Olena84 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 No ja tez mam problem z tym zaproszeniem:(. Noi mam cały czas powiedomienie od tygodnia o jednej nieprzeczytanej wiadomosci, ktorej nie mam.. A tak w ogole to tymi romowami podrzucamy Lenkę do gory;). Quote
Szarotka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Lenusia w gore. Musze jeszcze uzupelnic pierwszy post ........ Quote
Ewanka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Witamy wszystkich gości i dziękujemy za wizyty :) Lenusia wygląda dorodnie, jak powiedziała moja koleżanka ;) ... ma piękną lśniącą sierść i leciutko zaokrąglone boczki, nie już ma śladu po baaardzo szczupłej sylwetce. Lenusia uwielbia biegać, jest bardzo aktywna, więc nigdy nie będzie grubaskiem ;) Quote
Szarotka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Lenka jutro juz Corka jedzie do domu, to sie toba zajme. Quote
Javena Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ja tez zaglądam, pozdrawiam wszystkie urocze panie i panów w tym domostwie. Quote
Ewanka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Lenusia wita o poranku :loveu: ... pogoda średnia, ale Lence zupełnie to nie przeszkadza ;) Zapomniałam napisać, że bardzo jej smakuje nowa karma ... jej wszystko smakuje :p Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Lenka juz jutro bede uzupelniac. Mam nadzieje, ze mnie ciotki nie pogonia, ze tak dlugo trwalo ;;;;;;;;;;;;; Quote
Ewanka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Lenusia wita o poranku :loveu: ...u nas niestety deszczyk, a zapowiadali na weekend słońce :roll: a mieliśmy taaakie wspaniałe wycieczkowe plany. Szarotko, czekamy cierpliwie ... wiemy, że miałaś bardzo ważne sprawy :) Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 To zaraz bede uzupelniac. Jako ksiegowa niestety nie zarobilabym nawet na kromke chleba, ale postraram sie rozszyfrowac te wplaty. Prosze potem sprawdzic, czy dobrze wyszlo, bo mam wiele zalet ;);) ale mimo, ze zrobilam kiedys kurs ksiegowosci, to nie polecam swoich uslug :):) Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 No wiec wpisalam biorac pod uwage wpisy Obarczus i Lilutosi, wole podzial na miesiace, bo wtedy wiadomo kto zalega z wplatami i ile brakuje. Wyglada na to, ze Natalio nie bedzie wplacac ?? jezeli tak jest to trzeba bedzie watek rozeslac i zebrac wiecej. Moja wplata tez juz powinna dotrzec ?? Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Hej ciotki Lenkowe gdzie jestescie ????????????/ Quote
Javena Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ja własnie weszłam.Pozdrawiam wszystkich wyborowo. Quote
_Goldenek2 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Czego sie drze? ;). Na innych wątkach.... niestety. Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Javena napisał(a):Ja własnie weszłam.Pozdrawiam wszystkich wyborowo. Dziekujemy :):) Mam nadzieje, ze pierwsza strona dobrze uzupelniona ?? Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Czego sie drze? ;). Na innych wątkach.... niestety. Drze sie, bo jak nie to nikogo nie ma :):) Dzieki Goldenku za pomoc dla Szorskta :):) Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Oj tam.... :):):):sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::biggrina::biggrina::lol!::lol!: Quote
Javena Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Szerze mówiac,to nie tylko Natalijo zawiodła,ale Agusosnowiec takze.. Przeciez ,gdy założyła taki rozpaczliwy watek ,na którym błagała o pomoc.Siedziałam nocami i rozsyłałam do róznych ciotek z prosbą o pomoc.Nie tylko ja,wiele innych dgomaniaków stoczyło prawdziwą batalie o nasza koleżanke. Ona Lenke wychowała od maleńkosci ,karmiła butelka ,teraz zero zainteresowania. Rozumiem .....małe dziecko,ale choc raz na miesiąc można by zajrzec i jak się zdecydowało złozyc deklaracje ,to pamietac. Czasem cieżko mi zrozumiec ludzi. Chocbym internetu nie miała,to sa telefony i dowiaduje sie co u Lenki. Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Ja poczatkow Lenki nie pamietam, bo mialam pewno inne psy, ktorymi sie zajmowalam. Mysle, ze widocznie maja jakas taka sytuacje zyciowa, ktora je przerasta i stad ten brak zainteresowania ... W kazdym razie jak tylko uzbieramy dla Szorstka, ktoremu grozi smierc jak sie go nie zabierze z tego miejsca gdzie obecnie przebywa, to zaczne rozsylac Lenke, bo musimy miec wiecej deklaracji. Quote
Ewanka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Witajcie u Lenki ... dzisiaj było piękne słonko i Lenusia z radością galopowała za piłeczką i za ... Zorbą ;) Quote
Saphira Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Szarotka napisał(a):Dziekujemy :):) Mam nadzieje, ze pierwsza strona dobrze uzupelniona ?? A mojej wpłaty brak:mad: Quote
Recommended Posts