Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieniazkow jest teraz dosyc, wystarczy tez na miesko. Moze by ja karmic miesem z indyka? Moj Gomez je uwielbia.
Niech wcina dziwczyna ile sie da.

Posted

[quote name='A.K.']Pieniazkow jest teraz dosyc, wystarczy tez na miesko. Moze by ja karmic miesem z indyka? Moj Gomez je uwielbia.
Niech wcina dziwczyna ile sie da.[/QUOTE]
czasem gotuje mielonkę z indyka i kurczaka- taka mieszanka, ale kiedy ja mam gotować, jak dla siebie nawet czasu nie mam.. staram sie jak mogę.

Posted

[quote name='xmartix']wpływy:
Ajula 10 zł
Nikusia 100 zł
Maria G. 50 zł
Katarzyna W. 50 zł
o1ciak 78,87
A.K. 197,18
Isabella K. 596,55

razem: 1082,60 !!!

co za szaleństwo :)

Posted

[quote name='xmartix']ale O1ciak napisała mi że bank strasznie zdarł kasę z tych przelewów.. :([/QUOTE]

Nierozumiem dlaczego??? Moj przekaz i ten z niemieckiego forum kosztowal 50 centow. Gdyby nie bylo Swiftu kosztowaloby 40 Euro. Zapytam Oli niby dlaczego tyle placila? Przeciez dane mialysmy wszystkie te same?

Posted

tzn ona mówi że po przeliczeniu na złotówki euro stało bardzo nisko, że bank takie przeliczenie zrobił na jego korzyść... i ż ew innych bankach więcej kasy by było na koncie po przelaniu euro

Posted

[quote name='xmartix']tzn ona mówi że po przeliczeniu na złotówki euro stało bardzo nisko, że bank takie przeliczenie zrobił na jego korzyść... i ż ew innych bankach więcej kasy by było na koncie po przelaniu euro[/QUOTE]

Wlasnie przeliczylam kurs. Najwiecej za Euro dostlo Niemieckie forum 3,98 ja i Ola dostalysmy 3,95. Czyli nie jest tak zle.

Posted

[quote name='xmartix']o 12:00 idą do weta, najpierw będą badania, potem decyzja..[/QUOTE]

I tak na szybko powiem, że Klarcia nam przytyła, i dzisiaj dawała mi buziaki w noska:loveu:

Posted

Klarcia już się wybudziła, czuje się dobrze, przepuklina zrobiona, sunia wysterylizowana, wetki stwierdziły że Klara musiała dostać z kopa parę razy w to miejsce i to już dawno temu, dlatego tak się zrobiło, w każdym razie już jest ok, operacja trwała 3 godz, dlatego też nie starczyło czasu na zrobienie tego guzka na ogonie, zęby okazało się że ma wszytskie całe, nie wiem dlaczego w schronie dostałam inną informację.., uszy jeszcze raz przeczyszczone, nie ma stanu zapalnego
Demi powinna wejść jeszcze dziś lub jutro i dopisać to co nie napisałam
a zapomniałam zapytać się o skórę jeszcze
w pn będzie sprawdzany poziom cukru
no i Klarusia już trochę przytyła
męczę Demi o zdjęcia, to zobaczycie sami, mają być w weekend na pewno:)
koszty operacji i badań - będziemy wiedzieć jutro lub w pn

Posted

dzięki za info,czekałam na nie bardzo :)
moja niunia miala sterylkę przedwczoraj ( przy której byłam obecna) wiec tym bardziej trzymałam kciuki

Posted

Demi, jak tam Klarcia po zabiegu??? Wysciskaj ta sliczna mordke, odemnie ,od jej przyszlej panci i od wszystkich niemieckich forumowiczow ktorzy trzymali za klarcie kciuki :-)
Jezeli znajdziesz chwilke czasu to bardzo prosze o nowe fotki Klaruni.

Posted

Dziś zbiorę się w sobie i zrobie zdjecia:roll: ja dopiero z egzaminów wróciłam, takze padam na pysk.

Jeśli chodzi o Klare, to miała w brzusiu 3 dziury z których wychodziły jelita i macica (z 2 dziur). Miałam być obecna przy zabiegu, ale dostałam takiego ataku, przez świnki morskie, które tam mieszkają, a nie wziełam tabl, że jak bym nie wyszła to by mnie pogotowie zabrało, bym sie udusiła jak nic:shake: i nie widziałam niestety jak to wygląda, także wiele nie powiem.
Klara ma dwa cięcia, a dziury zszyte trzy... Wetki powiedziały, ze ktoś ją musiał nieźle skopać jak jej tam się tak wszystko porwało, no i to stara sprawa, bo nie można było przy omacywaniu wyczuć wejścia, jak to przy przepuklinach bywa.
Zabieg trwał trzy godziny, Klara była na jakimś specjalnym znieczuleniu- nie pamietam na jakim.
Wszystko będe wiedzieć dokładnie w pon, wtedy sie z wetkami porozliczam, wezme rtg, wyniki itd.
Ale to co jest mało fajne, to to, że Klara ma cukier wysoki bo aż 220, gdzie norma jest 160. Ale w poniedziałek powtórzymy badanie dla upewnienia się...
Ale przez to sikanie czuje, że mamy cukrzyczkę ... eh.
I po ostatniej hostorii w naszym schronie, miałam takie wizje w nocy... ( akcja, taka, że sunia po sterylce rozdziubała sobie brzuch i się w mękach wykończyła...)
Nasza Klara ma oczywiście kubraczek, ale tak sobie nawkręcałam, ze rano bałam się do niej iść...
Ale otworzyłam drzwi, a tu stoi moja pyza i merda ogonkiem :loveu::loveu::loveu: i fioletowym języczkiem buziaki w nos zaliczyłam,jak ja ją za to kocham :loveu:
Wysiusiała się:) Dostała miche i poleciałam do szkoły na egzaminy.
W między czasie moja siostra ją wypuszczała, też buziaki dostała:cool3: moja Monia, aż ją polubiła:cool3:
i ja na przywitanie też buziole i jak tu jej nie kochać :loveu::loveu::loveu:

Posted

rany....cudnie.../tez dopiero wróciłam i chyba wychodzi, ze dobrze, ze nie nękałam cie telefonami/....moze ten cukier to jednak z innego powodu??? sama nie wiem...ale chyba nie pamiętam żeby któryś sharpek z forum miał cukrzycę.........