demi Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 ja nie wiem, ale teraz to juz nie umiem zdjęć wrzucić... Podlinkowałam, a dogo mówi, ze coś jest źle... Quote
demi Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='betka-sp']rany....cudnie.../tez dopiero wróciłam i chyba wychodzi, ze dobrze, ze nie nękałam cie telefonami/....moze ten cukier to jednak z innego powodu??? sama nie wiem...ale chyba nie pamiętam żeby któryś sharpek z forum miał cukrzycę.........[/QUOTE] [IMG]http://img694.imageshack.us/img694/8112/po1m.jpg[/IMG] [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/6519/po2w.jpg[/IMG] Tu miała dupcie wygoloną, ale czasu już nie starczyło. Wetki doszły do wniosku, że estetyka nie jest tak ważna, brzuszek i tak ma bardzo pociety, no i czas operacji... długi... [IMG]http://img694.imageshack.us/img694/8573/po3h.jpg[/IMG] [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/9869/po4vj.jpg[/IMG] A tam jest jej legowisko. [IMG]http://img187.imageshack.us/img187/2874/po5.jpg[/IMG] jakoś udało mi sie wrzucić, ale nie wiem czemu takie małe.... Quote
A.K. Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Biedula nasza kochana :-) Tyle sie musiala nacierpiec przez jakas bestie, jak mozna skopac psa???:angryy: Teraz Klarcia zacznie nowe zycie, w jej przyszlym domu przygotowania ida cala para. Jutro wkleje te informacje i fotki na niemieckie forum, wszyscy z niecierpliwoscia czekaja na nie. Demi, buziaki dla Ciebie za cala twa prace i czas ktory wkladasz w Klarcie :loveu::loveu::loveu: Quote
Alexandra29 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Klarciunia Kochana już niedługo koniec Twoich cierpień- a tego drania co Cię tak skrzywdził, sama chętnie bym skopała, ale to tak żeby nigdy więcej nie mógł zrobić krzywdy innemu zwierzęciu. Tak długo śledzę los Klarci, ale tu jeszcze mnie nie było:-) Dziewczyny pozdrawiam was:-) Quote
xmartix Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 witamy Alexandra :) witamy!! i także pozdrawiamy!! Klarusia się cieszy że ma tyle cioteczek co jej pomagają :) Quote
Alexandra29 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 xmartix to ja o1ciak! no chyba ze już się kapłaś:-) Quote
xmartix Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 nie kapłam się.. :D ale ja tępak hihihi Demi mówi że Klarcia nie ma cukrzycy jej jeszcze te finanse ma tu nam wypisać :):) Quote
A.K. Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Super ze Klarcia nie ma cukrzycy!!! Tyle juz przeszla biedula, teraz zacznie nowe dobre zycie :-) Quote
Alexandra29 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Yupiiiiii. Cieszę się bardzo. No to co, teraz czekamy, aż mała trochę wydobrzeje i wyjazd? Jak z przewozem? AK jest już coś ustalone? Quote
A.K. Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kiedy Klarcia bedzie mogla wyjechac, zadecyduje Demi. Ona sie nia opiekuje i moze najlepiej ocenic jej stan zdrowotny. Klara jest mocno cieta, tak ze potrzebuje troszke czasu na regeneracje. W przyszlym domu czekaja na Klarcie i jak Demi da swoje Ok to bedzie trzeba zorganizowac przewoz Klary do granicy. Ze Swiecka odbierze ja przyszla pancia. Quote
A.K. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Demi, jak tam Klarcia??? Nic sie nie odzywasz. Quote
xmartix Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Demi nie ma neta od 2 dni... ale mówi że robi co może żeby go "odzyskać", ja mam świeże informacje, Klara czuje się dobrze, wcina jedzenie że aż jej się uszy trzęsą, dzisiaj mam być u Demi to porobimy zdjęcia i napiszę Wam świeże info Demi prosiła przekazać też że Klara będzie mogła jechać 21.12 już, więc musicie się umówić, A.K. masz nr do Demi czy Ci dac? i wydatki: zabieg 430 zł rtg 70 zł bad.krwi 30 zł tabletki (ale jakie to nie wiem) 15 zł razem: 545 zł i tyle przelewam Demi na konto zapytam też jak z jedzeniem dla Klary, to Demi też się zwróci Quote
A.K. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Problem bedzie z transportem do granicy, Nikusia przed swietami niestety nie moze :-( Macie kogos kto moglby dowiesc Klare do granicy? pieniazki jeszcze sa wiec mozna by bylo za transport zaplacic. Musze tez skontaktowac sie z Cindy kiedy moglaby Klare odebrac. Quote
A.K. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Cindy musi 21 i 22 do wieczora pracowac. Od 23.12 ma urlop i moglaby Klarcie z granicy odebrac. Dziewczyny jezeli dacie rade to prosze Was wykombinujcie dowoz na 23.12.09. Co ze szwami u Klary? beda do tego czasu wyciagniete? Quote
betka-sp Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ..no faktycznie przed świętami z transportem moze być kicha...../nie mówiąc już o dniu przed wigilią :shake:/ .... Quote
