Lemoniada Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Wymiziam Lemonka od was wszystkich, na pewno:lol: Kochany, ciekawa jestem, co u niego, szkoda, że nie mogę go już odwiedzać co dzień. Kontakt do ogłoszeń najlepiej podać do megii, ona ma go na oku stale. Niech się zresztą wypowie, czy tak można :) mala_czarna, pieniążki wpłynęły, dziękuję serdecznie! Quote
megii1 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Lemoniada napisał(a):Wymiziam Lemonka od was wszystkich, na pewno:lol: Kochany, ciekawa jestem, co u niego, szkoda, że nie mogę go już odwiedzać co dzień. Kontakt do ogłoszeń najlepiej podać do megii, ona ma go na oku stale. Niech się zresztą wypowie, czy tak można :) mala_czarna, pieniążki wpłynęły, dziękuję serdecznie! Jak najbardziej możecie podać namiary na mnie - nie ma problemu:) Przepraszam, ze dziś mało pisze ale oprócz tymczasowiczów mam też hotelowiczów świąteczno - sylwestrowych i istne urwanie głowy:) Quote
Negra & Anna Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Oglądam zdjęcia z całego wątku i myślę sobie, że jakieś Dobre Anioły skierowały Cię Lemoniadko na drogę Lemona dwa tygodnie temu. Mam nadzieję, że teraz jakiś dobry człowiek zapragnie mieć przyjaciela - Lemona. Trzymam kciuki. Quote
nescca Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Nie bylo mnie tu ponad tydzien.....wracam i co widzę? Dziewczyny...:klacz::Rose::klacz::Rose::klacz:....jestescie naprawdę WIEEELKIE. Kasiu.... ide ze szczęscia się :cunao::drink1::cunao:. Oby kazda akcja na dogo miala tak sprawny przebieg. Quote
Aga-33-76 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Lemon przystojniaku w górę na dobranoc! Quote
Lemoniada Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 megii, czy daleko jest do Ciebie z dworca PKS? Planowo będziemy w Serocku o 11:27 i nie wiemy, ile nam marsz zajmie :) Quote
megii1 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Lemoniada, musisz dzwonić do mojego Darka - pewnie po was wyjedzie bo ode mnie do PKS jest 3 km:( Quote
mala_czarna Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Lemoniado, ale fotek to Ci nie podarujemy. No i relacji z pobytu też nie ;) Jak mu tam, dupka nie marźnie? najedzony, zdrowy? Na zdjęciach przepięknie wychodzi. Ma się fotogeniczną tę facjatę. :lol: Quote
Tora&Faro Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A tu żadnych nowych wieści od Lemonka niet...... Wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku życzymy.... Gosia&Tora i Faro Quote
megii1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witam:) Liczyłam że Lemoniada coś napiszę ale pewnie baluje:) Więc u Lemonka wszystko super - zdrowy, zadowolony, z rozmachanym ogonem. Do tego przytył bo w końcu polubił jedzenie. Na dzisejszym spacerze najadłam się tylko przez niego trochę strachu - zobaczył na leśnej drodze grupę ludzi, śród nich mężczyzn i tak spanikował, ze myślałam, ze ściągnie sobie obrożę i ucieknie... Strasznie się bał. W związku z tym mam pytanie czy mogę zmienić mu obrożę na mniejszą albo dorobić dziurkę w tej którą ma bo może być nieciekawie...? Mężczyzn się boi ale za to strzałów i petard nic a nic - wczoraj poszłam do kojcy koło północy i nasz Lemonek wesoło merdał ogonem a jego sąsiad, niczego nie bojący się miks kaukaza Borys, siedział przerażony w budzie. Quote
megii1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Tutaj starałam się pokazać jak chłopak się poprawił ale nie wiem czy cokolwiek widać:) A jak sierść mu się błyszczy:) Quote
megii1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 mysza 1 napisał(a):Super wygląda i przytył wyraźnie :) Jeszcze trochę tłuszczyku mu się przyda ale spokojnie sobie dorobi:) Jeszcze tydzień, dwa:) Quote
LAZY Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No to wspaniałe wieści i u Lemonka! Tak sie ciesze, ze sie zadomowił i nadrabia kilogramy:) Quote
Tora&Faro Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Takie dobre wieści....i fotki...aż chce się oglądać:loveu: Piękny Lemonek:):):) Quote
Lemoniada Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 To nie balowanie udaremniło mi zaglądnięcie tu, tylko ważny gość, choroba i przerwy w dostępie neta, przepraszam:oops: Fotki mam tylko na telefonie, baterie siadły i w moim aparacie i w TŻ-towym, jak na złość :( Ale niebawem wybieram się do Lemonka znowu i tym razem przezornie zabiorę zapas, więc na pewno będzie co oglądać :) Póki co potwierdzam - Lemonek ślicznie się poprawił!:multi: Dalej szczupły, ale przecież jest w hoteliku raptem od tygodnia, a już zmiana jest duża i widoczna na pierwszy rzut oka:lol: Strupy dalej z niego złażą, to dobrze, znaczy się, że skóra się goi. Zabraliśmy go z TŻ-tem na spacer po lesie, nie bał się ludzi ani samochodów, za to strachy na wróble wzbudziły jego niepokój;) Niestety szarpał się trochę i zaplątywał w smycz, ale tylko na początku, gdy jeszcze widać było i słychać pozostałe psy. Gdy posesja megii zniknęła za zakrętem Lemonek ślicznie spacerował i może tylko odrobinę rwał do przodu :) Śliczny jest chłopak!! Już zazdroszczę przyszłym właścicielom. Ale z tego co mówił TŻ megii - on się nadaje raczej jako jedynak, niż towarzysz do innych psów. Poczuł sie już pewniej i próbuje sobie podporządkować inne hotelowe psiaki, w dodatku pierwszy zaczepia. Za to do człowieka jest miód-malina! Kochany, mądry, wierny przyjaciel! Będzie cudownym towarzyszem na długie wspólne lata, jestem tego pewna:) Megii, no pewnie, że zrób z obrożą co uważasz, najważniejszy jest Lemonek i jego bezpieczeństwo :) Ciotecze Tora&Faro dziękujemy za zasilenie Lemonkowego funduszu:loveu: Quote
megii1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A ja chciałam powiedzieć, że Lemonek podaje łapę:) Czyli ktoś go musiał tego nauczyć... Quote
Lemoniada Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 A to chytrus, mi nie chciał podać, a też prosiłam:lol: Chciałabym, żeby go teraz zobaczył ten poprzedni właściciel, który go porzucił w chorobie, naprawdę. Quote
Ewa Marta Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Super zdjęcia i super wiadomości!!! Dziewczyny dzięki:-) Magda, dla Ciebie ogromne podziękowania za podtuczenie naszego Lemona. Wygląda dużo lepiej, niż kilka dni temu!!! Quote
mala_czarna Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Jeeenyyy, ale cudny jest!! :) I też wydaje mi się, że przytył. Nie ma juz takich wystających kostek; przedtem to był szkielet obciągnięty skórą. Quote
Recommended Posts