Jump to content
Dogomania

TAMI po wspaniałym tymczasie u POKER znalazla wymarzony DOMEK! :)

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak mawiał mój już nieżyjący brat, kupeńka u Tamisi taka,że paluszki lizać :evil_lol:, ukręciła 3,5. porządne balaski , spoiste, bez krwi :multi:
Zaczyna reagować na swoje imię i jest coraz weselsza.Niestety ciągle ucieka przed nami :roll:, ale jest i tak lepiej. A dziś już 2 tygodnie jak jest u nas.

Posted

Widziałam dzisiaj Tami, jak odbierałam Buteleczkę z bazarku. Śliczna mordusia i futerko mięciutkie - takie do miziania :eviltong:
Siedziała na kolankach u Pańcia :lol:

Posted

Energy napisał(a):
Ale się cieszę z takiej cudnej kupki:evil_lol:

a jak my się cieszymy :multi:i nawet jej przebaczam ,że robi co którąś w domu :angryy:, przynajmniej widzę,że jest ŚLICZNA :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
a jak my się cieszymy :multi:i nawet jej przebaczam ,że robi co którąś w domu :angryy:, przynajmniej widzę,że jest ŚLICZNA :evil_lol:

Poker o co Ci chodzi:cool3:Tami widzi jaką radość sprawiają Wam jej kupki to chce Was zadowolić nawet w domu:evil_lol:
Masz frajdę bez wychodzenia na mróz:loveu:

Posted

Tami coraz lepiej, wita nas merdankiem , dziś nawet wspinała się po mnie, zaczyna wciskać łepek w rękę ,ale ciągle jeszcze ucieka przed nami.Chłopaków prowokuje na spacerze coraz śmielej do zabawy , biega w podskokach,
Koo uformowana, ale przed chwilą była ze śluzem.Apetyt koński.:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
kochana dziewczyna! dobrze, że zdrówko już w porządku :) domku domku gdzie jestes?

pod Twoim postem właśnie wpisał się potencjalny przyszły domek :evil_lol:
Musimy uważać , bo jesteśmy śledzone ;)

Posted

tami coraz weselsza, podstawia się do mizianka, zadziera łapeczki i juz tak się nie boi o nie przy dotyku.Pokazuję ją różnym ludziom,żeby się oswajała i coraz lepiej nam to idzie.
Tami po otwarciu się będzie bardzo radosną , żywiołową i łobuzującą sunieczką , spragnioną miłości, :loveu:
Czy ciocia giselle4 jest zadowolona?

Posted

Poker napisał(a):
pod Twoim postem właśnie wpisał się potencjalny przyszły domek :evil_lol:
Musimy uważać , bo jesteśmy śledzone ;)

A czy była już wizyta przedadopcyjna?