Javena Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ja podnoszę z rana. DLA MALUTKIEJ NATALI naszej nowonarodzonej gwiazdki ,coby nocami nie była budzona przez Lenkę.Mama dosć ją zestresowała ,jeszcze przed narodzeniem. Tobie LENKO ,ZYCZE BYŚ ZNALAZŁA SUEROWY DOMEK a u Alicji nabrała pewnosci siebie. Tu apel .Dołozcie po 5-ce. My wiemy jak jest z naszymi kieszeniami ,ale czasem wydaje sie na bzdury ,albo puszcza z dymem a tu ważą sie losy maleńkiego człowieczka i Kochanej psinki LENKI. Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Pani Teresko, jak miło Panią widzieć :loveu::loveu: Teraz już jestem spokojna - z taką ekipą na pewno damy radę :):) Dziewczyny 200 zł to wcale nie jest tak dużo. Jak już Milcia napisała to "zaledwie" 40 osób z deklaracją po 5 zł. Nie takie cuda się na dogo zdarzały, nie takie kwoty udawało się zebrać. Musimy zebrać siły i sprosić tu jak najwięcej osób. Quote
AlinaS Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Jeszcze raz podniosę po nowe życie malutkiej Quote
Javena Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Kochani,jak tylko tu zajrzycie ,nie odchodzcie obojetnie. Prosimy.............Tylko 5zł .Już tak nieduzo trzeba. Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wszystkim tu zaglądającym przypominam, że brakuje nam 200 zł miesięcznie na opłacenie hoteliku u AlinyS. Dzięki kochanym Cioteczkom (i Wujaszkom) Lenka przez miesiąc będzie bezpieczna. Pomóżcie jej, dołóżcie choć 5 zł, żeby nie musiała trafić do schroniska. Gdy już u Alinki będzie się czuła bezpieczna, nie możemy jej tego pozbawić. Proszę w imieniu Lenki i wszystkich, którym jej dobro leży na sercu. Quote
milcia17 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dobra dekleruje 5zł miesiecznie! Od nowego roku! :multi: P.S. jeszcze się uczę, nie pracuję, wiec rozumiecie mnie .... :) Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 milcia17 napisał(a):Dobra dekleruje 5zł miesiecznie! Od nowego roku! :multi: P.S. jeszcze się uczę, nie pracuję, wiec rozumiecie mnie .... :) Jesteś BOSKA!! Rozumiemy, rozumiemy i tym bardziej dziękujemy :* Lecę na pierwszą stronę, bo choć jestem tu tylko na chwilkę, to nie mogę odmówić sobie tej przyjemności ;) EDIT Pierwsza strona uaktualniona. Jakby doszły jakieś wpłaty to poczekam do wieczora i Was zawiadomię :) Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ja mogę niestety zadeklarować miesięcznie 5 zł :( Quote
milcia17 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 obraczus87 napisał(a):ja mogę niestety zadeklarować miesięcznie 5 zł :( Lepsze to niż NIC ! Quote
Szarotka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Moge dac 10 zl, ale wysle dopiero w styczniu. Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 super, to już brakuje tylko 180 zł stałych deklaracji!!!! Quote
Szarotka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Obarczus w takich wypadkach to glownie trzeba chodzic po przyjaznych watkach i prosic, no i pw tez dziala. Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Szarotko ja zawsze chodze po wątkach, gdzie jest fajna ekipa. Watku Lenki nie rozsyłałam, bo niestety, ale już w ostatnim tygodniu swoich "znajomych" z dogo osaczyłam watkami z bidami w potrzebie. Co nie oznacza, że lada chwila nie zacznę ich znowu męczyć :D Quote
Szarotka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Na roznych watkach sa rozni ludzie, ja np. dopiero wczoraj trafilam na watek Dzoka, ktory juz zostal wyadoptowany :):) Quote
anna10025 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Deklaruję piątkę dla Lenki , przepraszam wiecej nie mogę , za dużo mam już deklaracji. Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 obraczus87 napisał(a):ja mogę niestety zadeklarować miesięcznie 5 zł :( Co to za smutna minka? Obrączuś, bo się pogniewamy :mad: ;) Dla nas to AŻ 5 zł!!!! Zobacz jak się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Szarotka napisał(a):Moge dac 10 zl, ale wysle dopiero w styczniu. Ale Szarotko kochana jednorazowo czy miesięcznie? Nie chcę, zebyś czuła się do czegoś przymuszana ;):diabloti: Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 anna10025 napisał(a):Deklaruję piątkę dla Lenki , przepraszam wiecej nie mogę , za dużo mam już deklaracji. Nie przepraszaj, bo Lenką poszczuję ;):mad:;) Dzięki kochana Cioteczko! Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 przepraszam, ale zobaczcie: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierza...AdIdZ175664837 Quote
Szarotka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 natalijo napisał(a):Ale Szarotko kochana jednorazowo czy miesięcznie? Nie chcę, zebyś czuła się do czegoś przymuszana ;):diabloti: Moze byc miesiecznie, tylko zaznaczam, ze wysylam raz na miesiac i to czasami troche zajmuje, zanim osoba w Polsce wpalci na konto. Quote
natalijo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Szarotka napisał(a):Moze byc miesiecznie, tylko zaznaczam, ze wysylam raz na miesiac i to czasami troche zajmuje, zanim osoba w Polsce wpalci na konto. Nie,poważnie. Nie chcę niczego wymuszać. Może wpiszemy jako jednorazową, a jak Ci się uda, to będziesz wysyłać częściej? Quote
Szarotka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Natalio musze Cie wziac na kurs marketingowy :):) jak daja to bierz :):) mowie po prostu, ze wplaty nie zawsze dochodza od razu, bo razem przez WU, ktos to musi odebrac i potem wplacic na poszczegolne konta. Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 dokładnie, jak na dogo daja kasę to trzeba brać :D Quote
Recommended Posts