magenka1 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 A ja witam u Lenki, cioteczki nie mogłam wysłać w tym miesiącu pieniędzy na Lenkę bo moja sunia się rozchorowała i nie miałam z czego, Przepraszam najmocniej ale ten tydzień jest strasznie smutny... Pamiętam o Lence... Quote
natalijo Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 magenka1 napisał(a):A ja witam u Lenki, cioteczki nie mogłam wysłać w tym miesiącu pieniędzy na Lenkę bo moja sunia się rozchorowała i nie miałam z czego, Przepraszam najmocniej ale ten tydzień jest strasznie smutny... Pamiętam o Lence... Nie szkodzi, rozumiem. Trzymaj się cieplutko! Quote
dorota1 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Co słychać, czy ta Pani z Krakowa jest nadal zainteresowana Lenką?;) Quote
natalijo Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Pani z Krakowa niestety już się nie odezwała... Oddzwoniłabym do niej, ale niestety dzwoniła z zastrzeżonego numeru... Nic, trzeba czekać dalej. Był jeszcze jeden telefon - ale Pani chciałaby poznać pieska przed adopcją, a w przypadku LEnki jest to niestety niemożliwe. Jeśli znacie jakie sunie wielkości Lenki, przebywające w okolicach krakowa dajcie znać. Quote
Szarotka Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Napewno sun do adopcji w okolicach Krakowa nie brakuje . Quote
dorota1 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 natalijo napisał(a):Pani z Krakowa niestety już się nie odezwała... Oddzwoniłabym do niej, ale niestety dzwoniła z zastrzeżonego numeru... Nic, trzeba czekać dalej. Był jeszcze jeden telefon - ale Pani chciałaby poznać pieska przed adopcją, a w przypadku LEnki jest to niestety niemożliwe. Jeśli znacie jakie sunie wielkości Lenki, przebywające w okolicach krakowa dajcie znać. Przekazałam namiary na tą Panią do tamb, która ma najlepsze wiadomości o pieskach w potrzebie, ale nadal trzymam kciuki za dom dla Lenki;) Quote
AguśSosnowiec Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Hej hej i co tam u Lenusi? Natalijo nie dostałam maila od Ciebie :( A tutaj nie mogę wejsc w wiadomości:/ Lenuś do góry!!!!!!!!! Quote
natalijo Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zaktualizowałam pierwszy post i zapłaciłam za kolejny miesiąc hotelikowania. Niestety, skończyla się nam rezerwa pienieżna - jesteśmy na minusie.... Na razie jeszcze nie sa to straszne kwoty, ale jak Lenka zostanie dłużej, to będę musiała o jakimś bazarku pomyśleć... Ale nic - mam nadzieję, że już nie będzie takiej potrzeby, bo do tego czasu pannica będzie grzała tyłeczek w nowym domku ;) Quote
Szarotka Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 To Lenka nie miala dosc deklaracji ?? Quote
natalijo Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Nie, do teraz brakuje ich aż 80 zł miesięcznie... A tak wierzyłam, że już nie trzeba będzie zbierać pieniędzy, bo Lenusia będzie miała już swoich ludziów :) Ale co się odwlecze... Bądźmy dobrej myśli Quote
Javena Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 O choinka ,zle sie dzieje. Stałych deklaracji mało.Lenko trzeba szukac domku na już ,albo cioteczki cos dorzucą.Ja jestem dobrej mysli. Znajdzie sie dla niej człowiek.Wyśle deklaracje za maj i dołoze 5zł.Wiecej sie nie da. Moze faktycznie jakiś bazarek.... Quote
magenka1 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Siostra moja wyślę moją dekalrację za kwiecień a ja w tym tygodniu wyślę za maj, Lenko do góry Quote
natalijo Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Szarotka napisał(a):Tzn. nie bylo dosc stalych ?? Nie, nie było. Quote
AlinaS Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/184315-M%C3%B3j-PAN-zostawi%C5%82-mnie-w-lesie.-Wci%C4%85%C5%BC-czekam-%C5%BCe-po-mnie-wr%C3%B3ci Zajrzyjcie Proszę Quote
Javena Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wysłałam wczoraj Lence za maj.10 +5 ŻŁ jak obiecałam.Lenko,ciotki Cie nie zostawią. Szukaj maleńka domu..:) Quote
natalijo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Kochani, wybaczcie, że mnie nie ma zbyt często tu na wątku, ale od stycznia mam taki młyn w robocie, a ostatnio to już przechodzi wszelkie pojęcie. Obiecuję, ze jak to się skończy i obrobię się z zaległymi rzeczami, to wracam - i to na całego. Zaczniemy akcje ogłoszeniową, zrobimy bazarek - jednym słowem ZNAJDZIEMY LENCE DOM! Jeszcze tylko kilka dni.... Quote
Szarotka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Lenko trzymaj sie i czekaj na Natalio :):) Quote
obraczus87 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 LEnko w górę... Lenko gdzie ten Twoj domek Skarbie???? Quote
Recommended Posts