obraczus87 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Wiesci :) "W sobotę byliśmy na działce. Lenka ganiała jak oszalała! Fajnie było na nią patrzeć. Biegała za ringo, wyłapywała lotkę, kiedy graliśmy w badmintona. Była niesamowita! A kiedy dojechał do nas brat ze swoją koleżanką i jej chartopodobnym psem, to dopiero się zaczęło! Dwie strzały tylko migały nam przed oczami. Powiem Ci, że na wieczorny spacer musiałam ją ciągnąć niemal siłą chi chi. Oczywiście sprawdzałam czy nie złapała kleszcze i porządnie ją wyczesałam. Jest niesamowita! Przepraszam, że nie podsyłam Ci zdjęć. Jakoś tak ciągle nie wychodzi nam pstrykanie. A na działkę zapomnieliśmy zabrać aparat, podobnie jak węgiel na grilla ;-)." Quote
Szarotka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Dobre wiesci, ale zdjecia bym chetnie zobaczyla :):) Quote
Ewanka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Szarotka napisał(a):Dobre wiesci, ale zdjecia bym chetnie zobaczyla :):) Fantastyczne wieści !!!!!! ... ale jakoś nie bardzo wierzę , że Lenka nie chciała wyjść wieczorem po działkowych szleństwach. U nas na była non stop aktywna, szalała z Zorbą do upadłego, ale nigdy, ani przez sekundę nie była zmęczona, zawsze na 100% aktywna ;):) Też czekam na fotki, mogą być przecież zwykłe, domowe i podwórkowe :) Quote
obraczus87 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Aaaa Lenka naprawde byla zmeczona ;) Miala do pomocy psiaka kolezanki plus caly czas ma do dyzpocyji Jasia - ktory meczy Lenke jak sie tylko da ;) ringo, pilka, sznurki itd :) Quote
Szarotka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Jasio i Lenka beda w dobrej formie :):) Quote
Javena Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Mój pierwszy bazarek.Może cos wypatrzycie ,albo dla psinki zabawkę kupicie? http://www.dogomania.pl/threads/205918-Mini-bazarek-na-kastracje-Bakusia.-Do-18-go-kwietnia Quote
obraczus87 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 "U Lenki wszystko w porządku :-) Jest niezmiennie fantastyczna :-) Śpimy sobie razem, bo mała upodobała sobie moją poduszkę, co oczywiście w najmniejszym stopniu mi nie przeszkadza ;-), jest cieplutka i mięciutka. Szaleje z Jaśkiem - odkryli miękką piłeczkę i ganiają się po całym domu. Na spacerach radośnie gania ptaki. Uwielbiam na to patrzeć :-). Fajniusia jest i bardzo ją kochamy. Pamiętam o zdjęciach i niebawem Ci je podeślę :-)" Quote
obraczus87 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Wieści: "W sobotę byliśmy na działce. Biegała jak dzika! Uwielbiam te jej szaleństwa. Kiedy grałam z Jasiem w piłkę, Mała dzielnie nam towarzyszyła, a kiedy graliśmy w badmintona, zabierała nam lotkę. Ale miałam ubaw. Piłkę do nogi też kradła i nie wiem jakim sposobem, ale udawało jej się targać ją w pysku! Dołączył do nas mój brat ze swoimi dwoma psami. Amstaf Szaki to pies z ADHD chi chi. Kilka godzin biegał z oponką od gokarda. Ale w końcu odkrył ringo Lenki i zaczęło się. Mała wyprzedzała go, zabierała zabawkę i z błyskiem w oku wynosiła ją w odległe miejsce. Konaliśmy ze śmiechu. Ale jest przebiegła chi chi. Potem spędziliśmy dwa dni u znajomych, któzy mają psa Atosa. Biedak wchodził do kuchni tylko kiedy pozwoliła mu na to Lenka chi chi. Bawili się i razem bigali w ogródku. Wczoraj po tych szalonycg dniach ją czesałam. Była tak zachwycona, że usnęła. Fajna z niej psinka. Nie wyobrażam sobie żeby jej z nami nie było." Quote
_Goldenek2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Super ta nasza Lenka.... no i trafiła na swego "ludzia" :) Quote
Szarotka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Ciotki mi mowia, ze mam sie pozbyc banerka Lenki .......... Quote
obraczus87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Szarotka']Ciotki mi mowia, ze mam sie pozbyc banerka Lenki ..........[/QUOTE] Ojjjj tam :) moze ten banarek przyniesie w koncu HEniowi szczescie :) Quote
Ewanka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jak miło tu zaglądać :) ... a może Lenka przyniesie też szczęście Dosi, tak długo czeka na swojego ludzia i ... nic. Quote
obraczus87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Ewanka']Jak miło tu zaglądać :) ... a może Lenka przyniesie też szczęście Dosi, tak długo czeka na swojego ludzia i ... nic.[/QUOTE] Dosi i Heniowi domki najlepsze sie należą :) mam nadzieje ze lada chwila znjda sie takie :) Sylwia napisała, iż do konca tygodnia powinnam miec zdjecia :) Quote
Szarotka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='obraczus87']Dosi i Heniowi domki najlepsze sie należą :) mam nadzieje ze lada chwila znjda sie takie :) Sylwia napisała, iż do konca tygodnia powinnam miec zdjecia :)[/QUOTE] Mam taka nadzieje :):) Quote
obraczus87 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Zdjecia mam od piatku wieczora, ale nie mam czasu wstawic. PEdze na uczelnie. Wstawie je w poniedzialek lub wtorek :) Quote
dorota1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Cioteczki, przepraszam, że zaśmiecam wątek, ale jest ogromna prośba o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej w Warszawie dla suczki z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/206675-Sunia-znaleziona-w-Bielsku-Białej-prosi-o-ogłoszenia. Która cioteczka w Warszawy byłaby tak miła i pomogła.:Help_2: Ta sunia jest teraz szóstym psem ( oprócz tego jest jeszcze 8 kotów) u osoby, ktora w żaden sposób nie może jej zatrzymać. Quote
Ewanka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Czekamy zatem cierpliwie na piękne fotki :) Dorotko, niestety nie mam jak pomóc, zerknęłam na wątek małej suczki ... ja mam teraz identyczną sytuacje w dmu, muszę zamykać Dosię, gdy szczeniak jest na dworze i odwrotnie, mała płacze, Dosia się chyba wreszcie na mnie obrazi ... rozumiem doskonale, jak trudno tam teraz utrzymać spokoj i dobre relacje miedzy psami. Trzymam kciuki za powidzenie małej suni. Quote
dorota1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Lenka cudna!!!:loveu::lol: Ewanko, już znalazła się osoba do wizyty dla suni, o której pisałam. Quote
mala_czarna Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Normalnie Spajk w miniaturce!! Nawet taki sam biały krawacik przeciez ma :) Quote
magenka1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 No nie wierzęęęęę ale Ona jest cudna szczęściara a tak długo szukała swojej rodzinki aż znalazła Quote
Szarotka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Ciesze sie szczesciem Lenki :):) i zapraszam na bazarek na podhalany: http://www.dogomania.pl/threads/207290-PO%C5%9ACIELE-KAMIZELKI-NISZCZARKA-I-WIELE-INNYCH-WSPANIA%C5%81O%C5%9ACI-NA-PODHALANY-BONO-do22.5 Quote
obraczus87 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Lenka miala ogromne szczęście, że trafiła na TAKI WSPANIAŁY DOM!!!!! Quote
Recommended Posts