Poker Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jak mawiał mój już nieżyjący brat, kupeńka u Tamisi taka,że paluszki lizać :evil_lol:, ukręciła 3,5. porządne balaski , spoiste, bez krwi :multi: Zaczyna reagować na swoje imię i jest coraz weselsza.Niestety ciągle ucieka przed nami :roll:, ale jest i tak lepiej. A dziś już 2 tygodnie jak jest u nas. Quote
kamilawa Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Kiedy te dwa tygodnie zleciały? ... Jak ten czas leci... Quote
Lucyna Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Widziałam dzisiaj Tami, jak odbierałam Buteleczkę z bazarku. Śliczna mordusia i futerko mięciutkie - takie do miziania :eviltong: Siedziała na kolankach u Pańcia :lol: Quote
Energy Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ale się cieszę z takiej cudnej kupki:evil_lol: Quote
Poker Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Energy napisał(a):Ale się cieszę z takiej cudnej kupki:evil_lol: a jak my się cieszymy :multi:i nawet jej przebaczam ,że robi co którąś w domu :angryy:, przynajmniej widzę,że jest ŚLICZNA :evil_lol: Quote
Energy Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Poker napisał(a):a jak my się cieszymy :multi:i nawet jej przebaczam ,że robi co którąś w domu :angryy:, przynajmniej widzę,że jest ŚLICZNA :evil_lol: Poker o co Ci chodzi:cool3:Tami widzi jaką radość sprawiają Wam jej kupki to chce Was zadowolić nawet w domu:evil_lol: Masz frajdę bez wychodzenia na mróz:loveu: Quote
Poker Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Tami coraz lepiej, wita nas merdankiem , dziś nawet wspinała się po mnie, zaczyna wciskać łepek w rękę ,ale ciągle jeszcze ucieka przed nami.Chłopaków prowokuje na spacerze coraz śmielej do zabawy , biega w podskokach, Koo uformowana, ale przed chwilą była ze śluzem.Apetyt koński.:evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 kochana dziewczyna! dobrze, że zdrówko już w porządku :) domku domku gdzie jestes? Quote
gosia_kielce_krakow Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 :) cieszę się z tych dobrych koo :) Quote
Poker Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 malawaszka napisał(a):kochana dziewczyna! dobrze, że zdrówko już w porządku :) domku domku gdzie jestes? pod Twoim postem właśnie wpisał się potencjalny przyszły domek :evil_lol: Musimy uważać , bo jesteśmy śledzone ;) Quote
Poker Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 siedzę na górze, a mąż donosi mi z dołu ,że Tami bawi się psią zabawką :multi:, chyba zwariuję z radości :multi::multi: Quote
Poker Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 tami coraz weselsza, podstawia się do mizianka, zadziera łapeczki i juz tak się nie boi o nie przy dotyku.Pokazuję ją różnym ludziom,żeby się oswajała i coraz lepiej nam to idzie. Tami po otwarciu się będzie bardzo radosną , żywiołową i łobuzującą sunieczką , spragnioną miłości, :loveu: Czy ciocia giselle4 jest zadowolona? Quote
hop! Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Poker napisał(a):pod Twoim postem właśnie wpisał się potencjalny przyszły domek :evil_lol: Musimy uważać , bo jesteśmy śledzone ;) A czy była już wizyta przedadopcyjna? Quote
Poker Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 hop! napisał(a):A czy była już wizyta przedadopcyjna? jeszcze nie było, trochę jeszcze poczekam,mam swoją taktykę :eviltong: Quote
Poker Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Tami waży 6,700 kg :multi:, zaczyna dawać buzi :loveu: Quote
gosia_kielce_krakow Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ja chce buzi , chce łobuza :) ucałuj ją w takim razie naprawdę ode mnie :) Quote
malawaszka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Poker napisał(a):jeszcze nie było, trochę jeszcze poczekam,mam swoją taktykę :eviltong: hihihihi :lol: trzymam :kciuki: zatem, żeby wszystko poszło jak po maśle ;) Quote
kamilawa Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Podniosę dziewczynkę, bo spadła troszkę :D Quote
Poker Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 mniej problemów, mniejsze zainteresowanie, normalne, więc i mniej informacji :eviltong: Quote
Onaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Wspaniale że Tamunia ma się tak dobrze :). Quote
Lucyna Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Napisz Poker co słychać u mordeczki kochanej ... :lol: ... proszę ... :p Quote
Recommended Posts