A.K. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kiedys byla mowa o jakims panu, ktory wozi psy odplatnie, moze uda sie cos zorganizowac zeby Klara mogla spedzic Swieta w jej nowym domku??? Quote
demi Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ja już wracam do światach żywych wirtualnie :) Klara ma się ŚWIETNIE :) Szwy ściągamy w poniedziałek, takze po poniedziałku mogła by jechać, ja bym ją chętnie odwiozła, ale mam takie auto, że niestety za wrocław dalej niż 30 km sie nie ruszam, bo z tą skodą nigdy nic nie wiadomo. Bo nie wiem w sumie co z Klarą robić, jeśli zostanie do końca roku, to ją do pokoju sobie wezme, do ala kojca i niech siedzi z nami, a nie cały czas sama. Bo tez nie chce zeby sie za bardzo przyzwyczajała. Ale jak ma tam tyle czasu siedzieć to też bez sensu. Zaraz zrobie zdj oświadczenia (?), które napisała mi wetka, bo nie wiedziałam czy mam brać fakture- na kogo? czy samo potwierdzenie. Tam jest opisane co było robione, także zostanie to dołączone do dokumentacji weterynaryjnej :) to w sumie nie wiem, na czym stoimy. Quote
demi Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 wpłata doszła za zabieg itd dziś przesyłam wetce :) Quote
demi Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 czekajcie, musze sie ogarnąć, bo jakieś pw tysiace tu mam i juz nie wiem co komu odpisałam :) Zaraz wkleje ten rachunek. Quote
betka-sp Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 hahahah.....Asia...spokojnie..............nic nie ucieknie ;)) Quote
Alexandra29 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dziewczyny napisałam do znajomej która zna troche ludzi i działa w moim mieście gdzie mieszkałam. Moze jej uda znalezc się kogoś z autem i wolnym czasem 23. Czekam teraz na wiadomośc, mam nadzieje ze nie ma problemów z netem, ani nigdzie nie wyjechała. Jak tylko się czegoś dowiem dam wam znać Pozdrawiam i całuski dla Klarci Quote
demi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 było by świetnie jak by się udało znaleźć transport. To ja wczorajsze obiecane cuda wrzucam na wątek:) Zdjęcia robiła nam wczoraj xmartix :) takie sobie dajemy buziaki :loveu: takie gligloszki lubimy :cool3: Klara uwielbia podawać łapkę na komende, jak zacznie to skończyć nie może:loveu: opanować ją może dopiero podwinięcie łapki i wywrócenie się:roll: Dokumenty- czy Wy dziąszki chcecie fakturę (jeśli tak, na kogo, prosze o dane) a póki co przesyłam ten dokument, bedzie on dołączony do dokumentacji lekarskiej Klarci. A co do dokumentów- zgubiłam Paszport, i mam już nerwice, ale go znajde, bo wiem, że gdzieś go tak specjalnie położyłam, żeby mi nie umknął, żeby kot nie zasikał czy coś, tylko gdzie? :oops: ja to sierotka czasem jestem. http://img188.imageshack.us/img188/4585/dokumenty.jpg Quote
A.K. Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Demi faktura nie potrzebna, wystrczy to co masz :-) Jak bedzie to dolaczone do dokumentacji Klarci to, to zupelnie wystarczy:-) Klarcia wyglada super, po tak krotkim czasie jest dziewczynka nie do poznania. Teraz tylko jeszcze transport potrzebny. Demi pisalas ze chetnie bys Klare zawiozla ale Twoim samochoden nie da rady. Gdybys miala czas to moze wystarczy reszta pieniazkow na wyporzyczenie samochodu? Mogla bys osobiscie poznac Cindy i zobaczyc do kogo trafi Klara. Wyslalam Tobie wczoraj odpowiedz od Cindy, dostalas? Quote
demi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A.K. napisał(a):Demi faktura nie potrzebna, wystrczy to co masz :-) Jak bedzie to dolaczone do dokumentacji Klarci to, to zupelnie wystarczy:-) Klarcia wyglada super, po tak krotkim czasie jest dziewczynka nie do poznania. Teraz tylko jeszcze transport potrzebny. Demi pisalas ze chetnie bys Klare zawiozla ale Twoim samochoden nie da rady. Gdybys miala czas to moze wystarczy reszta pieniazkow na wyporzyczenie samochodu? Mogla bys osobiscie poznac Cindy i zobaczyc do kogo trafi Klara. Wyslalam Tobie wczoraj odpowiedz od Cindy, dostalas? hm... wypożyczonym autem... Powiem Ci że nie wiem, myślę, że nie jeźdze źle, ale mam prawo jazdy dopiero od maja, nie wiem czy nie jest to zbyt szalony pomysł, nie mam pojecia... Bo ta pogoda mnie troszke przeraża. Naprawde nie wiem, a bardzo bym chciała poznać Cindy. Jeszcze jak bym wzięła xmartix to byśmy sie coś dogadały :) i wyjazd był by 23 tak? Gdzie by ją trzeba było dowieźć, muszę to przemyśleć, bo nie powiem, że się boje jechać obcym autem i w ogóle. Tak, Klara jest kompletnie inna, niż po wyjęciu ze schroniska, kompletnie :) Quote
Recommended Posts