Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
No nie wyglada to dobrze. Postaram sie jutro dojesc o co chodzi..........

Natalijo prosiła,zeby powiadamiac ją meilem jesli bedzie brakowało Lence. Czy ktos ma meila do niej?

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lena wita o poranku i pozdrawia kochane cioteczki :loveu:

Lenka chyba czuje, ze Dosia jest cierpiaca, bo nie przeszkadza jej odpoczywac, zachowuje sie nadzwyczaj spokojnie , grzeczna dziewczynka :)

Posted

__Lara napisał(a):
Gdzie jest teraz sunia?

Lenusia jest od 29 maja 2010 w dt u Ewanki , bawi się z Zorbą i chyba czuje się szczesliwa, ale baaardzo marzy o własnym ludziu i kochajacym domku :)

Posted

Kochani tym sposobem na koncie Lenki mamy 230zł. Nawet nie mamy jak oplacic DT.... a pomyslec, ze we wrzesniu byla jakas tam nadwyzka... :( jejku mam nadzieje ze dzisiaj uda mi sie skontaktowac z deklarowiczami, ktorzy nie wplacili ani za pazdziernik, ani za listopad.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Wpłaty:
03.11. Dorota1 - 20zł
05.11. ANNA10025 - 10zł (październik i listopad)
09.11. Zakonna - 20zł
10.11. AGA33-76 - 10zł (list.)
10.11. NIKUS - 20zł

Czy moja wpłata nie dotarła jeszcze? Wysyłałam poczatkiem tygodnia.15 zł.

Posted

Olena84 napisał(a):
To znaczy brakuje jakiś deklaracji, bo rozumiem, ze ktos zalega od października?

Brakuje wpłat stałych deklarowiczów (tak pisałam w PW). Ale równiez brakuje na zakup karmy. Teraz udało się kupic karmę jedynie dlatego, że Lenka otrzymała 100zł w spadku po Staszku (w DS).

Posted

Olena84 napisał(a):
Moze zapomnialy:(, poczekajmy jeszcze troche moze zaplaca. Ja moge cos jednorazowo poslac tylko...

Olena wysle Ci na PW numer konta Lenki. Jesli możesz wpłacic cokolwiek jednorazowo - będę bardzo wdzięczna :) dziękuję!

Posted

Mnie niestety trzeba porzadnie przypomniec, za duzo mam tych psow do placenia, moze tu tez tak jest. Miejmy nadzieje, bo w koncu to duze kwoty. Dobrze, wplace dzis cos jednorazowego.

Posted

Olena84 napisał(a):
Mnie niestety trzeba porzadnie przypomniec, za duzo mam tych psow do placenia, moze tu tez tak jest. Miejmy nadzieje, bo w koncu to duze kwoty. Dobrze, wplace dzis cos jednorazowego.

Ja staram sie przypominać naprawdę porządnie :D czasami jest mi głupio.... ale w końcu kasa nie jest dla mnie, tylko dla psiaka :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ciocia MakS deklaruje 5zł miesiecznie dla Lenki - bardzo dziękuję :) !!!!

Posted

Dostałam maila od Ani z Poznania, iż jest za granicą, a tam ma problem z czytaniem PW oraz odpisywaniem. Generalnie w ogóle nie może czytać PW.

W sobotę Ania wraca i wszystko ureguluje :) :multi::multi: