Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaktualizowałam wpłaty - za wszystkie serdecznie dziękuję w imieniu Lenki.
Obiecałam, że wrócę na całego na wątek, ale jak to w życiu bywa - same problemy.
Co do bazarku - ja tez jakieś fanty bym miała, z tym, że niestety nie mam czasu, żeby go poprowadzić (nie mówiąc już o tym, że nigdy wcześniej tego nie robilam)

Podrzućcie jakiś link do bazarku z ogłoszeniami, to się wykupi Lence pakiet.

Posted

magenka1 napisał(a):
Cioteczki w razie czego mogę zrobić bazarek, nigdy nie robiłam ale myślę , że dałabym radę, wiec gdyby coś to polecam się

Robienie bazarku jest latwe. Troche jest zachodu z reklama :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Robienie bazarku jest latwe. Troche jest zachodu z reklama :):)
Magenka1,ja zrobię zdjecia moich fantów ,zrobię opis i wyslę meilem. [SIZE="4"]Jesli się zgodzisz poprowadzić bazarek.?

Posted

Cioteczki oczywiście mogę poprowadzić bazarek , umiem zakładać watek i dodawać zdjęcia wiec chyba uda mi się poprowadzić bazarek ,
Potrzebne mi są zdjęcia rzeczy ile co kosztuje,
mój meil: [email protected] , jak coś nr też mogę podać czy nr gg

Posted

[quote name='magenka1']Cioteczki oczywiście mogę poprowadzić bazarek , umiem zakładać watek i dodawać zdjęcia wiec chyba uda mi się poprowadzić bazarek ,

A teraz spadam do pracy bo szef zaraz przyjdzie :)

Posted

natalijo napisał(a):
Zaktualizowałam wpłaty - za wszystkie serdecznie dziękuję w imieniu Lenki.
Obiecałam, że wrócę na całego na wątek, ale jak to w życiu bywa - same problemy.
Co do bazarku - ja tez jakieś fanty bym miała, z tym, że niestety nie mam czasu, żeby go poprowadzić (nie mówiąc już o tym, że nigdy wcześniej tego nie robilam)

Podrzućcie jakiś link do bazarku z ogłoszeniami, to się wykupi Lence pakiet.

Ja mam wykupione pakiety ogłoszeń.
Ze względu na brak czasu nie mogę wyszukiwać zdjęć oraz teksty do ogłoszen, więc jak ktoś mi wysle na maila fotki i tekst to będę wdzięczna.
Mam wykupiony pakiet 74 ogłoszeń.

Posted

[quote name='magenka1']Cioteczki oczywiście mogę poprowadzić bazarek , umiem zakładać watek i dodawać zdjęcia wiec chyba uda mi się poprowadzić bazarek ,

magenka,jutro postaram sie wysłac.Dzis jak zdązę porobię zdjecia i opisy. Wysle meilem.Nie jest tego duzo,ale........

Posted

Wszystko się liczy nawet te kilka rzeczy, miałam jeszcze napisać, że od soboty do następnej soboty wyjeżdżam na urlop i nie wiem czy będę miała dostęp do komputera ale zrobimy ten bazarek na dłuższy czas, że jak wrócę to wszystko pozapisuję tylko będziecie musiały podrzucać bazarek aby nie spadł :)

Posted

[quote name='magenka1']Wszystko się liczy nawet te kilka rzeczy, miałam jeszcze napisać, że od soboty do następnej soboty wyjeżdżam na urlop i nie wiem czy będę miała dostęp do komputera ale zrobimy ten bazarek na dłuższy czas, że jak wrócę to wszystko pozapisuję tylko będziecie musiały podrzucać bazarek aby nie spadł :)
Ale Ci dobrze. :):) [SIZE="4"] Miłego wypoczynku w takim razie.

Bedziemy go podrzucac napewno.:multi:

Posted

Dziękuję ale do soboty jeszcze dużo czasu zdążę zrobić bazarek , pracuję do 14 o 15 jestem w domu i mogę pracować nad bazarkiem,
A wyjazd zafundowała mi siostra, która wygrała w gazecie kilka dni koło Bytomia nad jeziorkiem, więc skorzystam

Posted
Posted

[quote name='Szarotka']I jak tam Lenka ?? mam nadzieje, ze mi wybaczy offa na niewidomego podhalana :(:(

Niewidomy Jurand blaga o wsparcie, byc moze jest szansa na to, by zaczal widziec. Zbieramy deklaracje:
http://www.dogomania.pl/threads/183764-Niewidomy-podhalan-Jurand-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel!

Zapraszamy rowniez na bazrki na Juranda.

http://www.dogomania.pl/threads/185036-Bazarek-ciuszkowy-quot-UBIERZ-MALUSZKA2-quot-do-16.05-na-leczenie-i-hotel-niewidomy-Jurand

http://www.dogomania.pl/threads/185063-Ksi%C4%85%C5%BCkowy-antykwariat-%28romanse-i-s%C5%82owniki%29na-podhalana-Zbyszka-Runo-do-16.05.2010

ciotka szar(l)otka :mad::evil_lol:
diablica z ciebie :diabloti: