natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Szarotka napisał(a):Natalio musze Cie wziac na kurs marketingowy :):) jak daja to bierz :):) mowie po prostu, ze wplaty nie zawsze dochodza od razu, bo razem przez WU, ktos to musi odebrac i potem wplacic na poszczegolne konta. Ja doskonale umiem wyciągać pieniądze od ludzi, jeśli o to już chodzi ;) Tylko wiem też jak ciężko robi się takie przelewy z zagranicy, musi się ktoś po nie pofatygować, przesłać dalej itd. A nie naciągam tych, którzy na to nie zasługują ;) Niemniej dziękuję. Więc wpiszę Cię zaraz na deklaracje stałe i obiecuję nigdy nie poganiać z wpłatą ;) A jak będziesz miała z tym kiedyś problem, to wal śmiało. Quote
milcia17 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Tylko, że nie wiem ile można jeszce "reklamowac" w innych wątkach? Bo nie chce potem klopoty - wezma mnie za spamiarkę. :P Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Kopiuję z pierwszej strony: Nasza sytuacja finansowa przedstawia się następująco: Deklaracje stałe: Aga-33-76 - 10 zł (wpł. 11-12-2009) gosia.marta - 40 zł (wpł. 11-12-2009) AguśSosnowiec - 10 zł mshume - 10 zł javena - 10 zł (wpł. 15-12-2009) Ninka - 10 zł (wpł. 11-12-2009) yennefer070 - 10 zł od stycznia milcia17 - 5 zł od stycznia obrączuś87 - 5 zł anna10025 - 5 zł Szarotka - 10 zł natalijo - ? Deklaracje jednorazowe: Lolala - 50 zł Javena - 20 zł (wpł. 15-12-2009) malibo57 - 200 zł (wpł. 11-12-2009) Poker - 50 zł (wpł. 15-12-2009) milcia17 - 10 zł (14-12-2009) Mamy więc: 125 zł deklaracji stałych + 330 jednorazowych Na dzień 20-12-2009 mamy na koncie 350 zł Brakuje nam deklaracji stałych na kwotę 175 zł Jakbym coś pominęła o głośno krzyczeć ;) Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 milcia17 napisał(a):Tylko, że nie wiem ile można jeszce "reklamowac" w innych wątkach? Bo nie chce potem klopoty - wezma mnie za spamiarkę. :P Dlatego najlepiej wstawiać prośby na "zaprzyjaźnione" wątki. Ja jak się ze wszystkim obrobię, to na swoje też linka powstawiam. Myślę, że dogo-Ciotki krzyczeć nie będą ;) Quote
gosia.marta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 też powstawiałam na parę... 175 złotych to już nie tak wiele ;) Quote
gosia.marta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Obrączuś, jaki smutny ten piesio z tego linka na gumtree... kurde, może podrzucić gdzieś tan link do jakiegoś wątku z Ostrołęki, żeby "lokalną ludność" zainteresować? no bo co z nim zrobić, gdzie go wziąć :( Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 gosia.marta napisał(a):Obrączuś, jaki smutny ten piesio z tego linka na gumtree... kurde, może podrzucić gdzieś tan link do jakiegoś wątku z Ostrołęki, żeby "lokalną ludność" zainteresować? no bo co z nim zrobić, gdzie go wziąć :( pisałam do ludzi od samego rana. Myslisz, że odpisały mi osoby, na które najbardziej liczyłam?? Olały mnie krótko mówiąc...właśnie osoby z Ostrołęki.. mam nauczke na przyszłość....... Jedna dziewczyna odpisała, ale nic konkretnego nie napisała także du**.. Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 gosia.marta napisał(a):też powstawiałam na parę... 175 złotych to już nie tak wiele ;) Widziałam i baardzo dziękuję wszystkim "spamującym" :) Ja jak znajdę chwilę, to też się za to wezmę. Na razie mam trochę spraw na głowie, bo jutro przyjeżdża do mnie mały szczeniorek na chwilowe DT i bardzo się tym przejmuję :) To mój pierwszy tymczas, więc mam małą tremę. Może mi podpowiecie o czym jeszcze muszę pomyśleć. Mam: karmę, obrożę, smycz, szelki do auta, szczotkę do czesania, miski, kości, zabawki, smakołyki do nagradzania...Ale cały czas wydaje mi się, że o czymś zapomniałam... Quote
milcia17 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 natalijo napisał(a): Myślę, że dogo-Ciotki krzyczeć nie będą ;) Ale za to Moderatorzy :P Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 milcia17 napisał(a):Ale za to Moderatorzy :P Może jestem naiwna, ale zaliczam moderatorów do dogo-Ciotek i mam cichą nadzieję, że jeśli nikt się na nas nie poskarży, to interweniować nie będą... Quote
dorota1 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cioteczki, to ja też dorzucę 5 zł (deklaracja stała). Przykro mi, że tylko tyle:shake: Proszę o numer konta. Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 dorota1 napisał(a):Cioteczki, to ja też dorzucę 5 zł (deklaracja stała). Przykro mi, że tylko tyle:shake: Proszę o numer konta. Dla nas to jest AŻ tyle! Dziękuję :loveu::loveu: Quote
