mala_czarna Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Posmamuję sobie :razz: http://www.dogomania.pl/threads/177515-Mega-bazar-pA-ytowy-Zbieramy-pieniAE-dze-dla-Szakala-Do-17-stycznia-godz-20-00?p=13873984#post13873984 Quote
Ewa Marta Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 gusia0106 napisał(a):Napiszę do Kosu, coś mi się kojarzy, że ona jest z Pruszkowa, albo co najmniej tam bywa;) Oj trzymam mocno kciuki!!!! Ja nie dam rady pojechać do Pruszkowa. Mam codzienne wizyty u weta z psami mojej koleżanki. Wczoraj tak sie zakopałam, że mnie jacyś ochroniarze wypychali. Koszmarnie się jeździ:-( A może warto Panu wysłać wyraźniejsze zdjęcia na maila, żeby określił jak bardzo jest zdecydowany na Lemonka? Mam nadzieję, że to ktoś fajny... Quote
mala_czarna Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Gusia, i jak? Pisałas do Kosu? Bo gdyby co to megii wyśle numer telefonu. Quote
gusia0106 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 mala_czarna napisał(a):Gusia, i jak? Pisałas do Kosu? Bo gdyby co to megii wyśle numer telefonu. Pisałam, ale jeszcze nie mam odpowiedzi Quote
mala_czarna Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Właśnie dostałam wiadomość od Megii, że facet, który dzwonił z pruszkowa to jakiś świr :stupid: Czyli, że dalej w ciemnej du... jesteśmy. Quote
Lemoniada Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Ano świr, niestety. W dodatku czerwony i napalony, jeśli wierzyć adresowi mailowemu, jaki mi podyktował:diabloti: Najpierw dzięki cudownemu PKP dotarłam spóźniona na rozmowę kwalifikacyjną, potem jeszcze ten człeczyna. Ale mam dobry dzień!:diabloti: Quote
hop! Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 gusia0106 napisał(a):Zwłaszcza, że ogłoszenie w Metrze powiedziałabym takie sobie...Zdjęcie kiepskie, wygląda na nim na starego i smutnego psa, a poza tym jest napisane, że ma 7 lat. Moim zdaniem góra 5. We wszystkich ogłoszeniach jest napisane, że Lemon ma około 7 lat. To "kiepskie zdjęcie" Lemoniada wybrała do allegro. Lemon nie jest młodzieniaszkiem i to widać na zdjęciach. Jeżeli jest młodszy, to wnieście do ogłoszeń poprawki. Szkoda, że nikt sensowny nie zadzwonił. W sprawie Małpki był tylko jeden telefon i to nieciekawy, a wyglądała na zdjęciu atrakcyjnie i sympatycznie. Quote
gusia0106 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 hop!, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam Chodziło mi tylko o to, że zdjęcie kiepsko wyszło w druku, a nie że jest kiepskie Quote
hop! Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 gusia0106 napisał(a):hop!, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam Chodziło mi tylko o to, że zdjęcie kiepsko wyszło w druku, a nie że jest kiepskie Nie uraziłaś mnie. ;) Chciałam tylko wyjaśnić dlaczego w ogłoszeniu był podany taki wiek i umieszczone takie, a nie inne zdjęcie. Z Metra - wbrew pozorom - nie zawsze jest odzew. Często dzwonią idioci, pijaczki i sklerotyczne staruszki... Quote
mysza 1 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nie to, żebym wypominała, ;) ale mówiłam, żeby nie pisać, ze ma 7 lat. Wyniszczony chorobą był ale chyba jest młodszy. Quote
mala_czarna Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie to, żebym wypominała, ;) ale mówiłam, żeby nie pisać, ze ma 7 lat. Wyniszczony chorobą był ale chyba jest młodszy. Jak wygasną mu te ogłoszenia, które robiłam to możemy zmienić. Chociaż wolałabym żeby do tego czasu ktoś go wypatrzył nawet jako siedmiolatka ;) Quote
zuzka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177554-BAZAREK-NA-SARUNIE-I-KODINKE-trwa-do-19-01-do-24-00?p=13876951#post13876951 Quote
