Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman]Cześć, jestem Lenka, zobacz jaka ze mnie kruszynka – taka jestem niepozorna, malutka, ważę tylko 8kg i mam ok.2 lat. Ale ile mądrości jest w tym moim małym ciałku, jestem bardzo grzeczna i karna, znam już takie komendy jak: Zostaw, Wyjdź, Zostań, Siad, a już na słowo "piłeczka" potrafię dostać „szału” i pięknie ją aportuję. Jednak potrzebuje troszkę czasu, by się do człowieka przekonać, bo przy dopiero co poznanej osobie bywam trochę wycofana
i nieufna. Lubię wszystkie psy i nawet umiem zaprzyjaźnić się z kotami. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Ale najbardziej chciałabym już być CZYJAŚ – toleruje zarówno panie, jak i panów- nie wybrzydzam. Umiem bardzo ładnie chodzić na smyczy, nie szarpię, nie ciągnę.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] Zobacz jaka jestem wspaniała! Pokochaj mnie, bo jeśli nie Ty, to co ze mną będzie???[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Szukamy dla Lenki domu, który zdaje sobie sprawę z obowiązku posiadania psa; domu który psa traktuje jako członka rodziny; domu cierpliwego i odpowiedzialnego.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Adoptując Lenkę zyskujesz przyjaciela do końca życia ! ! ![/FONT]

[FONT=Times New Roman]W sprawie adopcji proszę o kontakt:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tel. 0663-805-384(połączenia z numerów zastrzeżonych będą odrzucane. Gdy nie odbieram w ciągu dnia, proszę o kontakt po godz.19)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]e-mail: [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

Jeszcze raz bardzo prosze o pomoc w szukaniu nowych środków dla Lenki. Ja robie co moge. Niezbyt mi wychodzi, ale zawsze kilka złotych wpadnie...

Wysłałam teraz 30zł od Cioci Vasco, która wpłaciła mi zaległe deklaracje dla moich podopiecznych, którzy są już w DS (staszek i Cypisek). Dziękuję VASCO, że dała mi wolną rękę w wyborze pieska, który otrzyma te pieniązki! :loveu:

Posted

Cioteczka Akira zrobila Lence ogloszenia tutaj:

eoferty.com.pl
gieldaogloszen.pl
kupsprzedaj.pl
kokosy.pl
kupiepsa.pl
ogloszenia.adverts.pl
ofertka.pl
bono-polska.pl
ojej.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
warszawa-gumtree.pl
petworld.pl
adopcjapsa.pl
rozglos.net
najpewniej.pl
olx.pl
sprzedasz.pl

Bardzo dziekuję ! ! ! :loveu:

Posted

To ja teraz zobacze co z tymi deklaracjami.............:

No wiec mielismy na koncie 150 zl. po dodaniu ostatnich deklaracji wyszlo mi 280 zl.
Tu sa deklaracje ktore doszly:

03.11. Dorota1 - 20zł
05.11. ANNA10025 - 10zł (październik i listopad)
09.11. Zakonna - 20zł
10.11. AGA33-76 - 10zł (list.)
10.11. NIKUS - 20zł

12.11. Javena 15zł
12.11. Maks 15zł
14.11. Maruda 20zł

Czy to sie zgadza ??
Zaplacilyscie Ewance 300 zl. czy mamy 20 zl. na miniusie ???

Posted

LILUtosi napisał(a):
Mnie wyszło 280zł od wyzerowania konta czyli od przelania Ewance 305zł + mam na koncie te 50zł Staszka. Po z tym dzisiaj dwa przelewy:
15.11. Olena84 - 20zl
15.11. GosiaMarta (listopad) - 40zł
Czyli 280zł + 60zł = 340zł - 300zł Ewanka
Zostało 40zł.

Szarotka - odpowiedź jest powyżej.

Posted

Saphira napisał(a):
Coś maleńkiej wysłałam. Zajrzyjcie na konto;)

Dziekujęmy!!!

---------------------------------

JAVENA dziekuję za ogłoszonka!!!! Dziewczynka Dzieki Tobie i Akirze jest poogłaszana na bardzo wielu portalach!

Posted

Napisał LILUtosi
Mnie wyszło 280zł od wyzerowania konta czyli od przelania Ewance 305zł + mam na koncie te 50zł Staszka. Po z tym dzisiaj dwa przelewy:
15.11. Olena84 - 20zl
15.11. GosiaMarta (listopad) - 40zł
Czyli 280zł + 60zł = 340zł - 300zł Ewanka
Zostało 40zł.
"
Szarotka - odpowiedź jest powyżej.

Wpisze do pierwszego postu.

Posted

Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić dlaczego nie mogę przyjąć zaproszeń od Szarotki i Violi? Nie mogę też zmienić swojego podpisu i wstawić nowych banerków. Ten koszmar trwa kilka m-cy i po kolejnych zmianach na dogo jest coraz gorzej.:mad::mad::mad:

Posted

Ale chcesz wstawic banerki zamiast tych? Sprobuj usunac wszystkie i dopiero sprobuj z jednym, bo teraz tylko dwa moga byc. Aja tez mam rozne dogo rewelacje z konkretnymi osobami..

Posted

Lenusia wita o poranku :loveu:

... cały czas testujemy różne sposoby, by Lenka zostawała sama i nie zjadała otoczenia ;) ... teraz dostaje gruuubą kość i to diała, zobaczymy jak długo ;)

dostałm 300 - bardzo dziękuję :)