gosia.marta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 a co, nie wolno wrzucać linków?? (bo ja to nigdy nie czytam regulaminów i instrukcji, to nie wiem :P) natalijo, będzie dobrze z tymczasem, na pewno sobie poradzisz! :D pomyślcie sobie, że w Polsce przynajmniej jest dogo - najpierw się pomaga, potem się myśli, organizuje jakieś ciotki, pieniądze się znajdują i jakoś idzie do przodu, czasem szybciej, czasem wolniej. ktos psa podwiezie, ktos ogloszenia zrobi, kase ludzie wplaca na pomoc temu konretnemu psu, ktoś inny przeprowadzi wizytę przedadopcyjną etc. poza tym często jakaś dobra fundacja przygarnie psa pod swoje skrzydła pod warunkiem, że się zbierze na niego pieniądze... a my tu w Anglii mamy teraz rottka, którego ktos musiał się pozbyc na już (własnie sobie słodko chrapie koło mnie), no i tak najpierw go wzięłyśmy, a potem pomyslałyśmy... i jesteśmy: 3 ciotki-Polki i 2 wujaszków, Polak i Anglik, wzięci do pomocy jako chińscy ochotnicy, bo są naszymi TZami... i g***o. no prawie, bo kastrację i szczepienia zrobiła nam za darmo bardzo miła kocia fundacja, która ma przychodnię wet. ale już jeśli chodzi o adopcję, to tragedia. tu nie ma zwyczaju wizyt i umów, jeśli sie jest prywatna osobą, a żadna fundacja nie chce Bruna przyjąć, bo nie mają miejsc. jak mówimy, że może zostać u nas na tymczasie, ale niech pomoga z adopcją od strony formalnej, to mówią, że nie mogą, bo nie wyadoptują psa, którego nie znaja. i tak w koło Wojciechu. zwykłe schroniska nie wchodzą w grę, bo tu się usypia wszystkie nieodebrane psy po tygodniu. jedna charity zgodziła się pomóc, ale przestali odbierać maile i tel, nie wiem kurna, święta czy co... a czas ucieka, bo ja niedługo do Polski jadę i nie wiem, co z nim będzie... jakiś gościu z naszego ogloszenia na gumtree się odezwał, sympatyczny, ma przyjechać w środę, jeśli go nie zasypie, bo tu trochę śnieg popada i juz drogi nieprzejezdne i katastrofa ekologiczna... ech, musiałam się wyżalić! Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Rzeczywiście niewesoła sytuacja. Ale ja wierzę, że sobie poradzicie (na dogo zostałam optymistką, w życiu codziennym przeginam w drugą stronę ;)) Tremuję się tymczasem, bo już chyba zapomniałam jak to jest mieć szczeniaka. Ale będzie trochę wolnego, to szybko sobie przypomnę ;) Co do spamowania, to ja nie mam pojęcia, bo regulaminu nie można przeczytać, bo po rewolucji na dogo jakiś błąd wyskakuje. Więc w razie czego ja już mam gotową linię obrony :diabloti: Quote
dorota1 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dziękuję za numer konta. Deklarowaną kwotę wpłacę jeszcze teraz w grudniu. Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 dorota1 napisał(a):Dziękuję za numer konta. Deklarowaną kwotę wpłacę jeszcze teraz w grudniu. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 No to ja też ;) Nie mogę się już doczekać aż Lenka będzie u Alinki.... Chociaż o będzie dopiero początek naszej wspólnej drogi. Ale najtrudniejsze są właśnie początki, więc i tak mamy szczęście, że nam się to tak wszystko ładnie poukładało :) Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Jak Lenka bedzie juz u Alinki to rozpocznie nowy rozdział w swoim zyciu! Potem socjalizaja i papa do nowego wspaniałego domku :) Zobaczycie!!! Quote
AGA35 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 deklaruje 10 co miesiąc poprosze o numer konta Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 AGA35 napisał(a):deklaruje 10 co miesiąc poprosze o numer konta Kochana :loveu::loveu: Coraz lepiej nam idzie :) Dziś wogóle jakiś dzień cudów. Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 I ja podniosę :) Przecież nie mogę pozwolić, żeby "mój" wątek nie był na pierwszej stronie ;);) Zepsułoby mi to image ;) Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 I przed spaniem również podniosę, po lepsze jutro dla Lenki! Quote
natalijo Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 I zaraz z rana podniosę, a co:) Kochani, nadal brakuje nam 160 zł miesięcznie. Przecież nie możemy zawieść Lenki!! Może ktoś dorzuci chociaż 5 zł? Miłego dnia życzę wszystkim Cioteczkom;) Quote
Recommended Posts