Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Jak tylko uda mi się "załatwić" sprawę Lapiego z mojego podpisu, biorę sie za wysyłanie PW w sprawie Lenki.

Czy ktoś może pomóc w promocji wątku?

Przypominam, ze ani Natalijo, ani AguśSosnowiec nie wpłacają swoich deklaracji........

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Wpłaty:
25.11. OBRCZUŚ87 - 15zł
A tu mam mały problem, weszły trzy przelewy ale w nadawcy nie ma nic, ani konta, ani danych - nic!!! Nie wiem czy coś się zepsuło w MBank. Może nadawcy pojawią się później. W każdym razie takie wpłaty się zaksięgowały i chyba to Lenki. Mam na koncie 285zł
29.11. - 20zł
29.11. - 10zł
29.11. - 50zł

Mam nadzieje, ze dojdziemy kto to wplacil??

Posted

Szarotka napisał(a):
Mam nadzieje, ze dojdziemy kto to wplacil??

MBank miał ostatnio kłopoty. Na kontach nagle zaczęły sie pojawiać nieznane przelewy. Proponuję nie wydawać tylko zaczekać, bank sie pewnie o te pieniądze upomni.....

Posted

anawa napisał(a):
MBank miał ostatnio kłopoty. Na kontach nagle zaczęły sie pojawiać nieznane przelewy. Proponuję nie wydawać tylko zaczekać, bank sie pewnie o te pieniądze upomni.....

Przelewy się ujawniły i wszystkie nicki są znajome - już uzupełniłam te nicki.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Przelewy się ujawniły i wszystkie nicki są znajome - już uzupełniłam te nicki.

Oj, to dobrze bo już oczami wyobraźni widziałam, jak bank wyciąga łapę po kasę....... :eviltong:

Posted

LILUtosi napisał(a):
Wpłaty:
25.11. OBRCZUŚ87 - 15zł
A tu mam mały problem, weszły trzy przelewy ale w nadawcy nie ma nic, ani konta, ani danych - nic!!! Nie wiem czy coś się zepsuło w MBank. Może nadawcy pojawią się później. W każdym razie takie wpłaty się zaksięgowały i chyba to Lenki. Mam na koncie 285zł

EDyT - uzupełniam o dane.
29.11. - Aga35 - 20zł
29.11. - Magenka1 - 10zł
29.11. - Saphira - 50zł

To teraz wiadomo, kto i co :):)

Posted

Lenusia w swoim żywiole, uwielbia zimę i przesyła cieplutkie pozdrowienia kochanym cioteczkom :loveu:

Lena zmieniła futro na zimowe, ma teraz znacznie grubsze, z pięknym połyskiem, odrobinkę dłuższe i leciutko falujące (!!!) na grzbiecie ... istna modelka :p

Posted

Ingrid44 napisał(a):
odwiedzam Lenusie i zapraszam sie na kawe :) :) :)

... już teraz na popołudniową zapraszamy ;)

.... chyba rzeczywiście wypiję drugą kawę, pogoda marna, zachmurzenie, na szczęście nie pada śnieg, ale zapowiada się zmiana pogody .......... :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ewanko czy taki KOng bedzie dla Niej odpowiedni??

hmmm, przyznam, że nie wiem, nie znam się na kongach ...

wielokrotnie mi radzono, by Lenka go miała, wtedy będzie jej łatwiej znosić samotność.

Może któraś z ciotek ma doświadczenie i coś doradzi.

Ważne, żeby był najmocniejszy z najmocniejszych (!!!), Lenka jest w stanie przegryźć wszystko ;)