mru Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 ale będzie sławny! :D nie wiem kiedy - co ile to wychodzi? poszło już do druku :) Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 no to pewnie tak samo jak w MP będzie w numerze kwietniowym, który się ukazuje w połowie marca :lol: Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 mru napisał(a):to się zgadza! hotel z vatem to 488 zł plus karma z vatem to może być faktycznie 610 zł. teraz dopiero zauwazyłam to - cholernie drogo!!!!!!!!!!! kosmos jakiś!!!! :mdleje: Quote
mru Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 no pewnie tak :D ale celebryta z tego hena! suuuper! żeby był domek....! Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 mru napisał(a):no pewnie tak :D ale celebryta z tego hena! suuuper! żeby był domek....! celebryta :lol: żeby mu tylko palma nie odbiła :evil_lol: Quote
mru Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 noo bo jeszcze sobie zazyczy obrożę z cekinami i ciemne okulary.... Quote
Kociabanda2 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No mam nadzieję, że te artykuły faktycznie pomogą Henowi znaleźć dobry dom :) Stefanowi (http://www.dogomania.pl/threads/175743-Stefan-z-budowy-ma-DT-ale-potrzebuje-WSPARCIA-na-dalsze-LECZENIE-i-wA-asnego-DOMU) artykuł w MP raczej w niczym nie pomoże, bo wraz z tekstem nie ukazała się żadna informacja, że Stefan szuka domu... Quote
mru Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 jak too???????? a facet mi mowił, że może po artykule Stefan znajdzie dom !!!!! Quote
Kociabanda2 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 nie wiem... widocznie zapomniał co mówił :/ Ankekoval zamieściła na wątku Stefana tekst artykułu i nic dla Stefana z tego raczej nie wyniknie... Quote
malawaszka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ja się martwię, że na długo nie wystarczy Henryczkowych funduszy przy takich opłatach za hotel :( nie ma nic tańszego??? Quote
zerduszko Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Warto byłoby go gdzieś przenieść. Jeśli on posiedzi jeszcze kilka miesięcy, to będzie kiszka :( Quote
mru Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 niestety Hen jest na Vive, tylko tak mogłam zdobyć dla niego kasę - dogo niestety pod względem finansowym słabo stoi teraz :( wszędzie bieda, brakuje mi deklaracji u praktycznie każdego psa... dlatego też jest drożej, bo dochodzi vat a hotel jest blisko nas, jest nam bardzo łatwo dzieki temu być u Hena w weekendy - gdyby był gdzieś dalej to nie dalibyśmy rady... no i opieka jest dobra naprawdę... Quote
mru Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 aaa nie dzwoniła kobita z MP...! malawaszko, wiesz coś może? Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nic nie wiem - widocznie to była tylko ściema, że zadzwoni a tak naprawdę mieli jakiś inny plan... trudno... nie chcą nas tam to nie :( biznes is biznes... Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 przykre to jest... a najbardziej zalezało mi na tym, żeby Hena pokazali :( a najgorsze jest to, że nie powiedzą wprost, tylko tak kręcą... ale coż - samo życie... Quote
mru Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 oni juz to mają ograne... PR i te sprawy a że jakieś psy... coś tam... trudno :( może PP... Heniu! może! Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nie chce mi się już tego komentować... mam kolejny raz nauczkę że cieszyłam się przedwcześnie :roll: mru jak myslisz czy Hen kiedyś mieszkał na zewnątrz cy w domu? czy on umiałby się zachować/odnaleźć w domu? porobię mu ogłoszenia Quote
zerduszko Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 malawaszka napisał(a):przykre to jest... a najbardziej zalezało mi na tym, żeby Hena pokazali :( a najgorsze jest to, że nie powiedzą wprost, tylko tak kręcą... ale coż - samo życie... Az by sie im chciało rzec kilak słów... ciepłych słów. Quote
mru Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 no ja piszę tak: Hen to psiak spory dlatego na pewno chętnie zamieszkałby w domu z ogródkiem. Jednak równie dobrze da sobie radę w bloku - w mieszkaniu na parterze lub w budynku z windą. [SIZE=2]moim zdaniem spokojnie by się odnalazł chociaż nie sądzę, żeby był w domu wcześniej ale w sumie cholera może i był właśnie :( wiem, że dałby sobie rade w mieszkaniu :) dla mnie w ogóle Hen tylko w środku :P nie tam że w kojcu. w środku :) Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 udało się dwóm kudłaczkom z Warszawy - chociaż tyle dobrze bo podałam tel do Leni, więc tamte maluchy skorzystają przynajmniej... http://www.dogomania.pl/threads/180829-Dafne-kto-ma-tyle-wdziAE-ku-co-ja-DT?p=14202694#post14202694 Quote
mru Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 no tak a do nas juz nie zadzwonili :/ a stanęłabym na głowie, żeby Hen dojechał na te zabiegi pielęgnacyjne... Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 a ja prosiłam, że na szansie dla Heniutka bardzo mi zależy :( może jutro jeszcze... bo miejsce jest na 4 pieski Quote
mru Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 może... czekam na telefon. ale pewnie będą dwa plus reklama tego salonu na resztę strony... Quote
Mantis Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Heh, mam nadzieję, że jednak dadzą Heniowi szansę. Biedulek kochaniutki :shake: Quote
Recommended Posts