Ewanka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Jaaaaka cuuuuudna ... widać, że szczęśliwa i wyluzowana :) Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Zapraszam na bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/207577-Książki-filmy-gry!-Dla-Bakusia-do-22-maja-godz.-22.00 A LEnka trafila swietnie :) !!!!!! Quote
obraczus87 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Wieści odnośnie LEnki mam regularnie. Niunia czuja się w domu jak ryba w wodzie. Zresta na dworze tak samo. Szaleje z psami, przybiega na zawołanie. Idealna sunia :) !!!! Quote
Ewanka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Też bardzo się cieszymy :), u nas były same idealne sunie, tylko niektóre trochę się maskowały ;):) Quote
obraczus87 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Kochani, moze ktos zechce pomoc psiej rodzinie?? Do kupienia za jedyne 5zł miseczki z karma i szczepionki :) http://www.dogomania.pl/threads/207989-Nakarmisz-szczeniaka-lub-zaszczepisz-na-szczeniaki-z-Z%C4%85bek-do-27.05-godz.24 Quote
Ewanka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Co słychać u szczęściary Lenki? :) ... przypominam, że nadszedł czas szczepienia jej przeciw wściekliźnie, minął rok od poprzedniego. Quote
obraczus87 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ewanka napisał(a):Co słychać u szczęściary Lenki? :) ... przypominam, że nadszedł czas szczepienia jej przeciw wściekliźnie, minął rok od poprzedniego. Dziękuję za przypomnienie ;) Sylwia jednak o wszystkim pamięta - rano dostałam maila, iż dzisiaj idą na szczepienie :) Natomiast w srode LEnka wyjeżdża na wakacje :) do towarzystwa bedzie miała kolege, a wiec zabawa będzie udana :) Quote
plina Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ciagle nie moge uwierzyć, jaki fajny domek ją spotkał... Szczęściara :) Quote
obraczus87 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Cudowny domek pod kazdym wzgledem :) pierwszy raz w zyciu Domek informuje mnie na biezaco co u Lenki. Przepraszam, ale wielu maili na wrzucam na watek, bo zapominam. ale w kazdym mailu Sylwia nie moze nadziwic sie dlaczego taka wspaniała sunia jak Lenka, tyle czasu była bez domku! To Jej odpowiadam, że czekala na taki wspaniały dom :) Quote
Ewanka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Bardzo się cieszę, Lena to wspaniały psiak, tylko musiała trafć na SWOJEGO ludzia ;) Obrączuś, widzę , że zbliża się TWÓJ wielki dzień ........ ostatnio bywam tu rzadko, więc na wszelki wypadek już teraz .... [FONT=Georgia]Gratuluję i życzę Wam duuuuużo szczęścia [/FONT] [FONT=Georgia]i nieprzemijającej miłości !!!!!!!! [/FONT] [FONT=Georgia]:loveu::loveu::loveu:[/FONT] :loveu::loveu: :loveu: Quote
Szarotka Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Mam nadzieje, ze teraz sie Heniowi tez tak powiedzie. Quote
obraczus87 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Wieści :) "Mała została zaszczepiona, zachipowana, dostała tabletkę na odrobaczenie i jeszcze lekarka musiała jej wycisnąć zapchane gruczoły odbytnicze ( ostatnio przy każdym załatwieniu grubszej sprawy Lenka "saneczkowała"). Także pełen serwis :-). Jaka była szczęśliwa jak wróciłyśmy do domu :-) i nawet nie miała do mnie żalu, że pozwoliłam ją tak wymęczyć ;-)" Quote
Ewanka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Cudowne wieści !!!! :):):) oby wszystkie psiaki tak wspaniale trafiały ... mam na myśli m.in. kochaną Dosieńkę, która nie ma szczęście do DS. Quote
Javena Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Życzylibyśmy sobie ,zeby wszystkie takie domki się trafiały. Nie darmo Lenka tyle czekała. Quote
_Goldenek2 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Błagamy o każde 5 zł deklaracji stałej dla ślepej suni http://www.dogomania.pl/threads/2086...-dr.-Garncarza!! Quote
Lida Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Lubię tu zaglądać, bo Lenka trafiła do wspaniałych ludzi. Człowiek nabiera nadziei, że warto walczyć o psy, bo cuda się zdarzają, a taki domek jak ma Lenka, to cud :-) Jak już Lenka zaczipowana, to warto wprowadzić jej dane do bazy. Kiedy czipowalam swoje suki, myślałam, ze zarejestruje je lecznica, która czipowała, ale niestety nie zrobili tego. Sama więc musiałam wprowadzić dane, bo inaczej by ich nie było. Wpisałam swoje suki do dwóch baz: www.safe-animal.eu i www.identyfikacja.pl Pozdrowienia dla całej Rodzinki Lenki :-) Quote
obraczus87 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 LIDA dziekuje za info, przekazalam Sylwii :) Quote
obraczus87 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 wieści ;) " Ja wczoraj wróciłam z wakacji. Muszę Ci powiedzieć, że Lenka podbiła serca mojej rodziny. Przez pierwsze dwa dni była nieufna, nie dawała się pogłaskać, ale potem...!!!! Była najbardziej rozpieszczanym psem na świecie. Łasiła się, leżała na honorowym miejscu na ławie w kuchni, w pokoju miała swój fotel, który już od pierwszego dnia sobie upodobała. Pakowała się wszystkim do łóżka, robiła żabola na powitanie, ganiała po lasach i łąkach w ogóle czuła się jak u siebie. Wszyscy ją głaskali, całowali, podkarmiali i pieścili wedle życzenia. Niesamowite. I bardzo dobrze zniosła podróż. Kochana z niej psinka :-) " :) :) :) Quote
Szarotka Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Strasznie sie ciesze, ze Lenka ma tak dobrze :):) Quote
LILUtosi Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A Lenusia nie potrzebuje towarzysza zabaw? Mam identycznego chłopaczka, który idealnie wpasuje się w rodzinkę. Może podeślę zdjątka? Quote
obraczus87 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='LILUtosi']A Lenusia nie potrzebuje towarzysza zabaw? Mam identycznego chłopaczka, który idealnie wpasuje się w rodzinkę. Może podeślę zdjątka?[/QUOTE] Mysle, ze nie zdecyduja sie na drugiego psiaka. :) rozniosłyby całe mieszkanie :) Quote
Recommended Posts