obraczus87 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jak tylko uda mi się "załatwić" sprawę Lapiego z mojego podpisu, biorę sie za wysyłanie PW w sprawie Lenki. Czy ktoś może pomóc w promocji wątku? Przypominam, ze ani Natalijo, ani AguśSosnowiec nie wpłacają swoich deklaracji........ Quote
Szarotka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Wrocilam po 4 dniach nieobecnosci. Od jutra bede rozsylac. Quote
Szarotka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 LILUtosi napisał(a):Wpłaty: 25.11. OBRCZUŚ87 - 15zł A tu mam mały problem, weszły trzy przelewy ale w nadawcy nie ma nic, ani konta, ani danych - nic!!! Nie wiem czy coś się zepsuło w MBank. Może nadawcy pojawią się później. W każdym razie takie wpłaty się zaksięgowały i chyba to Lenki. Mam na koncie 285zł 29.11. - 20zł 29.11. - 10zł 29.11. - 50zł Mam nadzieje, ze dojdziemy kto to wplacil?? Quote
anawa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Szarotka napisał(a):Mam nadzieje, ze dojdziemy kto to wplacil?? MBank miał ostatnio kłopoty. Na kontach nagle zaczęły sie pojawiać nieznane przelewy. Proponuję nie wydawać tylko zaczekać, bank sie pewnie o te pieniądze upomni..... Quote
LILUtosi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 anawa napisał(a):MBank miał ostatnio kłopoty. Na kontach nagle zaczęły sie pojawiać nieznane przelewy. Proponuję nie wydawać tylko zaczekać, bank sie pewnie o te pieniądze upomni..... Przelewy się ujawniły i wszystkie nicki są znajome - już uzupełniłam te nicki. Quote
anawa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 LILUtosi napisał(a):Przelewy się ujawniły i wszystkie nicki są znajome - już uzupełniłam te nicki. Oj, to dobrze bo już oczami wyobraźni widziałam, jak bank wyciąga łapę po kasę....... :eviltong: Quote
Szarotka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 LILUtosi napisał(a):Wpłaty: 25.11. OBRCZUŚ87 - 15zł A tu mam mały problem, weszły trzy przelewy ale w nadawcy nie ma nic, ani konta, ani danych - nic!!! Nie wiem czy coś się zepsuło w MBank. Może nadawcy pojawią się później. W każdym razie takie wpłaty się zaksięgowały i chyba to Lenki. Mam na koncie 285zł EDyT - uzupełniam o dane. 29.11. - Aga35 - 20zł 29.11. - Magenka1 - 10zł 29.11. - Saphira - 50zł To teraz wiadomo, kto i co :):) Quote
Ewanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Lenusia w swoim żywiole, uwielbia zimę i przesyła cieplutkie pozdrowienia kochanym cioteczkom :loveu: Lena zmieniła futro na zimowe, ma teraz znacznie grubsze, z pięknym połyskiem, odrobinkę dłuższe i leciutko falujące (!!!) na grzbiecie ... istna modelka :p Quote
obraczus87 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Najgorsze jest to, ze nikt nie dzwoni po nasza modelkę :( Quote
Ewanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 obraczus87 napisał(a):Najgorsze jest to, ze nikt nie dzwoni po nasza modelkę :( hmmmmmmmmmm ......... szkoda, naprawdę nie rozumiem dlaczego? Quote
Szarotka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Witaj Lenko. Napewno znajdziesz super domek :):):multi::multi::loveu::loveu: Quote
Ewanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Obyś miała rację Szarotko :) .... trochę się Lenusia u nas zasiedziała ;) Quote
Ingrid44 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 odwiedzam Lenusie i zapraszam sie na kawe :) :) :) Quote
Ewanka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ingrid44 napisał(a):odwiedzam Lenusie i zapraszam sie na kawe :) :) :) ... już teraz na popołudniową zapraszamy ;) .... chyba rzeczywiście wypiję drugą kawę, pogoda marna, zachmurzenie, na szczęście nie pada śnieg, ale zapowiada się zmiana pogody .......... :) Quote
Szarotka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Narazie podnosze Lenke. Trzeba koniecznie rozeslac watek..........bo mamy trudna sytuacje finansowa. Quote
Ewanka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Sytuacja finansowa jak widzę, nie jest łatwa, ale Lence bardzo przydałby się KONG, już kiedyś o tym rozmawiałyśmy na wątku ... w określonych sytuacjach, gdy zostaje sama w pokoju daję jej kość , która byla (2szt.) dołączona gratis do karmy, ale już Lenka wszystkie "zużyła" ............. znalazłam link do konga ........... http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/kong_dla_psa Quote
obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ewanko czy taki KOng bedzie dla Niej odpowiedni?? Quote
Ewanka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 obraczus87 napisał(a):Ewanko czy taki KOng bedzie dla Niej odpowiedni?? hmmm, przyznam, że nie wiem, nie znam się na kongach ... wielokrotnie mi radzono, by Lenka go miała, wtedy będzie jej łatwiej znosić samotność. Może któraś z ciotek ma doświadczenie i coś doradzi. Ważne, żeby był najmocniejszy z najmocniejszych (!!!), Lenka jest w stanie przegryźć wszystko ;) Quote
obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ja niestety sie nie znam ;/ czy ktoras Ciocia sie zna na tym ?????:) Quote
Szarotka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Moje psy nigdy nie chcialy sie kongiem bawic, ale moze Lenka bedzie. Quote
tripti Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 nasz niszczyciel niestety też, ale każdy pies jest inny, a kong w końcu rozgryzła jak byliśmy w domu :) Quote
Recommended Posts