demi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Faerie napisał(a):Witam, Jestem z Wrocławia i mam kilkaset sztuk przeróżnych książek - czy któraś z wrocławskich Ciotek pomogłaby w zrobieniu bazarku dla Klary? PW lub gg - 4333349 bardzo dziekujemy:) Ja nie mam czasu na bazarki itd, ale myślę, ze któraś z dziewczyn na pewno pomoże:) Poczekajmy, aż z pracy wrócą. Quote
A.K. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 demi napisał(a):A.K wypowiedz nam się tutaj, czy mała ma tą chałupkę zaklepaną, i jak z opłaceniem zabiegu? Pomogą? czy sami mamy kombinować itd. Mam nadzieje, że ten Pan to nie od Ciebie... Ja na kompie bede już chyba dopiero jutro. Chalupka zaklepana, w oplaceniu zabiegu pomoga!!! Ja osobiscie tez sie dorzuce.Wiec teraz czekamy do piatku i na nowe informacje. Moze jakies nowe fotki? :lol: Quote
xmartix Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 proponuję też allegro cegiełkowe potrzeba ładnego tekstu, ktoś ma takie zdolności? a ja resztę zrobię Quote
GoskaGoska Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 dobrze jesli fundacja niemiecka opłaci zabieg to trzeba ustalić jak z fakturą, na kogo ma być wystawiona - najlepiej to ustalić odrazu, zeby nie było nie porozumiem. Teksty pewnej osoby komentować nie będę i lepiej już też sobie dziewczyny odpuście, bo się wątek zaśmiecia i nieczytelny robi i nie ma co się zniżać do takiego poziomu. Quote
demi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 zdjecia zrobie jakieś jutro:) bo dziś dopiero wróciłam, a jutro będzie Betka takze coś razem może wykombinujemy :) Marcia, prosze spinaj tu wszystko trzymaj w rydzach, te rozliczenia itd, bo to dla mnie trauma:) musicie mi pomóc z jedzeniem, mała chce tylko gotowane, i ryżu wcale niet... samo miecho, a żeby do zabiegu doszło, to musi przytyć wybredna klucha. Quote
xmartix Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 ok, pomożemy :):) oj Klara, jedz jedz na zdrowie!! Quote
betka-sp Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 byłam dziś u Demi odwiedzić Klarcię ...sunia- szok.....kontaktowa jak na ssharpka to niesamowite do jakiego stopnia...wie co to kanapa i chętnie sadza na niej dupkę :lol:.... ale ..wymizerowana z kłopotami z ząbkami..dlatego nie che jeść nic twardego...tylko puszeczki- ryżyk i mięsko....demi zamieniła sie w kuchareczke i jej gotuje.....:calus:...mała musi dojśc do siebie , żeby myśleć o operacji........please....każe 10 zł jest ważne ..........i krótki filmik z Klarcia w roli głównej. http://www.youtube.com/watch?v=SALlFwvAVYI Quote
A.K. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ja pieniazki dzisiaj wyslalam,mysle ze we wtorek powinny byc. Adminka z niemieckiego forum wysle jutro!!! Ale szystkich chetnych ktorzy chca pomoc tej cudownej suni prosze o przelew na konto: Marta Kowalczuk PL 17 1050 1575 1000 0022 8713 0914 INGBPLPW Z dopiskiem Dla Klary Kazdy grosik sie liczy!!! Klarcia bedzie Wam wdzieczna _________________ Pozdrawiamy Quote
xmartix Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 A.K. Kowalczuk nie "y" tylko "u"... Quote
Ajula Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 betka-sp napisał(a): please....każe 10 zł jest ważne to ja wyślę chociaż 10 zł Quote
monika083 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 bazarek dla malej : http://www.dogomania.pl/threads/175089-KsiAE-A-ki-taniutko-na-operacje-Klary-shar-pei-Do-17-12 Quote
betka-sp Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Klarcia... dzień dobry :lol::lol::lol: Quote
xmartix Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Ajula dziękujemy :) niebawem podsumuję wpłaty, niech się zaksięgują najpierw Quote
A.K. Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Pieniazki z niemieckiego forum tez zostaly dzisiaj wyslane :-) Mam sie jeszcze zapytac, czy Klarcia bedzie za jednym razem rowniez wysterylizowana? Byloby bardzo dobrze gdyby udalo sie to za jednym razem zrobic, i w ten sposob zaoszczedzili bysmy Klarze drugiej narkozy. Quote
xmartix Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 ja myślę że jak sie da to jak najbardziej Quote
betka-sp Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 hej..Klarcia..jakie dziś samopoczucie??? :roll::roll::roll: Quote
xmartix Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 doszły pieniążki od: Ajula 10 zł Nikusia 100 zł Maria G. 50 zł Katarzyna W. 50 zł Razem: 210 zł BARDZO DZIĘKUJEMY!!! :serduszka: Demi, wydatki o jakiej kwocie wydałaś na jedzenie dla Klaruni? Quote
Guest Guśka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ajajajaj nie było mnie kilka dni a tu takie buty :( Asia może bym Cię odwiedziła? ;) Chętnie wymiziam dziewczynkę i Cię odciążę troszkę żywieniowo co ? Jutro zadzwonię . A co do tuczenia - proponuję makaron , trochę rozgotowany może być żeby zjadła ale lepszy niż ryż :) Quote
demi Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Guśka']Ajajajaj nie było mnie kilka dni a tu takie buty :( Asia może bym Cię odwiedziła? ;) Chętnie wymiziam dziewczynkę i Cię odciążę troszkę żywieniowo co ? Jutro zadzwonię . A co do tuczenia - proponuję makaron , trochę rozgotowany może być żeby zjadła ale lepszy niż ryż :)[/QUOTE] taaa, wytłumacz jej żeby ona to jadła... ja w tyczeniu to jestem bardzo dobra, o to to Ty sie nie marwi:D ale ona wcale nie jest taka chetna do jedzenia. najchetniej to z ręki, i samo mięso... bo reszta to stoi... Klarcia bardzo mnie kocha:D Tak sie cieszy, ze aż sie głupia wywraca:) Coś z tymi łapkami jest nie tak, niewiem czy to jest wynik niedożywienie, powiem Wam, że bardzo wątpie. Oczywiście mała odrazu bedzie wysterylizowana, bo jeśli już zaglądamy do brzusia, to nie ma innej opcji. Ja tam bardziej chciałabym te zęby zrobić. Beta powiedziała, ze to prawdopodobnie ten katar okropny to ma od zębów, wszystko sie łączy i objawy nie fajne. Guśka, oczywiście zapraszam:) Bardzo dziękujemy za bazarek:) To narazie na tyle, lece, bo mam zabieg sunie, która nie ma skóry na pyszczku... eh. Quote
demi Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='xmartix']doszły pieniążki od: Ajula 10 zł Nikusia 100 zł Maria G. 50 zł Katarzyna W. 50 zł Razem: 210 zł BARDZO DZIĘKUJEMY!!! :serduszka: Demi, wydatki o jakiej kwocie wydałaś na jedzenie dla Klaruni?[/QUOTE] nakupilam małej troche puszek carno, ale nie pamietam ceny, potem zobacze. Wczoraj też dostałam kilka puszeczek od Madzi i Pawła z Kakadu z Marino :) Dziekuje wszystkim za pomoc! :) Quote
xmartix Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 to super, dziękujemy Magdzie i Pawłowi oraz Guśce za karmienie Klaruni Demi to znajdź ten paragon to przeleję Ci te pieniądze w końcu na tę karmę nadal prosimy o wsparcie na operację może ktoś podejmie się allegra cegiełkowego??? Quote
demi Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='xmartix']to super, dziękujemy Magdzie i Pawłowi oraz Guśce za karmienie Klaruni Demi to znajdź ten paragon to przeleję Ci te pieniądze w końcu na tę karmę nadal prosimy o wsparcie na operację może ktoś podejmie się allegra cegiełkowego???[/QUOTE] nie mam paragonu, bo musiałam na lewą fakture brać, bo przecież w sklepie nie będę kupować karmy, bo nie wyrobie. Puszki kupiłam CARNO 800g za 9 zł, 10 sztuk. Co do zabiegu wszystko stoi pod znakiem zapytania, Klara je jedną puche dziennie mniej wiecej je, ile jej wcisne:roll: dzis bede jej jeszcze wciskać, i ja myśle, ze przeniose na góre do pokoju- zobaczymy:roll: Quote
xmartix Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 wpływy: Ajula 10 zł Nikusia 100 zł Maria G. 50 zł Katarzyna W. 50 zł o1ciak 78,87 A.K. 197,18 Isabella K. 596,55 razem: 1082,60 !!! Quote
Recommended Posts