszą obecną tymczaskę Gaję, z Gają źle :-( Pozdrowienia dla Was serdeczne Quote
kinia098 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Korciaczki']Fajnie, że u Klusi wszystko dobrze, to taka cudna kotka, no i szczęściara straszna : ) Klusiu, trzymaj kciuki za koleżankę Meca i Yoszka, naszą obecną tymczaskę Gaję, z Gają źle :-( Pozdrowienia dla Was serdeczne I ja zaciskam mocno kciuki ! Quote
kinia098 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Jak tam Kluchoza się trzyma? :D Nie psoci, nie ucieka ;) Quote
Korciaczki Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Kluchoza- doooobre :evil_lol: Gaja nie żyje- wredny fip bezwysiękowy... Quote
kinia098 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Korciaczki napisał(a):Kluchoza- doooobre :evil_lol: Gaja nie żyje- wredny fip bezwysiękowy... Biedactwo :( Quote
sylwija Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Bardzo mi przykro z powodu Gai :( U Klusi wszystko dobrze. Bardzo lubi przebywać na dworze - jak jest słoneczko szczególnie. W dalszym ciągu nie wychodzi poza ogrodzenie. I nocki - koniecznie w domu :) jest rozkoszna :) Spróbuję jakieś zdjęcie zrobić w weekend AAA. i już w łóżku z nami spała ;) Quote
kinia098 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='sylwija']Bardzo mi przykro z powodu Gai :( U Klusi wszystko dobrze. Bardzo lubi przebywać na dworze - jak jest słoneczko szczególnie. W dalszym ciągu nie wychodzi poza ogrodzenie. I nocki - koniecznie w domu :) jest rozkoszna :) Spróbuję jakieś zdjęcie zrobić w weekend AAA. i już w łóżku z nami spała ;)[/QUOTE] No proszę jaka królewna :) Quote
kinia098 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Isabel']Tak wygląda szczęśliwy kot:loveu:[/QUOTE] Zgadzam się z Tobą w 100% !!!! :) Quote
sylwija Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Wydaje się być naprawdę szczęśliwa. Ostatnio totalnie mnie zaskoczyła wskakując mi na kolana :) Cudowna jest Klusieńka. Szkoda tylko, ze nie wszystkim zwierzakom można pomóc :( Quote
kinia098 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 A jak tam Klusieńka z psami? Nie pogoni czasem? :) Quote
sylwija Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 z Klusia jest w ogóle specyficzna sprawa. Za psami nie przepada, ignoruje. Zwierzaki 'zastane' czyli takie, które były już za nim do nas trafiła - spoko, sympatycznie, z Teofilem to nawet sie fajnie bawi, z reszta - rzadziej :) Ale nowe stworzenie, np. - obcy kotek, który przychodzi czasem na taras sobie pojeśc - to na niego prycha i odgania, - sunka, którą znaleźliśmy (biedna bardzo z drutem wrośniętym w szyje, prawdopodobnie cudem z wnyków się uwolniła) - Klusia się na nią denerwuje, mimo, ze już trochę sunka z nami mieszka - bo operacja usunięcia drutu była i sterylka, czyli ponad miesiąc na pewno, Nie wiem, czy to zazdrość ;) Quote
Korciaczki Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Szczęsliwa Klusia..... wspaniale trafiła........ :loveu: pozdrawiamy domek Klusiu gdyby ktoś słyszał o domku dla 7letniej, spokojnej, madrej, kochanej, wiernej buro-białej kotki Djunki..... jest u nas, nikt jej nie chce.... Quote
kinia098 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Korciaczki'] gdyby ktoś słyszał o domku dla 7letniej, spokojnej, madrej, kochanej, wiernej buro-białej kotki Djunki..... jest u nas, nikt jej nie chce.... Ode mnie małych kociaków nie chcą, a co dopiero 7 letnią kotkę :/ Quote
kinia098 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 hej hej jak tam Żyjesz Klusko ? :D zmieniasz futerrrko na zimowe? :P Quote
sylwija Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Klusia bardzo jest puszysta :) i straszna przylepa - czasem śpi w łóżku i nawet pies jej nie przeszkadza.. Jak wracam z pracy, zawsze mnie wita :) Postaram się w weekend jakieś aktualne zdjęcie zrobić, to wstawię. Quote
Recommended Posts