kinia098 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 o rany, takie piękne zdjęcia, a ja dopiero je zauważyłam :loveu::loveu::loveu: Quote
kinia098 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 W dniu Świąt Bożego Narodzenia Pragnę złożyć żarliwe życzenia: Szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, Oby troski życia zaginęły w mroku Podczas nadchodzącego Nowego Roku! Kinga wraz z 5 kocich przyjaciół, 1 psim i 1 uszatym :) Quote
sylwija Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Klusia jest piękna i muszę powiedzieć, że to taka luksusowa koteczka :) Lubi komfort - najwygodniejsze, najbardziej 'wypasione' posłanka wybiera ;) Je bardzo elegancko i porusza się dostojnie, chyba, że się zapomni - wtedy bryka jak kociak Quote
kinia098 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 sylwija napisał(a):Klusia jest piękna i muszę powiedzieć, że to taka luksusowa koteczka :) Lubi komfort - najwygodniejsze, najbardziej 'wypasione' posłanka wybiera ;) Je bardzo elegancko i porusza się dostojnie, chyba, że się zapomni - wtedy bryka jak kociak No proszę :lol: I pomyśleć, że kiedyś to to w piwnicy się chowało :lol: Quote
sylwija Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ciężko uwierzyć :) jest cudowna i pieszczoch niemożliwy, niesamowicie kontaktowa i taka.. elegancka :) teraz mam na dt dwie sunie - Verę i Ninkę, ale mam nadzieję, że znajdą domki, choć na razie się nie zanosi - są w moim podpisie, zapraszam kinia098 - może komuś polecisz ;) Quote
kinia098 Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='sylwija']ciężko uwierzyć :) jest cudowna i pieszczoch niemożliwy, niesamowicie kontaktowa i taka.. elegancka :) teraz mam na dt dwie sunie - Verę i Ninkę, ale mam nadzieję, że znajdą domki, choć na razie się nie zanosi - są w moim podpisie, zapraszam kinia098 - może komuś polecisz ;) Wyślij mi na maila: [email protected] zdjęcia i teksty do ogłoszeń, to wrzucę na tablicę :) Quote
sylwija Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='kinia098']Wyślij mi na maila: [email protected] zdjęcia i teksty do ogłoszeń, to wrzucę na tablicę :) wysłałam Ci moją już trójkę tymczasowiczów :) Quote
kinia098 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Ogłoszenia :oops: http://tablica.pl/oferta/ninka-mloda-sliczna-sunia-czeka-na-dom-IDIivF.html http://tablica.pl/oferta/mloda-sunia-alaskan-malamute-do-adopcji-IDIirf.html Quote
kinia098 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Proszę, głosujcie ! Dziś ostatni dzień! Mamy niewielką przewagę. Rozsyłajcie, agitujcie :oops:! Startuję jako 3 karmicielki z Pomorza Zachodniego ! :) :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=138598 Quote
sylwija Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 niestety nie :( za to przybył mi kolejny tymczasowicz - Asik z mojego podpisu.. Quote
sylwija Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Klusia lubi taką pogodę :) w końcu ciepło i słoneczko Quote
Recommended Posts