Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam deklaracje dla Lenki za marzec. Lenko kochana ,to prawda,powinnaś już dupeczke grzac w domciu.Tylko jak was rozdzielic z Czarusiem. Dobrze by było ,zebyście poszli razem.:)Moze znajdzie sie taki domek?;)

Posted

dorota1 napisał(a):
Czemu tu tak cicho? Czy nikomu nie zależy na domku dla Lenki? Potrzebne pilnie zdjęcie. Ponawiam prośbę z poprzedniego postu.

Zalozycil;ka watku nie jest w stanie odiwedzic Lenki i zrobic zdjec - odległosc. Dysponujemy tylko zdjeciami już wklejonymi na wątek.

Pani Alinko, czy jest Pani w stanie zrobic nowe fotki Lenki?? Portetowe??

Posted

Niestety zdjęcia się nie nadają. Tamb ma duże doświadczenie w ogłaszaniu psów i wie, kiedy zdjęcia dobrze rokują, a kiedy jest z góry wiadomo, że psiakiem nikt się nie zainteresuje. Być może dlatego jest taki mały odzew na ogłoszenia Lenki, bo zdjęcia nie oddają jej uroku. Bardzo ważne by był dobrze widoczny pyszczek i oczy, spojrzenie, oraz by czarny piesek nie był fotografowany na ciemnym tle, ale raczej na jasnym. Dobrze też by zdjęcie było maksymalnych rozmiarów na jakie pozwala dogo, czyli chyba 640x480. Czy jest nadzieja na takie zdjęcie? Ogłoszenie w Dzienniku to dla niej ogromna szansa, jest młoda, śliczna. Nie zaprzepaśćmy tej okazji.

Posted

Niestety ja nie mam szansy na wyjazd do Hotelu. Moje wszystkie zdjęcia były robione praktycznie na tle sniegu. Poza tym Lenka to pies bojaźliwy. Nie ma mozliwości uchwycenia Jej w spoczynku, po prostu nie ma. Uwiązanie na siłe na smyczy nie da efektu bo będzie sie wyrywać. Ona i Czaruś to jednosć w tej chwili.

Pani Alino, może Pani cokolwiek poradzi................... :(

Posted

Lenka tak długo czekała w kolejce do ogłoszenia w Dzienniku, a teraz kiedy przyszła jej kolej i tamb chce wysłać tekst o Lence wraz ze zdjęciem, na wątku zapadła cisza.
Już nikt nie pisze Lenko hop na pierwszą, bo teraz zamiast hopania potrzeba jest konkretna pomoc. Ja nie pojadę do Warszawy, żeby zrobić suni lepsze zdjęcia, bo to po prostu za daleko, ale czy naprawdę nie ma nikogo z okolic hotelu, by tam podjechać i porobić zdjęcia?