Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

W dniu Świąt Bożego Narodzenia
Pragnę złożyć żarliwe życzenia:
Szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia,
Oby troski życia zaginęły w mroku
Podczas nadchodzącego Nowego Roku!

Kinga wraz z 5 kocich przyjaciół, 1 psim i 1 uszatym :)

• 3 weeks later...
Posted

Klusia jest piękna i muszę powiedzieć, że to taka luksusowa koteczka :) Lubi komfort - najwygodniejsze, najbardziej 'wypasione' posłanka wybiera ;)
Je bardzo elegancko i porusza się dostojnie, chyba, że się zapomni - wtedy bryka jak kociak

• 2 weeks later...
Posted

sylwija napisał(a):
Klusia jest piękna i muszę powiedzieć, że to taka luksusowa koteczka :) Lubi komfort - najwygodniejsze, najbardziej 'wypasione' posłanka wybiera ;)
Je bardzo elegancko i porusza się dostojnie, chyba, że się zapomni - wtedy bryka jak kociak

No proszę :lol: I pomyśleć, że kiedyś to to w piwnicy się chowało :lol:

Posted

ciężko uwierzyć :) jest cudowna i pieszczoch niemożliwy, niesamowicie kontaktowa i taka.. elegancka :)

teraz mam na dt dwie sunie - Verę i Ninkę, ale mam nadzieję, że znajdą domki, choć na razie się nie zanosi - są w moim podpisie, zapraszam kinia098 - może komuś polecisz ;)

Posted

[quote name='sylwija']ciężko uwierzyć :) jest cudowna i pieszczoch niemożliwy, niesamowicie kontaktowa i taka.. elegancka :)

teraz mam na dt dwie sunie - Verę i Ninkę, ale mam nadzieję, że znajdą domki, choć na razie się nie zanosi - są w moim podpisie, zapraszam kinia098 - może komuś polecisz ;)
Wyślij mi na maila: [email protected]
zdjęcia i teksty do ogłoszeń, to wrzucę na tablicę :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...