3 x Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Lemoniada napisał(a):Wow!:-? Gos, chylę czoła przed takimi umiejętnościami, w życiu bym nie poznała, że to przeróbka :) 3x może dopiero w weekend, to może ja zrobię już teraz takie prowizoryczne allegro na tydzień? Najwyżej powiszą przez dwa dni razem. mala_czarna, super:loveu: Oby szybko ktoś wypatrzył chłopaka! przepraszam ale nie dałam rady, teraz jestem na wygnaniu z netem co prawda ale i innymi ograniczeniami jak znajdziesz czas to możesz zrobic :) najwyzej albo beda wisiały dwa razem przez kilka dni albo wpisze ina date rozpoczecia (jak juz twoje wygasnie) Quote
Lemoniada Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Prowizoryczne allegro Lemonkowe: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=875534918 Powodzenia, ślicznoto! :) Quote
mala_czarna Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Megii, jak znajdziesz czas to napisz co u Lemona? Jak się czuje, czy mu dupinka nie marźnie. Jak na spacerach... No po prostu wszystko. :) Kurcze, gdyby sie transport znalazł to podjechałabym do chłopaka w weekend. A z Wawki to pewnie i autobusem mozna, tylko nie bardzo wiem jakim. Quote
Goś Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Hej, ja jeżdżę do megii pksem z wawy - jakby co, możemy się umówić i razem wybrać ;-) Dojazd nie jest skomplikowany. Quote
mala_czarna Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Hej, ja jeżdżę do megii pksem z wawy - jakby co, możemy się umówić i razem wybrać ;-) Dojazd nie jest skomplikowany. Oooo, to ja bardzo chętnie!! Napisz na pw o której godzinie masz mozliwość spotkać się w sobotę, chyba, że ten weekend Ci nie pasuje ;) Quote
megii1 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 mala_czarna napisał(a):Oooo, to ja bardzo chętnie!! Napisz na pw o której godzinie masz mozliwość spotkać się w sobotę, chyba, że ten weekend Ci nie pasuje ;) Gos jest u swojego Borysa w każdy weekend:) Quote
mala_czarna Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Megii, a czy jakąś karmę przywieźć Lemonowi? Pytam, bo nie wiem jak u niego na ten moment z aprowizacją ;) Quote
Lemoniada Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 mala_czarna napisał(a):Megii, jak znajdziesz czas to napisz co u Lemona? Jak się czuje, czy mu dupinka nie marźnie. Jak na spacerach... No po prostu wszystko. :) Kurcze, gdyby sie transport znalazł to podjechałabym do chłopaka w weekend. A z Wawki to pewnie i autobusem mozna, tylko nie bardzo wiem jakim. Myśmy z TŻ-tem wsiedli w PKS na Dworcu Zachodnim, a po w wyjściu w Serocku jeszcze półgodzinny spacerek mieliśmy. Droga prosta jak strzelił i bardzo przyjemna :) Quote
mala_czarna Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Lemoniada napisał(a):Myśmy z TŻ-tem wsiedli w PKS na Dworcu Zachodnim, a po w wyjściu w Serocku jeszcze półgodzinny spacerek mieliśmy. Droga prosta jak strzelił i bardzo przyjemna :) No to fajnie :) Gdyby nikt nie reflektował to wpadnę sama. Kasiu, mam jeszcze takie pytanie dot. zabezpieczenia finansowego Lemona. Czy aktualne pieniądze starczą na 3 miesiące hoteliku, czy już teraz musimy mysleć o bazarkach? Chociaż szczerze mówiąc najfajniej byłoby gdyby ktoś go w ogłoszeniach wypatrzył i dał stały domek. On tyle już przeszedł w życiu i tak dostał w kość, że ktoś musi się nad bidulkiem zlitować i pokochać. Quote
Lemoniada Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Kamilko, miesiąc Lemona w hoteliku to koszt 390zł + wszelkie dodatkowe koszty związane z opieką medyczną itp. Jakoś niebawem przydałoby się zaszczepić chłopaka na wirusówki. Na ten moment faktycznie starczy na 3 miesiące, bazarki można więc spokojnie zakładać w lutym, myślę :) Megii, a Ty byś widziała Lemonka jako domowego przytulańca, czy mógłby też pilnować posesji? Quote
megii1 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja go widzę i tu i tu:) Nie jest zmarźlakiem ale też uwielbia ludzi - najlepsze rozwiązanie to pilnowanie swojego ogródka z możliwością wejścia do domu wieczorem:) W kojcu nigdy się nie załatwił takze z trzymaniem czystości w domu nie będzie problemu. Quote