Lemoniada Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Za niedługo u megii będzie wetka, zaszczepi nam Lemona na wirusówki. Przesłałam już odpowiednią sumę na ten cel :) Może niech przy okazji i ona wypowie się na temat jego wieku? Moja najpierw oceniła go na 6 lat, ale potem dała mu jednak więcej. Nie wiem, nie chcę kłamać, ale pychol Lemonka jest siwiutki i poznaczony szramami, widać, że sporo przeżył. Ciężko w tej sytuacji określić jednoznacznie wiek. Mnie się to zdjęcie z allegro naprawdę podoba, ale pomniejszone faktycznie mogło wypaść nienajlepiej. Jaka jest szansa, że Lemon pojawi się w Metrze ponownie? Magda, doszła do was karma? Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Siwy pysk to nie wyznacznik - młode psy po przejściach też mają siwe pyski. Dobrze by też było ciachnąć mu jajka - czy jest na to jakaś szansa? Pewnie by musiał zostać na chwilę w klinice po tym. Quote
megii1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Z karmą nie wiem ale Lemon już zaszczepiony:) Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 megii1 napisał(a):A o kastrację mogę się zapytać. Jak możesz to zapytaj Megii - bo wiek to jedno, temperament to drugie, i pseudohodowcy po trzecie ;) Quote
mala_czarna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Proszę się nie cieszyć jeszcze, ale coś się klaruje ;) Znaczy Lemoniada rozmawia z domkiem, a Megii pisze sms-y :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 mala_czarna napisał(a):Proszę się nie cieszyć jeszcze, ale coś się klaruje ;) Znaczy Lemoniada rozmawia z domkiem, a Megii pisze sms-y :evil_lol: No niech się klaruje;) Byle nie kolejny świr;) A domek gdzie? Quote
mala_czarna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 gusia0106 napisał(a):No niech się klaruje;) Byle nie kolejny świr;) A domek gdzie? Domek w Krakowie. Pan chce przyjechać pociągiem i obejrzeć Lemonka. Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 mala_czarna napisał(a):Domek w Krakowie. Pan chce przyjechać pociągiem i obejrzeć Lemonka. To dobrze o nim świadczy ;) Quote
Lemoniada Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Dziewczyny!! Szukamy kogoś na wizytę przedadopcyjną w Krakowie! Zadzwonił rano do megii pan z Krakowa, Magda odesłała go do mnie i podzielam jej zdanie - brzmi super :) Mieszka w bloku, ale w planach przeprowadzka do domu. Chce dużego dorosłego łagodnego psa po przejściach, bo już kiedyś takiego miał. Ma dużo terenów wokół domu, gdzie Lemonek mógłby pobiegać, ma go z kim zostawić w razie wyjazdu, karmiłby go suchą karmą i od czasu do czasu coś by ugotował. Do weta chodził najbliższego, ale zaproponowałam, że rozpytam wśród krakowiaków kogo polecają i pan był bardzo za :) Naprawdę brzmi jak sensowny, poważny człowiek, problem teraz tylko w wizycie przedadopcyjnej (pan nie ma nic przeciwko i zaprasza) i w transporcie (pan dopiero robi prawo jazdy, chciał przyjechać pociągiem, ale trasa Warszawa-Kraków jest uczęszczana, myślę, że ktoś się znajdzie). Help! Mamy tu na wątku jakąś dogomankę z Krakowa, która się podejmie? Jak nie, to powysyłam parę PW. Boże, oby się wszystko udało... Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Lemoniada napisał(a):Dziewczyny!! Szukamy kogoś na wizytę przedadopcyjną w Krakowie! Zadzwonił rano do megii pan z Krakowa, Magda odesłała go do mnie i podzielam jej zdanie - brzmi super :) Mieszka w bloku, ale w planach przeprowadzka do domu. Chce dużego dorosłego łagodnego psa po przejściach, bo już kiedyś takiego miał. Ma dużo terenów wokół domu, gdzie Lemonek mógłby pobiegać, ma go z kim zostawić w razie wyjazdu, karmiłby go suchą karmą i od czasu do czasu coś by ugotował. Do weta chodził najbliższego, ale zaproponowałam, że rozpytam wśród krakowiaków kogo polecają i pan był bardzo za :) Naprawdę brzmi jak sensowny, poważny człowiek, problem teraz tylko w wizycie przedadopcyjnej (pan nie ma nic przeciwko i zaprasza) i w transporcie (pan dopiero robi prawo jazdy, chciał przyjechać pociągiem, ale trasa Warszawa-Kraków jest uczęszczana, myślę, że ktoś się znajdzie). Help! Mamy tu na wątku jakąś dogomankę z Krakowa, która się podejmie? Jak nie, to powysyłam parę PW. Boże, oby się wszystko udało... W Krakowie mamy super ekipę;) Już piszę do dziewczyn:) Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 LEMONIADA - jaka to dzielnica Krakowa?? Dopytaj Pana szybciutko plis ;) Quote
Recommended Posts