gosia_kielce_krakow Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 ja proszę w miarę możliwości oczywiście.. o jakieś nowe fotki Tamisi:) Quote
Energy Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 gosia_kielce_krakow napisał(a):ja proszę w miarę możliwości oczywiście.. o jakieś nowe fotki Tamisi:) Poker to ja się przyłącze do prośby jeśli można:cool3: Kupki pewnie przepiękne, bo nic już o nich nie piszesz...:lol: Quote
giselle4 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 To koledzy Tami w Gazecie Dzierzoniowskiej Oni tez szukaja domku. Ati,Zeus,Zako,Harison Quote
Lucyna Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Poker halo, halo ... Tamisiu, a Pańcia śpi? Quote
Poker Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 cioteczka Poker nie śpi :shake:, gotowała, piekła, córki,zięcie , wnuki miała na obiadku :evil_lol: U Tamisi ogólnie dobrze, coraz bardziej ufa, zaczyna sama podchodzić do nas, ale ma momenty lęku i wtedy ucieka przed nami po pokoju. Najbardziej działa na nią pieszczenie naszych psiaków, wtedy stara zazdrośnica pcha się przed nich i podstawia do miziania.Jeszcze kilka dni i będzie się bawić z Dolarkiem. Niestety zdarzają się codziennie wpadki z sioo i koo w domu:angryy:, mimo że jest wypuszczana na dwór co 4 godziny.Pewnie błąkając się nie musiała trzymać tylko robiła gdzie popadło.Powoli i tego się nauczy. Apetyt ma na szczęście. Jak już tak prosicie , to macie na osłodę mordkę. Quote
Energy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Awit napisał(a):Przepiękna, zadumana Cudna jest, dzięki Poker:loveu: Pasuje do Twojego uroczego stadka:lol: Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ależ cudna!!!!!!!! Poker czy to jest Twój psiak jeszcze za czasów schroniskowych? :( Quote
Poker Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):ależ cudna!!!!!!!! Poker czy to jest Twój psiak jeszcze za czasów schroniskowych? :( A Ty co KGB jesteś? :crazyeye: oczywiście ,że to Dolarek w schronisku w Jeleniej Górze 3 lata temu. Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Poker napisał(a):A Ty co KGB jesteś? :crazyeye: oczywiście ,że to Dolarek w schronisku w Jeleniej Górze 3 lata temu. :oops: przeglądałam moje zasoby zdjęciowe psów które były na mojej stronie i tak mi się skojarzyło jak zobaczyłam teraz z Tami Dolarka Quote
Energy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 No ładnie, tu się nic nie ukryje:evil_lol: Ale ma teraz dobrze chłopak:lol: Quote
Poker Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 No właśnie, niczego nie da się ukryć na tej dogo :mad: :eviltong: mam nadzieję,że ma dobrze i jemu zawdzięczam moją przygodę z dogomanią. Miałam najpierw nika Dolar, ale po kilku wejściach nie mogłam się zalogować i zalogowałam się jeszcze raz już jako Poker. Właśnie kupiłam maszynkę do strzyżenia i będę ćwiczyć na Dolarku.On niesamowicie zarasta, nie da się go rozczesać, kiedyś czesaliśmy go z mężem na 4 ręce przez 3 godziny i nie udało się końca, więc zaczął być strzyżony. Fryzjerka mówiła ,że on ma 3 rodzaje sierści. Quote
Poker Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 jak popatrzyłam na to zdjęcie to łza mi się w oku zakręciła.On był co najmniej w takim stanie psychicznym jak Tami, siedział w schronie 2 lata !!! Quote
gosia_kielce_krakow Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ucałowałam ją przez ekran!! jest coraz piękniejsza! sama slodycz <3 Królowa Kudłaczy, zdecydowanie!!!! Quote
leni356 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jeju, ale bidulek :( Oni we trójkę wyglądają super Quote
gosia_kielce_krakow Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 wpadłam życzyć wesołych świąt wszystkim, zdrowych i spokojnych :) niech zbliżające się dni będą pełne uśmiechu i ciepła! najlepszego! pozdrawiam gosia p.s. a sobie bym życzyła, żeby za rok z moją rodzinką do stołu wigilijnego "zasiadła" już Tami <3 Quote
hop! Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A co tu tak cicho się zrobiło? Życzę wesołych świąt! ;) Quote
giselle4 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 W dniu tak uroczystym zycze Tobie Poker abys dalej byla szczesliwa i zadowolona z zycia,zdrowa i zdrowie niosaca. Abys w dobroci serca dalej pomagała psiakom tak jak Tami bo jej pokazałas lepsze i piekniejsze zycie i dalas nadzieje i wiare ze ludzie nie sa tylko zli DZIEKUJE:) Quote
kamilawa Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Wesołych kochane!!! Podniosę dziewczynkę. Quote
Awit Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 gosia_kielce_krakow napisał(a):wpadłam życzyć wesołych świąt wszystkim, zdrowych i spokojnych :) niech zbliżające się dni będą pełne uśmiechu i ciepła! najlepszego! pozdrawiam Zasiądzie i opłatka skonsumuje:-) gosia p.s. a sobie bym życzyła, żeby za rok z moją rodzinką do stołu wigilijnego "zasiadła" już Tami <3 Usiądzie z Wami do stołu i opłatka skonsumuje Quote
gosia_kielce_krakow Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Nasza poprzednia psina jak najbardziej opłatkowo, a jak inaczej - w końcu członek rodziny ;-) a tak na poważnie to bardzo bym chciała, żeby niebawem Tami do nas przybyła. pokazujemy ją znajomym, rodzince i cóż... są oczarowani iżyczą powodzenia:) oby się ziściło:) Quote
giselle4 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Moje serce jest malutkie ale wierne i cieplutkie tylko Tobie jest oddane tylko w Tobie zakochane. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzymy by każde malutkie serduszko znalazło dom i duże serce które je pokocha. Quote
ona03 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Wesołych Świąt Tami jej Cioteczkom a zwłaszcza Poker, która robi mi bazarki żebym miał pieniążki na pieluszki życzy Loluś Quote
Poker Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dziękujemy wszystkim za życzenia :loveu: Tami ma się różnie, ciągle ma nawroty lęku i wtedy ucieka przed nami po domu albo ogródku. Trzeba jeszcze dużo czasu i pracy , żeby przekonała się ,że ręka człowieka nie bije .Musiała przejść bardzo wiele złego w swoim krótkim życiu.Do psów jest supwe, zaczepia do zabawy, poklepuje łapką, skubie za sierść. Wczoraj niestety pojawiły się koo z krwią :-(, je cały czas to samo czyli indyk z ryżem i marchewką.Tak myślę czy ona może ma nietolerancję ryży albo indyka? Zamówiłam karmę Royal intestinal, zobaczymy jak będzie. Z powrotem podaję Nifuroksazyd i dziś jest lepiej. Quote
Recommended Posts