Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bylam na stronce wypozyczalni, ceny nie sa zle, ale kierowca musi miec 21 lat i prawojazdy minimum rok :-(
Tak 23.12.09 ten termin bylby super, moze uda sie cos wykombinowac?

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już xmartix nakreśliłam temat, wieczorem da znać, bo może jej TZ pożyczy auto, a jak nie to pomyślimy, bo jestem coraz bliżej wypożyczenia auta i wyjazdu:) Tylko napisz gdzie dokładnie trzeba by było ją dowieźć to ja sobie na mapie posprawdzam:)

Posted

A.K. napisał(a):
Bylam na stronce wypozyczalni, ceny nie sa zle, ale kierowca musi miec 21 lat i prawojazdy minimum rok :-(
Tak 23.12.09 ten termin bylby super, moze uda sie cos wykombinowac?

to ja odpadam, bo 21 bede mieć w styczniu... ale od czego są przekręty :P Pomyślimy coś, może coś do wieczora wymyślimy :)

Posted

Klara musiala by dojechac do Swiecka. W Polsce po prawej stronie ostatnia stacja benzynowa, na parkingu przy niej jest trawka i lasek i Klarcia mogla by sobie troszke nozki rozruszac. Cindy wjechala by na Polska strone i spotkaly byscie sie na tej wlasnie stacji. Mysle ze takie rozwiazanie jest najlatwiejsze.

Posted

monika083 napisał(a):
ja mam prawko juz ponad roki 21 lat ukonczone:P jesli bede 23 we wro to sluze pomoca..A.K a jakie te ceny sa?

jeny... to jest 4 h drogi i prawie 300km -u mnie czytaj 6 h i troche wiecej km :eviltong:
kurcze, ale kawał drogi... hmm

Posted

monika083 napisał(a):
263km ,te auta z wyporzczalni maja nawigacje? bo jak nie to ja mam,no cos sie wymysli,demi to bysmy razem mogly jechac.Pgadam jeszcze z tz ,ale on bedzie chyba w Opolu w tym czasie..

było by super :)
Ale już wam mówie, że czuje, że to nie wyjdzie... :(
Do tego to co sie dzieje na drogach to dopiero cyrk

Posted

a czemu ma nie wyjsc? cos wykombinujemy...
A.K moglabys przeslac link do tej stronki z wypozyczalni?
jedna stronke znalazlam ale to chyba jeszcze co innego ,bo tam trzeba miec 23 lata ukonczone.
Ja mam 26 wiec to tez nie problem.na drogach masakra przed swietami ale otam ,jaks bysmy daly rade,ja jezdze czynnie od roku:) po niemcach coprawda ale na autostradzie polskiej tez dam rade.Problem w tym ,ze jeszcze nie wiem czy bede 23 we wrocku czy z tz w opolu..ale to jeszcze z nim pogadam i dam znac.

Posted

monika083 napisał(a):
aha..coprawda wypozyczenie nie jest drogie(tam gdzie znalazlam panda za 85 zl) ale kaucja 1000,a tyle z tego co widze nie ma na koncie Klarci

to sie chyba wściekli...

Posted

Monika dzieki za pomoc :) ja jestem w ciąży i wolałabym nie jechać przed świętami, podobno ma się ocieplić a to równa się gołoledź tak? zapytam dziś Tż czy nie pożyczy auta, jakby jechała Monika to by było extra bo ona zna niemiecki i wtedy ja bym nie musiała poginać... no ale jak nie wyjdzie to mogę jechać :) Demi nie martw się, przecież to blisko jest :D

Posted

xmartix napisał(a):
jezu z tą kaucją
spokojnie poczekamy aż tż wróci z roboty

znając zycie nie odmówi, a ja mu auto rozwale i bedzie... ja to juz mam wizje.. eh.
I czy to auto jest wogóle tez na tyle sprawne, bo przecież jeździlam z nim po tych mechanikach, to cholera wie.
No i może Monia coś sie dowie:)

Posted

AK to ja Ola. Dlaczego az na Świecko ?. Mówiłas ze ta babka co bierze Klarcie jest z Berlina tak? Bliżej byłoby dziewczynom jechać na Zgorzelec. Leci się cały czas autostradą, przejezdzą się tylko przez Bolesławiec, ale to własciwie z boku obwodnicą. Droga jest ładna. Dziewczyny miałby ok 150 km, a ta pani ok 200, jesli mieszka w Berlinie!

Własnie dziś tak myslałam że najlepiej byłoby jakby odwiozła ją osoba którą zna Klarcia. To byłby duży stres dla niej.:-(

Posted

teraz juz przez boleslawiec nawet sie nie jedzie bo jest juz autostraa od wrocka do samej granicy,ostatnio w godzine dojechalismy.Tez tak myslalam ,ze byloby nam latwiej do zgorzelca,ale wtedy z berlina maja dalej.A.K moze spytaj tych ludzi czy nie mogliby jej w zgorzelcu odebrac..

Posted

Olu, z Berlina do Gorzelca to prawie 300 km a nie 200km.
Ja zaproponowalam Swiecko bo tam sie znam i moglam podac miejsce spotkania.Cindy nigdy nie byla w Polsce i dla mnie jest jej latwiej wytlumaczyc gdzie ta stacja jest. Przez Zgorzelec nigdy nie jechalam i trudno mi cos doradzic.

Posted

przez zgorzelec byloby dla nas duzo korzystniej ,dla drugiej strony jakies 100km wiecej,jesi mozesz to pogadaj z nimi o tej zmianie miejsa ''przejecia'' Klary.

To czekamy na decyzje Tz Marty.Demi musialybysmy jechac
z samego ranca ,kolo 7-8 bo pozniej to pewnie korki beda,
Jesli panstwo z berlina mogliby odebrac ja ze zgorzelca to byloby fajnie,bo my z tz czesto jezdzimy ta droga
takze ie jechalybysmy w obce tereny ,a tam na swiecko nigdy nie jechalam..