Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']Moze ktos ma nr. telefonu do Natalio, bo Ona obiecala Lence 50 zl. miesiecznie, no i teraz te pieniadze, ktore wplacila Anna.........[/QUOTE]

Ja mam numer, jednak Natalijo prosila o kontakt mailowy. Pisala mi tez, ze nie zawsze moze wplacac pieniazki systematycznie, bo nie otrzymuje wynagrodzenia systematycznie.

Dajmy Jej kilka dni. Moze w weekend zasiadzie do maili. Jesli nie, zadzwonie do Niej :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lenusia wita w niedzielę :loveu:

u nas dzien podobny do dnia, ale ...

tuz po wyjezdzie malej Molly, Lenka starala sie zapelnic pustke i zrobic sobie z Dosi kolezanke do szalenczych zabaw ;) ... ulubionym jej zajeciem stalo sie stukaniem z rozpedu nosem w bok Dosienki :crazyeye:
.... Lenka tak prowokowala ja do reakcji , gonitwy, zabawy ... a Dosia patrzyla tylko zniesmaczona, odwracala sie w druga strone i odchodzila.

darmowe ogloszenia ...........
http://www.dogomania.pl/threads/195273-Pomoge-w-ogłaszaniu-zwierzaków!!!/page2

Posted

Zajrze na tamten watek.
Prosze o podnoszenie watku Lenki w tym tygodniu, bo mam slub corki w sobote i jutro przyjedza do mnie corka i syn i ich drugie polowy tez sie beda pojawiac, wiec musze sie zajac sprzataniem i gotowaniem itp.

Bylam na watku. Paja pisze, ze sie nie wyrabia z tym co ma. Moze jest jakis tani bazarek ogloszenowy ??

Posted

Szarotko, gratulacje dla Twojej córki!!! :)

---------------------------------------------------------

Staszek, który od kilku dni jest w DS podarował Lence w prezencie 100zł (http://www.dogomania.pl/threads/176092-Staszek-z-dworca-w-końcu-dotarł-na-stację-DOM-STAŁY!!!-Dziękuję-wszystkim-!!!/page304)

Jednak pieniążki trafia od razu do mnie na konto, jak zwrot za zakup karmy. Tym sposobem, krótko mówiąc, Staszek zasponsorował Lence worek karmy :)

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wlasnie zobaczylam w kalendarzu , ze dzisiaj sa .....

[FONT=Georgia]imieniny LENY [/FONT]

:BIG:

Lenusiu, wszystkiego najlepszego, cudownego domku Ci zycze !!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Ewanka']

Wlasnie zobaczylam w kalendarzu , ze dzisiaj sa .....

[FONT=Georgia]imieniny LENY [/FONT]

:BIG:

Lenusiu, wszystkiego najlepszego, cudownego domku Ci zycze !!!!!!!!!!!!

LEnusia zycze Ci, abys znalazla wymarzony domek :)

Ewacia dzwonil do Ciebie Krakvet w sprawie karmy dla Dosi??

Posted

Dziewczyny dziekuje za zaproszenie, ale to juz 3 dzisiaj i jeszcze jestem na innym watku gdzie sunia ma jeszcze godzine w dty a potem?, wiec na razie musze to ogarnac finansowo:(.

Posted

Dziekuje Olena za informację...

Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będziemy na jednym wielkim minusie...

Czy ktos może mi pomóc w reklamie wątku Lenki?? Ja dzisiaj poświęciłam na to znowu sporo czasu... jak widać bez rezultatu :roll: nie wiem co robic. Ręcę zaczynaja mi opadać :roll:

Posted

Szarotka napisał(a):
Musze sprawdzic deklaracje i zobaczyc kto zalega i na jaki miesiac, bo niby deklaracje sa a pieniedzy nie ma :(:(

Własnie :( ... wyslalam dzisiaj mase PW i nic. Cisza kompletna....