Ewanka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Witamy o poranku :loveu: ... i życzymy cudnego śnieżnego dnia ... u nas też nareszcie biało, Lenka biega i z lekkim niedowierzaniem bada noskiem śnieżny puch .... :crazyeye: Quote
Ewanka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Szkoda, że Lenusia podniosla główkę jak zbliżyłam się z aparatem, chciałam uwiecznić tę chwilę jak spała z głową opartą o Zorbę ... to była cudna scenka :loveu: ................... myślę, że Dosinka troszkę im zazdrościła :p Quote
Ingrid44 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Zagladnijcie prosze na BAZAREK malutkiego jamnisia zdjetego z lancuha :-( Jamnis ma tylko polowe deklaracji. Wspanialy bazarek tylko dla pieskow. WSZYSTKO NOWE zza Oceanu. Plaszczyli,zabawki i inne cudenka , Zapraszamy : http://www.dogomania.pl/showthread.p...6&goto=newpost Quote
Ewanka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Dzięki za zaproszenie :) ... już biegnę, może coś kupię moim psiakom na gwiazdkę ;) Quote
obraczus87 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 A ja przypomne ze Lenusia prosi o wsparcie caly czas! Zdjecie cudowne. :) Quote
Saphira Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 obraczus87 napisał(a):A ja przypomne ze Lenusia prosi o wsparcie caly czas! Zdjecie cudowne. :) Wyslałam małe wsparcie dla Lenki, ale wysylajcie dalej pw o deklaracje bo mam za duzo psiaków, którym pomagam. Quote
obraczus87 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Saphira napisał(a):Wyslałam małe wsparcie dla Lenki, ale wysylajcie dalej pw o deklaracje bo mam za duzo psiaków, którym pomagam. dziekuję Ci serdecznie! Wysyłam, ale w tej chwili musze skupic się na uzbieraniu pieniązków dla Lapiego na operację (link w podpisie) :( a potem wracam do wysyłania zaproszęn dot. Lenusi Kochanej! EWANKOOO żyjecie?? Zasypało Was??:) Quote
Ewanka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Buuuuuuuuuuuu, nie mieliśmy prądu, a tym samym dostępu do netu ...................... no i od razu w domu zimno, bo piec CO bez prądu od razu się wyłącza , buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Lenusia pewnie nawet nie zauważyła tej awarii ;) i przesyła buziaki kochanym ciociom :loveu: ... biegała z Zorbą po śniegu ... śnieg nad nimi, śnieg pod nimi ... a oni szczęsliwi w srodku :p :D Quote
obraczus87 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Mam nadzieje ze przestanie tak ciagle sypac, bo tutaj w Warszawie jets porazka. Na drogach glownie :( Quote
Ewanka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 obraczus87 napisał(a):Mam nadzieje ze przestanie tak ciagle sypac, bo tutaj w Warszawie jets porazka. Na drogach glownie :( ... widziałam w tv :/ ........ mam stały podgląd, tak z sentymentu ;) ... stolica lekko sparaliżowana, współczuję, ale mam nadzieję, że tzw. służby jakoś dadzą radę, tylko musi przestać sypać. My mieszkamy przy drodze "wojewódzkiej", więc jako tako odśnieżają, jeżdżą tu autobusy, więc muszą ;) Quote
obraczus87 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Dzisiaj trase 6 km przejechalam w 3,5 godziny :( Quote
tripti Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 lekko sparaliżowana.... to był jakiś obłęd!!!! ja dziś praktycznie nigdzie nie dojechałam, na trasie katowickiej rano nawet wszystko stało, a jak już jechało to 20 do 40 km na godzinę... a żeby wejść do domu wieczorem trzeba było najpierw odkopać drzwi... Lenka to teraz jak czarna perełka na śniegu wygląda :) Quote
LILUtosi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Wpłaty: 25.11. OBRCZUŚ87 - 15zł A tu mam mały problem, weszły trzy przelewy ale w nadawcy nie ma nic, ani konta, ani danych - nic!!! Nie wiem czy coś się zepsuło w MBank. Może nadawcy pojawią się później. W każdym razie takie wpłaty się zaksięgowały i chyba to Lenki. Mam na koncie 285zł EDyT - uzupełniam o dane. 29.11. - Aga35 - 20zł 29.11. - Magenka1 - 10zł 29.11. - Saphira - 50zł Quote
tripti Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 tak, na dodatek mbank też miał dziś pechowy dzień, nic tam nie działało jak należy. Quote
obraczus87 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 LILUtosi ja wczoraj tez nie mialam widoku historii w mbanku ale dzisiaj wszystko juz jest :) Quote
Olena84 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 hehehe, a ja stalam 2 godziny pod domem w korku wczoraj, widzialam blok i nic nie moglam zrobic tylko sobie stalam w samochodzie, radio padlo na dodatek;). Quote
obraczus87 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Olena84 napisał(a):hehehe, a ja stalam 2 godziny pod domem w korku wczoraj, widzialam blok i nic nie moglam zrobic tylko sobie stalam w samochodzie, radio padlo na dodatek;). U mnie radio dzialalo na szczescie a ja sobue śpiewałam :D Quote
Ewanka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Lenusia wita z wieeeeeeeelkiej zaspy śnieżnej :loveu: u nas drzwi też zasypane, więc wychodzimy balkonem :eviltong: Lena nareszcie w swoim żywiole ... biega, skacze i turla się w śniegu ... czasem wygląda jak bałwanek :) ... Zorba dzielnie jej towarzyszy, a Dosia patrzy na nich swoimi pięknymi wielkimi oczami z bezgranicznym zdumieniem :roll::crazyeye::roll: Quote
Olena84 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Ewanka']Lenusia wita z wieeeeeeeelkiej zaspy śnieżnej :loveu: u nas drzwi też zasypane, więc wychodzimy balkonem :eviltong: Lena nareszcie w swoim żywiole ... biega, skacze i turla się w śniegu ... czasem wygląda jak bałwanek :) ... Zorba dzielnie jej towarzyszy, a Dosia patrzy na nich swoimi pięknymi wielkimi oczami z bezgranicznym zdumieniem :roll::crazyeye::roll: Czyli wszystko w normie;). Quote
Ewanka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Taaaaaaaaaaaaaaak ;) :) mam pytanie .................. ... może ktoś ma jakieś doświadczenie z generatorem prądu ... musimy chyba kupić, bo mamy prawie wszystko na prąd i zamarzniemy bez niego ............... :shake: Quote
Aga-33-76 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [FONT=Calibri]Kochani, przeciwności losu z jakimi spotkałam się ostatnio, uniemożliwiają mi dalszą pomoc w postaci miesięcznej deklaracji w kwocie 10 zł. Niestety nie będę mogła dokonywać wpłat, począwszy od miesiąca grudnia, przepraszam kochany psiaku…[/FONT] [FONT=Calibri]Ja się odkuję i tu jeszcze wrócę …[/FONT] Quote
obraczus87 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Aga rozumiem Twoja sytuację całkowicie! I mam nadzieje ze zaraz pasmo Twoich problemów sie skończy.... Quote
Ewanka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Lenusia wita o poranku :loveu: ... Lenka uwielbia ganiać po śnieżnych przestrzeniach ... i zajada się swoim przysmakiem - LODEM ... :evil_lol: Quote
Recommended Posts