gusia0106 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja nie wiem czemu on nie ma domu.... Jest boski, jest cudowny! Taka przylepa, że nie wiem. Gębę mi wylizał całą, łapkami skacze na brzuch żeby się przytulać. Psów w sensie samców nie toleruje, dziewczyny jego rozmiarów są oki, małe suki gnębi. Dzięki megii za gościnę, gos i punkowi za wypchnięcie ze śniegu, a malej_czarnej za towarzystwo. Luzik;) Quote
gusia0106 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Lemoniada napisał(a):Też zazdroszczę, niestety w ten weekend mam szkołę :( Dziewczyny, ukochajcie Lemonka ode mnie, co?:oops: Podobno karma się kończy i megii prosiła mnie o zamówienie nowej. Jaka sucha karma jest odżywcza, zdrowa, a do tego jeszcze smaczna? Podpowiedzcie, mój Mocuś je gotowane jedzenie, nie znam się na psich chrupkach. Co do karmy to ma być Nutra - sprawdź w telekarmie ;) Quote
mala_czarna Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Luzik widzę szybsza ode mnie :evil_lol: Lemon piękny. Serio! Nigdy nie byłam szczególną fanką onków, ale to rewelacyjny pies. Bez dwóch zdań. Bardzo lgnie do ludzi, uwielbia być dotykany, głaskany. Gusię wymlaskał, przytulał się do nóg, aże Ciotka Gusia ma schizę na punkcie onków no to wszystkim wiadomo :p Megii, bardzo się cieszę, że jest u Ciebie. W porównaniu z tym co było w dniu znalezienia przez Lemoniadę jest niesamowita poprawa. Żebra nie wystają, pychol uśmiechnięty, wszystko czego mu teraz trzeba to stały dom. W ogóle wszystkie psiaki u Megii są fantastyczne. Brać, wybierać i kochać :multi: Gos, fajnie było Cię poznać. Mam nadzieję, że bez problemów do domu dotarłaś, bo wiesz, luzik, spoko jest :evil_lol: Wstawiam fotki, mam nadzieję, że rozmiar będzie ok. Quote
Tora&Faro Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kurcze ależ to jest piękny pies.....fotka z Gusią:loveu::loveu::loveu: Quote
Tora&Faro Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Cudny....bez dwóch zdań:loveu:...i widać jak mu się pychol śmieje:) Quote
LAZY Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Wspaniałe wieści! A co to za szczynioł Onka biegnie koło Lemonka na jednym zjdeciu? Quote
gusia0106 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 LAZY napisał(a):Wspaniałe wieści! A co to za szczynioł Onka biegnie koło Lemonka na jednym zjdeciu? Hotelowiczka;) Gandzia;) Quote
mysza 1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ale pogodę trafiłyście na tą wyprawę. Lemonek wygląda super:loveu: Quote
Goś Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Mała_czarna - mi też było miło bardzo. Dotarłam na zupełnym luziku :D Quote
Lemoniada Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Piękne zdjęcia! Super dziewczyny, że byłyście, zazdroszczę okrutnie... I fakt, przypomniała mi się jedna rzecz ze spaceru - Lemon nie ma w zwyczaju zatrzymywać się pod każdym słupem i krzaczkiem, obwąchiwać go, a potem zaznaczać sikiem. Mój Mocuś tak robi i nieraz ręce mi opadają za którymśtamdziesiątym przymusowym postojem:evil_lol: A Lemonek nie. Siknie raz, a porządnie. Nadzwyczajny jest i tyle :loveu: Zaraz posprawdzam ceny Nutry w różnych sklepach netowych. Quote
gusia0106 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Mała_czarna - mi też było miło bardzo. Dotarłam na zupełnym luziku :D Jak się nie przestaniecie ze mnie nabijać obie macie bęcki :mad: :evil_lol: Gos, Twoje rękawiczki zostały w samochodzie. Jak Ci je oddać? Quote
mala_czarna Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Lemoniada napisał(a): Zaraz posprawdzam ceny Nutry w różnych sklepach netowych. Chyba najtaniej wychodzi 15 kg Nutry w Telekarmie. Krakvet ma taką samą cenę, Animalia dużo drożej, w innych chyba nie ma sensu sprawdzać ;) A Lemonek faktycznie sika raz, ale porządnie. Po prostu fontanna :) Quote
mala_czarna Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jeszcze kilka fotek z wczorajszego dnia :) Quote
megii1 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jeżeli chodzi o Telekarme to jak u nich się zamówi dostarczą szybko do nas:) My też u nich zamawiamy. Quote
Ewa Marta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 megii1 napisał(a):Jeżeli chodzi o Telekarme to jak u nich się zamówi dostarczą szybko do nas:) My też u nich zamawiamy. Megi, a może Leminiada przelałaby Wam pieniądze i zamówilibyście razem ze swoją karmą? Wtedy chyba nie ma kosztów transportu i łatwiej Wam odebrac wszystko za jednym zamachem. Co o tymn sądziecie? Lemon wspaniale wygląda. To rzeczywiście zupełnie nie ten pies, którego wieźliśmy do Megi. Dziękujemy za opiekę nad nim:-) Quote
megii1 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dzięki Kochana - chyba jak otworzę sobie kiedyś wątek hoteliku to zaproszę Cię żebyś broniła mnie przed niektórymi:) To sprawdzcie ile kosztuje ta karma. Lemoniada i tak ma nam robić przelew na szczepienia na zakaźne i jak dla mnie nie ma problemu:) Ciekawe kto odwiedzi nas w następny weekend? Mi się wolne trochę przedłuży bo tak nas zasypało że do pracy chyba nie dojadę:( Quote
Lemoniada Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Dziewczyny, zamówię tą karmę w KrakVecie. Kosztuje tyle samo, a można przekazać rabat na comiesięczna krakvetowską pomoc dla schronisk :) Quote
mala_czarna Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Lemoniada napisał(a):Dziewczyny, zamówię tą karmę w KrakVecie. Kosztuje tyle samo, a można przekazać rabat na comiesięczna krakvetowską pomoc dla schronisk :) Osobiście problemów z KrakVetem nie miałam, bo nigdy u nich nie zamawiałam, ale parokrotnie czytałam na Dogo, że dziewczyny jakieś problemy z dostawa miały. Quote
idusiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/139474-MAAASA-ONKA-W-W-OSTROWI-prosimy-o-pomoc-w-ogA-oszeniach-NOWE-ZDJAE-CIA-STR-35/page56 plizzz ,potrzebujemy tymczasów dla 2 onków, w Warszawie albo pod !!!!! Proszę.... :( Quote
Recommended Posts