Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zapraszam:) Gusia Ty tak podobno kochasz Onki a w sobotę jak przyjedziesz będzie u mnie para hotelowiczów Onków i może dwie Sunie od Idusiek - Oneczki oczywiście:)

Posted

No pięknie, w sobotę jeszcze mi mówiłaś, że jestem Szumacher, a teraz chcesz jechać autobusem? Phi....

Właśnie z tego wątku co jadą do Ciebie dwie sunie jeden taki ONek wpadł mi cholera w oko...

Kusi ta sobota, oj kusi :evil_lol:

Posted

O rany, ale jak urodziny synka to pewnie rodzina Ci się Megii zwali na głowę :roll:
Gusia, weź no mnie kurna nie nerwuj, co? Zdania o Szumacherze nie zmieniam. No nawet mogę Hamiltona dołożyć, ale myślałam, że tak byłoby Ci wygodniej :p

Posted

Mój syn bardzo lubi gości także im więcej tym lepiej. Dodatkowo będzie moja mama i siostra:) A zreszta wy przecież nie przyjeżdzacie do mnie tylko do Lemona także się nie wymigujcie rodziną:)

Posted

[quote name='mala_czarna']Uwaga, pilne!!!!!

Dostałam własnie smsa od megii. Dzwonił Pan z Pruszkowa, zainteresowany Lemonkiem!!
Potrzebny ktoś do wizyty przedadopcyjnej!!

A Pan nie chce najpierw zobaczyć Lemonka na żywo?

Posted

mysza 1 napisał(a):
A Pan nie chce najpierw zobaczyć Lemonka na żywo?

Często nie chcą widzieć na żywo ;)
Jak Pan zdecydowany to trzeba jechać do tego Pruszkowa.

Zwłaszcza, że ogłoszenie w Metrze powiedziałabym takie sobie...Zdjęcie kiepskie, wygląda na nim na starego i smutnego psa, a poza tym jest napisane, że ma 7 lat. Moim zdaniem góra 5.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Gusia, a gdzie jeszcze na Dogo można zapytać o wizytę przedadopcyjną? Są jakieś konkretne wątki?

Ale w sensie o co pytać? Kto pojedzie? Czy o co cho?:)

Posted

mala_czarna napisał(a):
W sensie skierowania zapytania, kto mógłby przeprowadzić wizytę. O to cho :evil_lol:

Napiszę do Kosu, coś mi się kojarzy, że ona jest z Pruszkowa, albo co najmniej tam bywa;)