Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

A ja witam u Lenki, cioteczki nie mogłam wysłać w tym miesiącu pieniędzy na Lenkę bo moja sunia się rozchorowała i nie miałam z czego,
Przepraszam najmocniej ale ten tydzień jest strasznie smutny...
Pamiętam o Lence...

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
A ja witam u Lenki, cioteczki nie mogłam wysłać w tym miesiącu pieniędzy na Lenkę bo moja sunia się rozchorowała i nie miałam z czego,
Przepraszam najmocniej ale ten tydzień jest strasznie smutny...
Pamiętam o Lence...

Nie szkodzi, rozumiem.
Trzymaj się cieplutko!

Posted

Pani z Krakowa niestety już się nie odezwała...
Oddzwoniłabym do niej, ale niestety dzwoniła z zastrzeżonego numeru...
Nic, trzeba czekać dalej.
Był jeszcze jeden telefon - ale Pani chciałaby poznać pieska przed adopcją, a w przypadku LEnki jest to niestety niemożliwe.
Jeśli znacie jakie sunie wielkości Lenki, przebywające w okolicach krakowa dajcie znać.

Posted

natalijo napisał(a):
Pani z Krakowa niestety już się nie odezwała...
Oddzwoniłabym do niej, ale niestety dzwoniła z zastrzeżonego numeru...
Nic, trzeba czekać dalej.
Był jeszcze jeden telefon - ale Pani chciałaby poznać pieska przed adopcją, a w przypadku LEnki jest to niestety niemożliwe.
Jeśli znacie jakie sunie wielkości Lenki, przebywające w okolicach krakowa dajcie znać.

Przekazałam namiary na tą Panią do tamb, która ma najlepsze wiadomości o pieskach w potrzebie, ale nadal trzymam kciuki za dom dla Lenki;)

Posted

Zaktualizowałam pierwszy post i zapłaciłam za kolejny miesiąc hotelikowania.
Niestety, skończyla się nam rezerwa pienieżna - jesteśmy na minusie....
Na razie jeszcze nie sa to straszne kwoty, ale jak Lenka zostanie dłużej, to będę musiała o jakimś bazarku pomyśleć...
Ale nic - mam nadzieję, że już nie będzie takiej potrzeby, bo do tego czasu pannica będzie grzała tyłeczek w nowym domku ;)

Posted

Nie, do teraz brakuje ich aż 80 zł miesięcznie...

A tak wierzyłam, że już nie trzeba będzie zbierać pieniędzy, bo Lenusia będzie miała już swoich ludziów :)
Ale co się odwlecze...
Bądźmy dobrej myśli

Posted

O choinka ,zle sie dzieje. Stałych deklaracji mało.Lenko trzeba szukac domku na już ,albo cioteczki cos dorzucą.Ja jestem dobrej mysli. Znajdzie sie dla niej człowiek.Wyśle deklaracje za maj i dołoze 5zł.Wiecej sie nie da. Moze faktycznie jakiś bazarek....

Posted

Kochani, wybaczcie, że mnie nie ma zbyt często tu na wątku, ale od stycznia mam taki młyn w robocie, a ostatnio to już przechodzi wszelkie pojęcie.

Obiecuję, ze jak to się skończy i obrobię się z zaległymi rzeczami, to wracam - i to na całego.
Zaczniemy akcje ogłoszeniową, zrobimy bazarek - jednym słowem ZNAJDZIEMY LENCE DOM!

Jeszcze tylko kilka dni....