Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Szkoda, ze domek Lenki sam nie jest na dogo, to bysmy ich bezposrednio molestowali :):)

Taaaaa ;) albo by szybciej sie stad wyniosl niz w ogole pomyslal, aby sie tu zarejestrowac ;)

LILUtosi napisał(a):
Dostałam od MakS deklarację 15zł ;-) dla Lenki.

Wyslij prosze mi na konto, przekaze kaske na Bakusia. Pisalam do MakS, że Lenka znalazl DS. Zaraz napisze Jej raz jeszcze :)

Posted

Kochani, przepraszam że przychodzę do Was z prośbą, ale jesteśmy w krytycznej sytuacji. Mamy dzień na uzbieranie deklaracji. Psiak wraca z adopcji po tygodniu, bo stał się agresywny dla domowników. Wcześniej był 7 lat w schronisku. Nie chcemy aby tam wrócił. Może chociaż jakiś piątak....

http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpu%C5%9B-nie-mo%C5%BCe-d%C5%82u%C5%BCej-zosta%C4%87-w-domu.Grozi-mu-powr%C3%B3t-do-schronu.PILNIE-DEKLARACJE!

Posted

Wieści halo halo halo ;)

"Chciałabym Ci uprzejmie donieść, że Lenka czuje się świetnie, my razem z nią.

Trzeci dzień podczas spaceru spuszczam ją ze smyczy. Oczywiście robię to tylko koło domu. Nie zapuszczam się w pobliże ulicy albo w miejsca w których mała mogłaby zniknąć mi z pola widzenia. No i robię to tylko ja. Reszta domowników nie spuszcza jej ze smyczy. Muszę Ci powiedzieć, że jest bardzo posłuszna i pilnuje się aż miło. Kiedy Jaś wychodzi ze mną, to on ją przywołuje. W ten sposób przyzwyczajamy Lenkę do posłuszeństwa i jemu.

Jest kochana, rozkoszna i słodka. I niezła z niej kinomanka. Wczoraj oglądaliśmy z Sebkiem film. Leżeliśmy w łóżku z laptopem na kolanach. Lenka ułożyła się między nami i z uwagą patrzyłą, chi chi.

Dziś prawdopodobnie wybierzemy się do weterynarza :-) "

Miód na moje serce :)

Posted

Cudowne wieści :):):)

... Lenka zawsze była karna i zawsze wracała na zawołanie, jednak u nas nie miała taaakiego raju, nie spała z nami i nie wchodziła do łóżka.

Ten przywilej zostawiamy zawsze dla DS, żeby psiak wiedział, że trafił do psiego raju, a nie że mu się podorszyło :p

• 2 weeks later...
Posted

"Lenka jest fantaztyczna. Bardzo polubiła opiekunkę Jasia. Na własne oczy widziałam, jak wpakowała się jej na kolana :-)
LEnka śpi ze mną , przytulona do mojej twarzy :-). Sebek się z nas śmieje, he he. To, co mała oststsnio wyprawia na spacerach jest fantazstyczne! Jak oszalała gania ptaki, podskakuje i świetnie się bawi. JEst urocza :-)

Mój świr na jej punkcie jest niezmiennie potężny , he he. "

:) :) :)

Posted

magenka1 napisał(a):
Szarotka a kiedy Ty zmienisz banerek Lenki bo straszysz mnie ? :)
LEnka już znalazła swój domek na zawsze

Z podpisu Szarotki łatwiej dość do nowości na wątku.. Szarotka, wstrzymaj się jeszcze :D

Posted

WIEŚCI :)

"Lenka jest cudowna!!!!!! Uwielbiamy ją i radzi sobie świetnie. Raz jej się zdarzyło zjeść Jasiowi czapkę, a raczej jej zapinkę (bejzbolówka i jej regulacja) Ale to był jeden przypadek. Ostatnio nawet naszych piżam nie wywaliła :-) i wszystko było w najlepszym porządku. Jest bardzo posłuszna i kochana, wdzięczna i słodka. Na spacerach biega sobie jak szalona ale wystarczy ją zawołać, a gna na złamanie karku. Nie spuszczam jej ze smyczy w pobliżu ulicy, bo ona nie odczuwa zagrożenia. Ale przecież po to jest smycz. Lenka jechała już autobusem i została u mojej znajomej razem z Jasiem. Szybko poczuła się swobodniei bawiła się piłeczką. Jest naprawdę fajniusia. Wykąpałam ją, ale była zabawa! Kilka razy próbowała po angielsku, niepostrzeżenie wymknąć się z wanny ;-), a potem wyglądała jakby piorun strzelił w rabarbar. Ale się z niej śmiałam. Wytarłam ją jak najdokładniej i chciałam zawinąć w coś suchego, ciepłego, ale nie było o tym mowy! Dostała szaleju, chi chi. Musiałam poczekać aż się wybryka. A robiła to z takim zaangażowaniem, że aż spadła z łóżka chi chii. Potem ją okryłam i poszłyśmy spać. Słodziutko się do mnie tuliła.

Będę pamiętać o zdjęciach :-) Lenka wygląda cuuuuudnieeeee! Ma piękną, pofalowaną, błyszczącą sierść i w ogóle ślicznotka z niej pierwsza klasa :-) "

:) :) :)