Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co za niesamowity rozwoj akcji :lol: Wreszcie jakies dobre wiesci :multi: A swoja droga, to ciotka Monika ma niezla wyobraznie :evil_lol: Pociesze ja, ze musi wymyslic jeszcze jakies 450 imion hahahaha

Posted

Ciotka Monika (no wiecie, przez Was się czuję TAAAK staro - cóż, co tu kryć, stara ciotka ze mnie....:placz: ) ma baaardzo bujną wybraźnię, a dobra setka piesków ma już imiona, ale one czekają na ruszenie adopcji wirtualnych :eviltong: .

Posted

AMIŚKA napisał(a):
saskia na stronie schroniska poznańskiego na małych pieskach jest sunia spanielka -przepiękna!:crazyeye:

Wrong, wrong, wrong - to jest facet! jeśli po numerze boksu jest "P" to znaczy, że to pies, a jeśli jest "s_st" to sunia po sterylce.

Posted

dostałam juz dwa smsy:cool1:od nowej Pańci.." Marcelinka po 1 wizycie u weterynarza,bardzo zaniedbana:(.Leczymy!!Ma 3 kocyki. Jest dobrze.:), dziękuję. Lusia.
i następny po moim, że zabieramy też jamnika z Poznania ;)
"Gratulację,.....komplementy:eviltong:;).Proszę uprzedzić nową Panią, że piesek może być chory jak Marcelinka, oczy, uszy ale na pewno cudny!!!;), Lusia
Poprosiłam grzecznie o zdjęcia:mad:

Posted

Niestety, przy tylu psach i jednym lekarzu w schronisku niemożliwe jest zadbanie o każdego psa tak, jak powinno to być robione :-(...Dlatego pieski często wymagają dodatkowego "podreperowania" po przybyciu do nowego domu. Tak się cieszę, że Marcelinka już grzeje kosteczki na ciepłym kocyku :multi: .

Posted

Monika to jest oczywiste i ja się absolutnie nie dziwię...dowiedz się jutro proszę o tamtego..ja nie mogę dzwonic z pracy..zadzwoń do schroniska, Pani obiecała sprawdzić..:loveu: proszę:mad:

Posted

Bea1 napisał(a):
Monika to jest oczywiste i ja się absolutnie nie dziwię...dowiedz się jutro proszę o tamtego..ja nie mogę dzwonic z pracy..zadzwoń do schroniska, Pani obiecała sprawdzić..:loveu: proszę:mad:

Ja nie zadzwonię, ja tam pojadę, mimo, że mnie zaraz będą próbowali wygnać - bo chora jestem i "mam o siebie dbać" :oops:. No, ale nałóg jest nałóg :diabloti: . Sprawdzę kartę Marcelka, spróbuję go wypatrzyć w boksie i dowiem się, czego się dowiedziała pani z biura :cool1: .

Posted

Do schroniska jednak nie dotarłam, ale wiem, że Marcelek tam jest. Myślę, że najlepiej byłoby jeszcze jutro tam zadzwonić (zresztą, jutro to ja tam na pewno będę więc sprawdzę jeszcze raz ), żeby się upewnić przed piątkiem.

Posted

Nowa Pani jamniczka już nie może sie doczekać:multi: .kupiła kurczaczka a teraz pobiegla po jarzynki aby kupić przed mrozami:crazyeye: bo będą niesmaczne:cool1: ..gdybyś wiedzial Biedaczku jaki jutro czeka Cię dzeń:multi: :multi: :multi:

Posted

dzwoniłam do schroniska:multi: Pani obiecała, że jamniczek będzie przygotowany do podróży;)...najważniejsza rzecz odpchlony już nawet dzisiaj;) bo w domku, w którym zamieszka jest drugi jamniorek/ staruszek/..i tak będzie bezpieczniej.Nie moge się doczekać na Niego:oops: ..chciałabym móc go mocno przytulić i powiedzieć na uszko pare rzeczy:oops:

Posted

będą zdjęcia Marcelinki dzisiaj albo w wekeend:multi: ..cytuję smsa" Niunia jest kochana i bardzo grzeczna. Fotki dzisiaj jeśli zdążymy albo w weekend.Bardzo pozdrawiam, jest pięknie" i dodam, że jednak nie Marcelinka tylko Mysia:cool1:

Posted

jamnior 13..plus jeszcze Czarus;):cool1: ...idę na urlop:oops:/ Gliwicka jamnisia i jej jeden synek tez maja pewne domki;)..ale poczekamy;) na wpisanie na listę/

Posted

Dziewczyny ja Was też lubię :calus: :calus: :calus: :calus: :calus:
A teraz żeby poprawić Wam humorki;

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
MARCELEK PO 4 CZTERECH LATACH SCHRONISKA OPUŚCIŁ JE DZIŚ

odebrała go dziś la_pegaza .Jamniś jest bardzo sympatyczny cały czas śpi,ma pogryzione uszka,będzie kąpany,więcejna jego temat napisze póżniej jego tymczasowa pańcia,
Jamnik miał dzis jechać do Bea1 do Wrocławia .Transport opóżni się a ponieważ schronisko na dziś jego przygotowało la_pegaza go odebrała i zawiezie 29 stycznia do Wrocławia,gdzie jego Pańcia czeka z utęsknieniem.