obraczus87 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Szarotka']Moze ktos ma nr. telefonu do Natalio, bo Ona obiecala Lence 50 zl. miesiecznie, no i teraz te pieniadze, ktore wplacila Anna.........[/QUOTE] Ja mam numer, jednak Natalijo prosila o kontakt mailowy. Pisala mi tez, ze nie zawsze moze wplacac pieniazki systematycznie, bo nie otrzymuje wynagrodzenia systematycznie. Dajmy Jej kilka dni. Moze w weekend zasiadzie do maili. Jesli nie, zadzwonie do Niej :) Quote
Szarotka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Miejmy nadzieje, ze finanse Lenki sie poprawia ........ Quote
obraczus87 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Cześć Lenusia..... Przede wszystkim trzeba kombinować z bazarkami, może jakiś bazarek z dyplomikani czy coś w tym rodzaju.. w tym momencie nie stac nas nawet na wyróżnione allegro.... Quote
Ewanka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Lenusia wita w niedzielę :loveu: u nas dzien podobny do dnia, ale ... tuz po wyjezdzie malej Molly, Lenka starala sie zapelnic pustke i zrobic sobie z Dosi kolezanke do szalenczych zabaw ;) ... ulubionym jej zajeciem stalo sie stukaniem z rozpedu nosem w bok Dosienki :crazyeye: .... Lenka tak prowokowala ja do reakcji , gonitwy, zabawy ... a Dosia patrzyla tylko zniesmaczona, odwracala sie w druga strone i odchodzila. ********************************* darmowe ogloszenia ........... http://www.dogomania.pl/threads/195273-Pomoge-w-ogłaszaniu-zwierzaków!!!/page2 Quote
obraczus87 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='Ewanka'][B] ********************************* darmowe ogloszenia ........... http://www.dogomania.pl/threads/195273-Pomoge-w-ogłaszaniu-zwierzaków!!!/page2 Próbowałam zrobic wpis na tamtym watku ale ciagle mi odrzuca ;/ nie wiem czemu ;/ czy moze ktos tam zglosic Lenusie z prosba o ogloszenia?? Quote
Szarotka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Zajrze na tamten watek. Prosze o podnoszenie watku Lenki w tym tygodniu, bo mam slub corki w sobote i jutro przyjedza do mnie corka i syn i ich drugie polowy tez sie beda pojawiac, wiec musze sie zajac sprzataniem i gotowaniem itp. Bylam na watku. Paja pisze, ze sie nie wyrabia z tym co ma. Moze jest jakis tani bazarek ogloszenowy ?? Quote
Ewanka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Szarotko, przesyłam gratulacje dla Twojej Córki i życzenia szczęścia :) Quote
obraczus87 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Szarotko, gratulacje dla Twojej córki!!! :) --------------------------------------------------------- Staszek, który od kilku dni jest w DS podarował Lence w prezencie 100zł (http://www.dogomania.pl/threads/176092-Staszek-z-dworca-w-końcu-dotarł-na-stację-DOM-STAŁY!!!-Dziękuję-wszystkim-!!!/page304) Jednak pieniążki trafia od razu do mnie na konto, jak zwrot za zakup karmy. Tym sposobem, krótko mówiąc, Staszek zasponsorował Lence worek karmy :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Ewanka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Lenusia wita o poranku i skacze z radości :loveu: ... worek karmy to jest coś !!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: baaaaaaaaardzo dziękujemy !!! Quote
obraczus87 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='Ewanka']Lenusia wita o poranku i skacze z radości :loveu: ... worek karmy to jest coś !!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: baaaaaaaaardzo dziękujemy !!! Na zdrówko Lenusia ;) Quote
_Goldenek2 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1960...3#post15697683 Cioteczki, proszę chociaż o 5 zł dla tej biedy . Quote
obraczus87 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 LEnusia musisz byc teraz grzeczna :) bo Dosienka dzisiaj miala sterylke. Quote
Ewanka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Lenusia zachowuje się dzisiaj nad podziw spokojnie ... mądra dziewczynka :) Quote
Ewanka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Wlasnie zobaczylam w kalendarzu , ze dzisiaj sa ..... [FONT=Georgia]imieniny LENY [/FONT] :BIG: Lenusiu, wszystkiego najlepszego, cudownego domku Ci zycze !!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='Ewanka']Wlasnie zobaczylam w kalendarzu , ze dzisiaj sa ..... [FONT=Georgia]imieniny LENY [/FONT] :BIG: Lenusiu, wszystkiego najlepszego, cudownego domku Ci zycze !!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: LEnusia zycze Ci, abys znalazla wymarzony domek :) Ewacia dzwonil do Ciebie Krakvet w sprawie karmy dla Dosi?? Quote
feliksik Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 a Pani zainteresowana Lenusią nie odezwała się? już listopad jest Quote
Ewanka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Krakvet niestety nie dzwonil ... jestem non stop w domku, wiec i tak mnie zastana ;) Quote
obraczus87 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 feliksik napisał(a):a Pani zainteresowana Lenusią nie odezwała się? już listopad jest Nie odezwała się.... Quote
Olena84 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dziewczyny dziekuje za zaproszenie, ale to juz 3 dzisiaj i jeszcze jestem na innym watku gdzie sunia ma jeszcze godzine w dty a potem?, wiec na razie musze to ogarnac finansowo:(. Quote
obraczus87 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dziekuje Olena za informację... Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będziemy na jednym wielkim minusie... Czy ktos może mi pomóc w reklamie wątku Lenki?? Ja dzisiaj poświęciłam na to znowu sporo czasu... jak widać bez rezultatu :roll: nie wiem co robic. Ręcę zaczynaja mi opadać :roll: Quote
Szarotka Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Musze sprawdzic deklaracje i zobaczyc kto zalega i na jaki miesiac, bo niby deklaracje sa a pieniedzy nie ma :(:( Quote
obraczus87 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Szarotka napisał(a):Musze sprawdzic deklaracje i zobaczyc kto zalega i na jaki miesiac, bo niby deklaracje sa a pieniedzy nie ma :(:( Własnie :( ... wyslalam dzisiaj mase PW i nic. Cisza kompletna.... Quote
obraczus87 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 a zaraz mija rok odkad zostal zalozony watek. a LEna dalej bez domu :placz: bez kompletu deklaracji. Ktore niby sa atak naprwde kilku nie ma na spore kwoty :placz: Quote
Szarotka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 No nie wyglada to dobrze. Postaram sie jutro dojesc o co chodzi.......... Quote
Recommended Posts