Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='A.K.']Olu, z Berlina do Gorzelca to prawie 300 km a nie 200km.

z berlina/centrum do zgorzelca/granicy jest 218 km -sprawdzilam wlanie na mapce,a my z Wrocka do granicy mialybysmy 160

Posted

Alinko z tego co mówi mi brat to troche więcej niż 220 km, no ale nie wiem dokadnie. No tyle ze szybko się jedzie, hmm no szkoda bo dziewczynom byłoby lepiej. Ja niestety nie dostałam odpowiedzi od kolezanki, ale nawet jakby mieli jechać to tez do Zgorzelca. A ile mają z Berlina do Świecka?

Posted

Tak jak pisalam, nieznam sie na trasie do Zgorzelca. Ja moge to zaproponowac, ale doradzic nic nie moge. Nie wiem gdzie moglybyscie sie spotkac. Zaraz napisze do Cindy.

Posted

Gadałam z Bratem. On często jezdził do Berlina i mówi że najlepiej lecieć na Olszynę do Berlina. Jest ok 260 km. Tam na granicy jest łatwo się odnalezc. Na samej granicy jest restauracja, łatwo się odnalezć.

Posted

Alinko ja w sobotę będę w Olszynie na granicy. Dokładnie bym się rozejrzała co tam jest, czy restauracja jest otwarta itd. Jak bym się już dokładnie zorientowała to mój Artur mógłby zadzwonić do tej pani i jej wytłumaczy co i jak.
Ale w Olszynie naprawdę jest bardzo prosto i nie ma co za bardzo tłumaczyc. Dziewczyny mają taką samą drogę

Posted

Marta do Olszyny droga jest już ładna, gorzej z waszym powrotem, bo powrotna jest jeszcze nie zrobiona, no ale Klarcia byłaby już po tamtej stronie. Do Świecka nie mam pojęcia.
No ale to już wszystko zalezy od tej pani co wezmie Klarcię.

Posted

ale dziewczyny ,ja caly czas pisalam o zgorzelcu ,nie olszynie ,dlatego bo ta droge na zgorzelec znam i spowrotem ,tam jest elegncko juz autostrada zrobiona do samego wrocka ,nie wiem jak sie na olszyne jedzie.

Marta,Tz pozyczy nam auto ?
Jesli tak to ja moge z Demi jechac ,zostane we wrocku do Wigilii.

Posted

Tż mówi że jego auto nie jest aż tak sprawne, zazwyczaj w tygodniu pracuje, a wolałby jechać z dziewczynami. jutro ma się zapytać szefa co ze środą czy pracują czy nie.

próbujmy szukać innych sposobów jak na razie

Posted

Dziewczyny ja napisałam o Olszynie bo i z wrocka jest bespośrednio jak i z Berlina. Ale ok, chciałam pomóc. Mój mąz mógłby wtedy wytłumaczyć kobiecie jak dojechać i gdzie najlepiej się zatrzymać. Trasa na Olszyne jest bardzo prosta, ale skoro macie się zgubić to umawiajcie sie na Zgorzelec. Trzymam kciuki za was i za Klarcię. Demi daj jej buziaka ode mnie.

Posted

Olu, a morze dziewczyny podwiozly by Klare do Boleslawca? A Ty z mezem podwiezli byscie Klare do Cottbus? Twoj maz zna niemiecki to nie bylo by problemu, a pieniazki jeszcze sa i by sie Wam za benzyne zwrocilo. Spojrzalam na Map24 to by bylo dla kazdego 120 km.

Posted

Kurcze, gdybym w tym roku jechala do rodzicow do Poznania na swieta to sama bym po Klarcie przyjechala i ja do Berlina zawiozla. Ale niestety w tym roku spedzam swieta w Niemczech :-(
Moze uda sie cos jeszcze wykombinowac???

Posted

myślimy nadal, cholerka

na transportowym odpisali, że tż jednej dogomaniaczki i i jego mama jadą z Wrocławia do Bolesławca 22.12 popołudniem, ale że ten brat może pojechać dalej do granicy jeszcze jak będziemy chciały, pasuje nam to?