Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakie to wszystko jest nie sprawiedliwe, moja dziewczynka kochana :placz::placz::placz::placz::placz: staraliśmy się wszyscy, zeby było Ci lepiej...:-(

Posted

O Boże jakie to niesprawiedliwie. Ryczę z zalu, tak mi jej szkoda. Miała taką piękną przyszłość między kochanymi ludzmi, a jesdnak nie dano Ci KLARCIU zbyt długo się tym nacieszyć:-((( Jest mi tak przykro! Brak słów

Posted

Klara miala uszkodzony mozg, w miejscu gdzie koordynowane sa ruchy. Przez to uginaly sie jej te przednie lapki i miala problemy z chodzeniem. Kregoslup byl w porzadku dlatego lekarze skoncentrowali swoje badania na glowie. Skad to uszkodzenie? nie wiadomo, moze byc wrodzone moze byc tez po udezeniu albo upadku. Do tego byla pobrana proba wody mozgowej, byla juz metna i po badaniu w laboratorium okazalo sie ze sa tam duze ilosci bialka i zmienione komorki.Nie mozna juz nic dla niej zrobic, te szkody sa nie do zoperowania.Klara nie chciala juz walczyc o zycie, po dlugiej narkozie z wlasnej sily nie chciala sie juz obudzic, miala problemy zeby utrzymac oddech.
Po dlugiej rozmowie z lekarzem, Cindy musiala podjac decyzje dla dobra Klary i pozwolic jej zasnac na zawsze.
Do konca mielismy tyle nadzieji ze sie uda ja uratowac, ale niestety los Klary mial z nia cos innego w planie....
Tak bardzo mi przykro Klarciu :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

demi napisał(a):
Cindy pewnie też załamana?

Oczywiscie, tak bardzo pokochala Klarcie w te kilka dni. I do konca mielismy nadzieje ze uda nam sie jej pomoc.
Musze tez pochwalic lekarzy ktorzy opiekowali sie Klarcia, nie kasowali nigdy pelnej ceny, a lekarz od MRT mimo ze na szybkiego nie mielismy uzbieranej calej kwoty to badal Klarcie. Skasowal nawet nie polowe i w tym byla tez eutanazja i Klarcia bedzie spalona, a jej prochy wezmie Cindy i pochowa ja w miejscu w ktorym nasza czarnulka bedzie szczesliwa :-( Tak bardzo nam smutno... :-(

• 3 months later...