Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wymiziam Lemonka od was wszystkich, na pewno:lol: Kochany, ciekawa jestem, co u niego, szkoda, że nie mogę go już odwiedzać co dzień.
Kontakt do ogłoszeń najlepiej podać do megii, ona ma go na oku stale. Niech się zresztą wypowie, czy tak można :)
mala_czarna, pieniążki wpłynęły, dziękuję serdecznie!

Posted

Lemoniada napisał(a):
Wymiziam Lemonka od was wszystkich, na pewno:lol: Kochany, ciekawa jestem, co u niego, szkoda, że nie mogę go już odwiedzać co dzień.
Kontakt do ogłoszeń najlepiej podać do megii, ona ma go na oku stale. Niech się zresztą wypowie, czy tak można :)
mala_czarna, pieniążki wpłynęły, dziękuję serdecznie!

Jak najbardziej możecie podać namiary na mnie - nie ma problemu:) Przepraszam, ze dziś mało pisze ale oprócz tymczasowiczów mam też hotelowiczów świąteczno - sylwestrowych i istne urwanie głowy:)

Posted

Oglądam zdjęcia z całego wątku i myślę sobie, że jakieś Dobre Anioły skierowały Cię Lemoniadko na drogę Lemona dwa tygodnie temu. Mam nadzieję, że teraz jakiś dobry człowiek zapragnie mieć przyjaciela - Lemona. Trzymam kciuki.

Posted

Nie bylo mnie tu ponad tydzien.....wracam i co widzę? Dziewczyny...:klacz::Rose::klacz::Rose::klacz:....jestescie naprawdę WIEEELKIE. Kasiu.... ide ze szczęscia się :cunao::drink1::cunao:. Oby kazda akcja na dogo miala tak sprawny przebieg.

Posted

Lemoniado, ale fotek to Ci nie podarujemy. No i relacji z pobytu też nie ;)
Jak mu tam, dupka nie marźnie? najedzony, zdrowy? Na zdjęciach przepięknie wychodzi. Ma się fotogeniczną tę facjatę. :lol:

Posted

Witam:) Liczyłam że Lemoniada coś napiszę ale pewnie baluje:) Więc u Lemonka wszystko super - zdrowy, zadowolony, z rozmachanym ogonem. Do tego przytył bo w końcu polubił jedzenie. Na dzisejszym spacerze najadłam się tylko przez niego trochę strachu - zobaczył na leśnej drodze grupę ludzi, śród nich mężczyzn i tak spanikował, ze myślałam, ze ściągnie sobie obrożę i ucieknie... Strasznie się bał. W związku z tym mam pytanie czy mogę zmienić mu obrożę na mniejszą albo dorobić dziurkę w tej którą ma bo może być nieciekawie...?
Mężczyzn się boi ale za to strzałów i petard nic a nic - wczoraj poszłam do kojcy koło północy i nasz Lemonek wesoło merdał ogonem a jego sąsiad, niczego nie bojący się miks kaukaza Borys, siedział przerażony w budzie.

Posted

To nie balowanie udaremniło mi zaglądnięcie tu, tylko ważny gość, choroba i przerwy w dostępie neta, przepraszam:oops:
Fotki mam tylko na telefonie, baterie siadły i w moim aparacie i w TŻ-towym, jak na złość :( Ale niebawem wybieram się do Lemonka znowu i tym razem przezornie zabiorę zapas, więc na pewno będzie co oglądać :)
Póki co potwierdzam - Lemonek ślicznie się poprawił!:multi: Dalej szczupły, ale przecież jest w hoteliku raptem od tygodnia, a już zmiana jest duża i widoczna na pierwszy rzut oka:lol: Strupy dalej z niego złażą, to dobrze, znaczy się, że skóra się goi. Zabraliśmy go z TŻ-tem na spacer po lesie, nie bał się ludzi ani samochodów, za to strachy na wróble wzbudziły jego niepokój;) Niestety szarpał się trochę i zaplątywał w smycz, ale tylko na początku, gdy jeszcze widać było i słychać pozostałe psy. Gdy posesja megii zniknęła za zakrętem Lemonek ślicznie spacerował i może tylko odrobinę rwał do przodu :) Śliczny jest chłopak!! Już zazdroszczę przyszłym właścicielom. Ale z tego co mówił TŻ megii - on się nadaje raczej jako jedynak, niż towarzysz do innych psów. Poczuł sie już pewniej i próbuje sobie podporządkować inne hotelowe psiaki, w dodatku pierwszy zaczepia. Za to do człowieka jest miód-malina! Kochany, mądry, wierny przyjaciel! Będzie cudownym towarzyszem na długie wspólne lata, jestem tego pewna:)

Megii, no pewnie, że zrób z obrożą co uważasz, najważniejszy jest Lemonek i jego bezpieczeństwo :)
Ciotecze Tora&Faro dziękujemy za zasilenie Lemonkowego funduszu:loveu: