obraczus87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Lenke zawozila Cioteczka, ktora jezdzi na trasie Katowice-Warszawa. Cioteczki a moze trzeba podpytac sie tak gdzie zabieraja Czarusia czy jest miejusce?? To by od razu Lenke zabrali... Quote
dorota1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):Lenke zawozila Cioteczka, ktora jezdzi na trasie Katowice-Warszawa. Cioteczki a moze trzeba podpytac sie tak gdzie zabieraja Czarusia czy jest miejusce?? To by od razu Lenke zabrali... Dobry pomysł! Ale czy tylko będzie wolne miejsce?:shake: Quote
anna10025 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 dorota1 napisał(a):Dobry pomysł! Ale czy tylko będzie wolne miejsce?:shake: Czarka dziewczyny zabierają, myslę , że Lenka powinna iść z Czarkiem:-( , czyli jako para, jak się ich rozdzieli to serduszka im pękną...:-( Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Zapytalam o miejsce u Donka5 tam gdzie idzie Czarus. Niestety to sa boksy.. Lenka do boksu sie nie nadaje chyba......... :( taka kruszynka Kochana Malutka.. co Ona musi teraz myslec... co Ona teraz czuje, przerzucana z kata w kąt.. zamknięta w jakiejś szopie :( :( Nie chce nawet o tym wszytskim myslec... zapytalam tez w innym miejscach... ale z kasa tez krucho stoimy.. Quote
anna10025 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 I jeszcze straci przyjaciela, to straszne...:-( Jakbym dorwała tą oszustkę alinę.:mad:. Quote
magenka1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 próbowałam dodzwonić się do hoteliku p Joasi gdzie jest olek z mojego podpisu, koszt 300 zł plus karma ale niestety nikt nie odbiera, bede próbować w razie czego spytam się o miejsce, Cioteczki musimy działać Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Kochana Cioteczka z DGM dzisiaj sprawdzi mi miejsce w domowym DT i da mi znać. Mamy jeszcze ofertę domowego DT u jeszcze jednej Cioteczki. Dzisiaj mam nadzieje uda mi się porozmawiać z Natalijo przez telefon i ustalić kilka spraw. Musimy szukac miejsca dla Lenki, ale MUSIMY rowniez brac pod uwage to, że LEnka jest malutka sunią oraz to, iz mamy 220zł stałych deklaracji. Quote
magenka1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 dodzwoniła się, Pani joasia przyjeła by Lenkę, prawdopodobnie z hotelu tam też jadę dwa pieski tak by mogły razem się z mieścić, Ja nie rezerwowalam tego miejsca tylko się z spytałam tak gdyby. Podaję nr do pani joasi: 606612957 10 zł doba dla małego pieska plus karma nie mogę znaleść linka do hotelu alterhotel coś takiego ja musze kończyć bo jestem w pracy, Quote
Javena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dobrze dziewczyny ,ze działacie. Na watku hotelowym trwa wojna na słowa. Byłoby super,żeby mogła jechać z Czarkiem.Boże ,nie miesci mi się w głowie. Może początkowo pieski miały dobrze ,ale apetyt wzrasta w miarę jedzenia. Alina wyczuła świetny biznes i krązyła po wszystkich forach za pieskami. Wkońcu nie było ich gdzie upchac.Pamiętam też jak pisała,żeby na wizyte wczesniej się umówić,bo może jej akurat nie być w domu. Być może pieski ,które były w domu miały jakąś opiekę,ale te w popielarni ????SZOK. Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 JAVENA gdybym ja prowadzila Hotelik to tez bym prosila o wczesniejszy kontakt. Prowadzenie Hotelu nie moze ograniczac normalego funkcjonowania. Tym bardziej, ze do konca marca Alina normalnie pracowala po kilka godzin dziennie w schronisku. Do tego dochodza codzienne czynnosc wizyty u lekarza, zakupy itd itd... to akurat nie jest powod to "przyczepienia sie". W domu u Aliny warunki byly skromne, ale dobre. jednak tak jak napisalas - apetyt rosnie w miare jedzenia. Byc moze sytuacja z TZ zmusila Aline do wywiezienia wszystkich psów z domu do Popielarni? Tego nie wiemy. Jednak powinny byc poinformowane o tym osoby odpowiedzialne za psa. Quote
Javena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 obraczus87 napisał(a):JAVENA gdybym ja prowadzila Hotelik to tez bym prosila o wczesniejszy kontakt. Prowadzenie Hotelu nie moze ograniczac normalego funkcjonowania. Tym bardziej, ze do konca marca Alina normalnie pracowala po kilka godzin dziennie w schronisku. Do tego dochodza codzienne czynnosc wizyty u lekarza, zakupy itd itd... to akurat nie jest powod to "przyczepienia sie". W domu u Aliny warunki byly skromne, ale dobre. jednak tak jak napisalas - apetyt rosnie w miare jedzenia. Byc moze sytuacja z TZ zmusila Aline do wywiezienia wszystkich psów z domu do Popielarni? Tego nie wiemy. Jednak powinny byc poinformowane o tym osoby odpowiedzialne za psa. Masz rację,ale teraz to już wszystko się człowiekowi nasuwa na myśl. Oczywiście ,nawet każdy z nas chce być informowany o wizycie,żeby choć posprzątac ;) .Trochę tak wyskoczyłam jak Filip. Ja nadal jakoś niedowierzam. Moze faktycznie,coś się zmieniło w jej zyciu. Jedyna rada ,to skontrolować.Nawiazać kontakt bezpośrednio z Aliną S. Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Javena, ja z doświadczenia wiem, że nawet jak ktos mówi, że mozna przyjedzać o każdej porze dnia i nocy do Hotelu to efekt jest taki jak u mnie kiedyś --> stanie i czekanie po 2-3 godziny na właściciela Hotelu.. ;) Niewątpliwie trzeba znaleźć Lence inne miejsce, ale jednoczesnie pamietajac iz mamy 220zł stalych deklaracji.... Quote
Javena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 WIELE PIESKÓW JEST W PODOBNEJ SYTUACJI A NAS JEST POPROSTU ZA MAŁO I za małe portfele. Quote
dorota1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Biedna Lenka! Najlepiej byłoby jej znaleźć DS, ale jak widać nie jest to takie proste. Już się wydawało, że coś z tego wyjdzie, ale ta kobieta z Krakowa nie odezwała się więcej. Mamy problem z tymi deklaracjami, nie wiem, czy ktoś zdecyduje się ją przyjąć na DT lub do hotelu z tą kwotą i da nam czas na dozbieranie reszty? Chyba, że znajdzie się KTOŚ taki WSPANIAŁY? Quote
natalijo Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Kochani, dopiero zaobaczyłam co się tutaj dzieje. Nie mam narazie czasu czytac dokładnie, tego wątku o popielarni też (zostawiam sobie jako lekturę po pracy). Ufam Wam jednak, więc jeśli uważacie, ż eLenkę trzeba przenieść, to ja nie mam nic przeciwko. Co do brakujących deklaracji - ja zobowiązuje się dopłacać brakująca kwotę, tak jak robiłam do tej pory gdy trzeba było. Do obrączuś zadzwonię dopiero po pracy niestety. Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cioteczki MAM! Cioteczka Ewanka zgoszila sie przyjac Lenke do siebie za cenę 10zł doba :) Czyli koszty za utrzymanie Lenki byłyby takie same jak u Aliny! Trzeba sprobowac dozbierac ta brakującą kwote, bo Lenke trzeba odrobaczyc... oczywiscie Natalijo nie moze caly czas pokrywac brakujacej sumy!!! http://www.dogomania.pl/threads/186462-U-Ewanki-tymczasowy-domek-(płatny) Odpowiada Wam ta opcja?? Quote
dorota1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='obraczus87']Cioteczki MAM! Cioteczka Ewanka zgoszila sie przyjac Lenke do siebie za cenę 10zł doba :) Czyli koszty za utrzymanie Lenki byłyby takie same jak u Aliny! Trzeba sprobowac dozbierac ta brakującą kwote, bo Lenke trzeba odrobaczyc... oczywiscie Natalijo nie moze caly czas pokrywac brakujacej sumy!!! http://www.dogomania.pl/threads/186462-U-Ewanki-tymczasowy-domek-(płatny) Odpowiada Wam ta opcja?? Super! Bardzo się cieszę, ja w czerwcu też dorzucę coś jednorazowo oprócz stałej deklaracji. Teraz tylko trzeba jak najszybciej zabrać ją z tego strasznego miejsca. Jak można tym biedakom zrobić coś takiego! Takie warunki... Brak słów. Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Czekam na odpowiedx EWANKI. Dzisiaj Ajlii jedzie wlasnie do Popielarni po dwa psy i moze zabrac sunię. Jutro jedzie do Sochaczewa. Jesli Ewanka jest w stanie wyjechac po Lenke do Sochaczewa, to już jutro Lenka byłaby w domowych warunkach u Ewanki :) Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cioteczki, mamy miejsce u Cioteczki Ewanki. Jesli dzisiaj uda sie zabrać Lenkę od Aliny, to juz jutro Lenka bedzie u Ewanki :) Transport przy okazji, a więc za darmo, co jest dla nas bardzo dużym plusem, bo kasy mamy mało!! Teraz tylko musimy postarać się o uzbieranie deklaracji na 80zł, tak aby Natalijo ciagle nie dokładała ze swoich. Na wstępie potrzebujemy środki na odrobaczenie i ohcorne p.kleszczami. Ewanka - bardzo Ci dziekuję !!!!! :loveu: Acha i bedziemy miec zdjecia Lenki, a wiec jak ruszymy pelna para z nowymi fotkami to Natalijo nie opędzi się od telefonów :) Quote
dorota1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Obraczus, jesteś wspaniała:lol:, tak szybko zorganizowałaś wszystko dla naszej Lenki. Teraz już musi być tylko lepiej;) Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Mialam juz nie brać na siebie niczego dodatkowego...... no ale sytuacja patowa i nieprzyjemna. Poza tym Lenka nie mogła zostac sama bez pomocy. No i Ewanka sie zgodziła obniżyć cenę dla Lenki :) Uff udało sie załatwić wszystko, teraz odetchniemy jak Lenka bedzie już u Ewanki! Quote
Javena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Z bazarku coś się uzbiera.Cioteczki bardzo hojne. Natalija obiecała jeszcze jakiś bazarek. Moze nie bedzie tak żle. Alina S odezwała się na WĄTKU HOTELOWYM,MOŻE COŚ NAM WYJAŚNI.? WSZYSCY WIEMY,ŻE CZASEM ŻYCIE PŁATA FIGLE,COŚ ZMIENIA SIĘ NA GORSZE,ALE W TAKIM WYPADKU TRZEBA POWIADOMIĆ LUDZI CHOCBY NA PW. Quote
obraczus87 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Powiem Wam tak - nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło. Ja sie tego trzymam. Pisałam Natalijo kiedys, iz uważam że Lenke należy przenieść gdzieś indziej. Ale nie było czasu ani miejsca.... wszedzie chcieli po 12-14 zł za dobe... a przy naszej sytuacji to o wiele za dużo. Teraz jest afera, szkoda mi Lenki, bo wiem ze bardzo wiele Ją to kosztuje, ale wierzę, że u Ewanki Lenka szybko dojdzie do siebie.... długo rozmawiałam z Ewanka. Kobieta o wielkim sercu. Przede wszystkim Lenka bedzie na codzień przy człowieku... no i nie ukrywam, że wizja otrzymywania zdjeć jest bardzo fajna ;) Quote
Javena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Sama nie wiem ,co pisać. Ze zdjęc można było wywnioskować,że pieski były szczęśliwe. Ciągle przed oczami mam zdjęcia Lenki z Czarkiem ,jak lezą na stole. Wyglądali naprawde na zadowolone . Quote
Recommended Posts