Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saphira napisał(a):
A mojej wpłaty brak:mad:

obraczus87 napisał(a):
Szarotko moja wplata z dnia: 30.09 dotyczy pazdziernika a wplata z dnia 29.10 dotyczy listopada. Ponadto moja wplate z dnia 29.10 umiescilas zarowno w pazdzierniku jak i listopadzie.

Hm poprawie, ale zrzynalam z tego co bylo w poprzednich watkach. Jestem ciekawa co sie stalo z wplata Saphiry??

Posted

Szarotka napisał(a):
Hm poprawie, ale zrzynalam z tego co bylo w poprzednich watkach. Jestem ciekawa co sie stalo z wplata Saphiry??

Nic sie nie stalo.

Ciotki, LILUtosi informowala nas o tym, ze rozliczenia bedzie robic raz w tygodniu. Skoro Saphira wplacila pieniazki 17.11 to spokojnie trzeba poczekac na rozliczenie i juz ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Nic sie nie stalo.

Ciotki, LILUtosi informowala nas o tym, ze rozliczenia bedzie robic raz w tygodniu. Skoro Saphira wplacila pieniazki 17.11 to spokojnie trzeba poczekac na rozliczenie i juz ;)

Dziękuje za wsparcie. Cztery dni na konto nie patrze a tu już afera ;-)
Nowe wpłaty:
16.11. Vasco -30zł
16.11. Saphira - 50zł
17.11. Ania z poznania - 50zł
18.11. Szarotka - 20 zł

Posted

obraczus87 napisał(a):
Szarotko moja wplata z dnia: 30.09 dotyczy pazdziernika a wplata z dnia 29.10 dotyczy listopada. Ponadto moja wplate z dnia 29.10 umiescilas zarowno w pazdzierniku jak i listopadzie.

LILUtosi napisał(a):
Dziękuje za wsparcie. Cztery dni na konto nie patrze a tu już afera ;-)
Nowe wpłaty:
16.11. Vasco -30zł
16.11. Saphira - 50zł
17.11. Ania z poznania - 50zł
18.11. Szarotka - 20 zł

Przeniose na druga strone i jutro wpisze :):)

Posted

Javena napisał(a):
Szerze mówiac,to nie tylko Natalijo zawiodła,ale Agusosnowiec takze.. Przeciez ,gdy założyła taki rozpaczliwy watek ,na którym błagała o pomoc.Siedziałam nocami i rozsyłałam do róznych ciotek z prosbą o pomoc.Nie tylko ja,wiele innych dgomaniaków stoczyło prawdziwą batalie o nasza koleżanke. Ona Lenke wychowała od maleńkosci ,karmiła butelka ,teraz zero zainteresowania. Rozumiem .....małe dziecko,ale choc raz na miesiąc można by zajrzec i jak się zdecydowało złozyc deklaracje ,to pamietac. Czasem cieżko mi zrozumiec ludzi. Chocbym internetu nie miała,to sa telefony i dowiaduje sie co u Lenki.

Tak , czytałam wątek Lenki od tamtego jeszcze początku i rozpaczliwe wołanie Agusosnowiec o pomoc. Teraz jak widać Lenką się już nie interesuje...
Co u naszej dziewczynki Ewanko?;)

Posted

anna10025 napisał(a):
Tak , czytałam wątek Lenki od tamtego jeszcze początku i rozpaczliwe wołanie Agusosnowiec o pomoc. Teraz jak widać Lenką się już nie interesuje...
Co u naszej dziewczynki Ewanko?;)

Ja pisałam do Aguś kilka razy PW, ale niestety... jak to często bywa. Najpierw wielkie błaganie o pomoc, a potem - mam was w dupie.

Posted

Robię jej ogloszenia, ale jako ze robie je jednoczesnie 15 innym psom, to troche potrwa, robie na:
pineska
pajeczyna
gumtree
kokosy
adopcjapsa
kupsprzedaj
przygarnijzwierzaka
petsy

i jak sie uda:
eoferty
ojoj
psiamania