mala_czarna Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Lemoniada napisał(a):Kamilko, miesiąc Lemona w hoteliku to koszt 390zł + wszelkie dodatkowe koszty związane z opieką medyczną itp. Jakoś niebawem przydałoby się zaszczepić chłopaka na wirusówki. Na ten moment faktycznie starczy na 3 miesiące, bazarki można więc spokojnie zakładać w lutym, myślę :) Pliss, tylko nie Kamilko, bo czuję się jak małolata :evil_lol: Zresztą mam nadzieję, że się nie obraziłaś, że jak tak imieniem, a nie nickiem wyjechałam? Ok, to fanty na bazarek na 100% jakieś mam, ale póki co się wstrzymam. Jak się gos na pw odezwie to może sie dogramy co do soboty, a jak nie to pojadę sama :cool3: Quote
mala_czarna Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 megii1 napisał(a):Ja go widzę i tu i tu:) Nie jest zmarźlakiem ale też uwielbia ludzi - najlepsze rozwiązanie to pilnowanie swojego ogródka z możliwością wejścia do domu wieczorem:) W kojcu nigdy się nie załatwił takze z trzymaniem czystości w domu nie będzie problemu. Megii, a od której godziny można Was nawiedzać? I czy mogłabym prosić jakieś namiary dot. tego, gdzie konkretnie w Serocku mam wysiąść? :) Quote
megii1 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Możesz wpadać o której chcesz - my wstajemy o 7 rano do psiaków:) Wysiadasz na drugim przystanku w serocku, zaraz za rynkiem i dzwonisz do mnie. jak będe mogła, wyjadę po Ciebie. Jeżeli nie to od przystanku musisz sie cofnąć jakieś 200 m do tyłu, przejść na drugą strone ulicy i szukać ul. Nasielskiej. Jak już znajdziesz musisz nią iśc około 3 km - mijasz Serock, budowę obwodnicy, wchodzisz do lasu i szukasz w lesie skrętu w ul. Żytnią. Na Żytniej pierwsza ulica która ją przecina to Chabrowa , na której mieszkamy. Ale ja w weekend jestem cały dzień w domu takze będzie pewnie pierwsza opcja:) Quote
Aga-33-76 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cioteczki wymiziajcie Lemonka i ode mnie, plisssssssss .... Quote
Lemoniada Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 mala_czarna napisał(a):Pliss, tylko nie Kamilko, bo czuję się jak małolata :evil_lol: Zresztą mam nadzieję, że się nie obraziłaś, że jak tak imieniem, a nie nickiem wyjechałam? Ok, to fanty na bazarek na 100% jakieś mam, ale póki co się wstrzymam. Jak się gos na pw odezwie to może sie dogramy co do soboty, a jak nie to pojadę sama :cool3: Nie obraziłam się, wręcz przeciwnie, taka się jakaś... zbratana poczułam;):lol: A Kamilkę wybacz, nie wiedziałam, a osobiście lubię zdrobnienia:oops: Też bym odwiedziła chętnie Lemonka, ale teraz nie mam jak... W każdym razie myślę o tym i niewykluczone, że w niedługim czasie coś z tego myślenia mi wyjdzie :) Quote
Lemoniada Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Megii, był już może odzew w sprawie Lemonka? Nie liczę, że chłopak szybko znajdzie domek, ale nadzieję ogromną mam...:oops: Quote
megii1 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Na razie nikt nie dzwonił - będziesz pierwszą osobą , która się dowie:) Quote
mala_czarna Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Kiepski troszkę okres. Zima, ludzie wolą grzać tyłki w domu :roll: Mam nadzieję, że jednak go ktoś wypatrzy i pokocha. Quote
gusia0106 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wysłałam na konto lemoniady 31 zł - końcowa dopłata z bazarku małej_czarnej megii, a ja też mogę razem z dziewczynami jutro przyjechać? :) Quote
megii1 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 gusia0106 napisał(a):Wysłałam na konto lemoniady 31 zł - końcowa dopłata z bazarku małej_czarnej megii, a ja też mogę razem z dziewczynami jutro przyjechać? :) Zapraszam:) Quote
gusia0106 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 megii1 napisał(a):Zapraszam:) No to super, o 11:30 wyjeżdzamy z Wawy ;) Quote
Lemoniada Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Też zazdroszczę, niestety w ten weekend mam szkołę :( Dziewczyny, ukochajcie Lemonka ode mnie, co?:oops: Podobno karma się kończy i megii prosiła mnie o zamówienie nowej. Jaka sucha karma jest odżywcza, zdrowa, a do tego jeszcze smaczna? Podpowiedzcie, mój Mocuś je gotowane jedzenie, nie znam się na psich chrupkach. Quote
Recommended Posts