Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klusieńka sie calkiem zadomowila, biega, podskakuje, pokrzykuje :) domaga sie pieszczot, jedzonka.. Okazala sie byc bardzo zabawowa

dobrze sie dogaduje ze zwierzakami, jest taka.. zrównoważona :)

Posted

Dzięki :) 'Pokoj koci' to troche koniecznosc, mam tez psy i nie moge pozwolic, by wyjadaly kotom karme (jest sporo drozsza), wiec tu dostaja jedzonko na gorze.. Poza tym jest strasnzie zagracony i dobrze sie tam czuja - sporo miejsc, gdzie moga sobie polezec, ukryc sie nawet w jakis budkach ;)

Posted

Ale ten Kluchoz jest tłuściutki :P Jak to się w ogóle gdzieś wdrapie i zmieści <lol>.
Sylwia, ale tam kolorowo u Ciebie. :P Same tri, rude :P Masz coś np. łaciatego? :D
Powstawiaj fotki każdego z osobna ;) Jeśli możesz :D
Super, że Klusi tak dobrze :D Fajnie, że tak szybko załapała, co to dom i inne zwierzaki :) Wspaniale jej u Ciebie, Sylwia :D Jeszcze raz Ci dziękuję, że podarowałaś jej takie warunki DT i taką opiekę :) :)

Posted

Właśnie wcale nie jest gruba, ale tak na zdjęciach wychodzi, jest puszysta :)
Kolorowo - owszem :), mam tez czarne, buraska i białe z elementami czarnego ;)
Nie żartuj, Kinia, gdyby nie Ty, Klusia by się gdzieś błąkała w mrozie, deszczu itd itp
A gościć ja to prawdziwa przyjemność :D
Miałam obawy odnośnie ilości moich zwierzaków, ale bardzo dobrze się zaaklimatyzowała, totalnie mnie zaskoczylo, ze jest taka towarzyska i zabawowa, i gadatliwa :)

Posted

Klusia nie pojechala w weekend do DS, tym razem to mi wypadła poważna sprawa i musiałam odwołać.
Przełożone zostało na następną sobota/niedziela, ponieważ w tygodniu w dzień ja pracuje, a wieczory Moni nie bardzo pasują..

Posted

coby nie było wątpliwości - to byl pierwszy raz odwolany przeze mnie - dostalam z rana telefon, ze babcia w szpitalu, wiec musiałam wszystko rzucić i jechać. Od razu po telefonie wysłałam SMS do DS, żeby było wiadomo, ze coś mi wypadło nagłego.

Nie mam jeszcze potwierdzenia od DS czy i kiedy dokładnie przyjedzie po Klusie.

Posted

Ustaliłyśmy z Monika (MONI_F), że Klusia zostanie u mnie na DS. Monika na pewno ja odwiedzi :) jako dobra cioteczka :D
Klusia bardzo sie zadomowiła, widać, ze czuje się tu dobrze i bezpiecznie, ze to jej miejsce, wiec nie chcemy jej narażać na dodatkowe stresy..

Posted

Czyli razem z Kluchą masz 11 kotów ?!:crazyeye::crazyeye: Ładne stadko ;)

No to mam nadzieję, że wszyscy jednak zadowoleni z podjętej decyzji. ;) A Klusia niech nie rozrabia i będzie grzecznym kotkiem :) Cieszę się, że jej się tam podoba :D To i ja dodam, że Klucha zawsze może wrócić do mnie, gdyby coś jednak stanęło na drodze ;)

Sylwia- dziękuję za wspaniały domeczek dla Klusi :loveu::loveu::loveu: Niech się grzeje przy kominku :lol: Bo na pewno dupcia zmarzła jej przez te lata, co żyła na dworze :mad:

Posted

Isabel napisał(a):
Bardzo się cieszę z takiego zakończenia:multi:

no ja troche mniej, bo wszystko przygotowane na przyjazd Klusi: feliway włączony od 3 tygodni, budka z kocykiem wyszykowana, zapas dodatkowego jedzonka zakupiony, nawet dodatkową kuwetę już jej naszykowałam, dwa razy już brałam urlop w pracy, żeby jechać po Klusię i być z nią w domu jak do nas przyjedzie, a tu Sylwia mi mówi, że się w niej zakochała i mi jej nie odda :placz:
a poważnie mówiąc, Sylwia stwierdziła, że skoro Klusia tak się już zadomowiła i przywyczaiła, to szkoda jej znowu stresować i może będzie lepiej żeby została u niej, no cóż zgodziłam się :roll:
gdyby się coś zmieniło, oczywiście nadal jestem gotowa wziąć Klusię do siebie