Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lenko kochana, cos tu ucichło u Ciebie myszko....
Ja ostatnio mam ogrom roboty i parę poważnych problemów mi sie nawarstwiło, ale cały czas o Tobie pamiętam.
Demi i Cynia juz w domkach - jeszcze jak Tobie sie uda to spadnie mi wieeeeeelki kamień z serca.
Kibicuje wszystkim psiakom, ale tym "moim" to najbardziej ;)
Dziewczyny, zaglądajcie tu, zeb wątek nie spadał, a ja obiecuję, że niedługo będę tu częściej.

Posted

Ja nigdy nie zrozumiem mentalności ludzi. Psina śliczna, mała - co dla wielu ludzi jest zaletą, zdrowa.. Jedyny "problem" to to, że nie wiąże się z nią żadna przykra historia, tragedia - najlepiej jeszcze nagłośniona w TV...

A Lenka zasługuje na dom przecież!!!!

MAcie pomysł na jakieś "chwytliwe" ogłoszenia - może być płatne...?

Posted

A gdzie dokładnie jest teraz Lenka, chodzi miejscowość (województwo).? Mogłaby być możliwość ogłosić ją za darmo w bardzo poczytnej codziennej gazecie krakowskiej - Dziennik Polski, tylko nie wiem, jak byłoby z transportem, gdyby znalazł się dobry domek?

Posted

A jesli chodzi o Allegro to może zaryzykować maksymalne wyróżnienie - 1 strona allegro to z reguły daje efekt ( 99żł) kosztowne to fakt ale gdyby te pieniążki równały sie domkowi?

Posted

Napisałam już pw do tamb z prośbą o ogłoszenie Lenki w Dzienniku. Tamb ma możliwość ogłaszania psiaków w Dzienniku i jest taka kochana, że jak tylko może, to ogłasza i już bardzo dużo psów znalazło domy dzięki tym ogłoszeniom. Problem w tym, że są duże kolejki i czasem trzeba czekać dość długo na ogłoszenie, bo nie ma stałej częstotliwości drukowania tych ogłoszeń, czasem ukazuje się tylko jedno w tygodniu, a czasem nawet trzy. Zobaczymy!

Posted

dorota1 napisał(a):
Cioteczki, jaki numer telefonu należy podać w ogłoszeniu o Lence? Tamb ogłosi ją w Dzienniku Polskim.:lol:

Czy ten kontakt w sprawie Lenki jest nadal aktualny i można do podać w ogłoszeniu w Dzienniku:

0 696 479 291
[email protected] ?

Posted

Zaraz wysyłam do tamb tekst z tymi danymi kontaktowymi i czekamy na ogłoszenie. Takie małe, młode sunie jak Lenka zazwyczaj szybko znajdują domy, a ogłoszenia w Dzienniku potrafią zdziałać cuda. Ostatnio po takim ogłoszeniu wspaniały dom znalazł stary, niewidomy pies.
Musimy się tylko uzbroić w cierpliwość, bo trzeba troszkę poczekać (jest pewna kolejka do ogłoszeń), ale naprawdę warto. Jeżeli po ogłoszeniu będą jakieś sensowne telefony, mogę przeprowadzić wizytę przedadopcyjną.

Posted

Dorotko - na pewno skorzystamy z propozycji wizyty przedadopcyjnej.
Tyko niech w końcu się te telefony rozdzwonią, żeby było w czym wybierać...
Tu ostatnio jestem rzadko, ale telefon mam zawsze przy sobie, a jak nie odbiorę to zawsze oddzwaniam.
Tak więc poza tym pierwszym telefonem cisza...