saskia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Cudownie:klacz: :angel: :laugh2_2: :laola: Nie jeden a dwa jamolki będą mieć domek :p Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 saskia na stronie schroniska poznańskiego na małych pieskach jest sunia spanielka -przepiękna!:crazyeye: Quote
GoniaP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Co za niesamowity rozwoj akcji :lol: Wreszcie jakies dobre wiesci :multi: A swoja droga, to ciotka Monika ma niezla wyobraznie :evil_lol: Pociesze ja, ze musi wymyslic jeszcze jakies 450 imion hahahaha Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 :lol: :lol: ciotka Monika ma talent :lol: :lol: Quote
MonikaP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Ciotka Monika (no wiecie, przez Was się czuję TAAAK staro - cóż, co tu kryć, stara ciotka ze mnie....:placz: ) ma baaardzo bujną wybraźnię, a dobra setka piesków ma już imiona, ale one czekają na ruszenie adopcji wirtualnych :eviltong: . Quote
MonikaP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 AMIŚKA napisał(a):saskia na stronie schroniska poznańskiego na małych pieskach jest sunia spanielka -przepiękna!:crazyeye: Wrong, wrong, wrong - to jest facet! jeśli po numerze boksu jest "P" to znaczy, że to pies, a jeśli jest "s_st" to sunia po sterylce. Quote
saskia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Niestety moja spanielka robi się ostatnio agresywna- nie mogę przyprowadzić kolejnych psów:shake: Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 dostałam juz dwa smsy:cool1:od nowej Pańci.." Marcelinka po 1 wizycie u weterynarza,bardzo zaniedbana:(.Leczymy!!Ma 3 kocyki. Jest dobrze.:), dziękuję. Lusia. i następny po moim, że zabieramy też jamnika z Poznania ;) "Gratulację,.....komplementy:eviltong:;).Proszę uprzedzić nową Panią, że piesek może być chory jak Marcelinka, oczy, uszy ale na pewno cudny!!!;), Lusia Poprosiłam grzecznie o zdjęcia:mad: Quote
MonikaP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Niestety, przy tylu psach i jednym lekarzu w schronisku niemożliwe jest zadbanie o każdego psa tak, jak powinno to być robione :-(...Dlatego pieski często wymagają dodatkowego "podreperowania" po przybyciu do nowego domu. Tak się cieszę, że Marcelinka już grzeje kosteczki na ciepłym kocyku :multi: . Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Monika to jest oczywiste i ja się absolutnie nie dziwię...dowiedz się jutro proszę o tamtego..ja nie mogę dzwonic z pracy..zadzwoń do schroniska, Pani obiecała sprawdzić..:loveu: proszę:mad: Quote
MonikaP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Bea1 napisał(a):Monika to jest oczywiste i ja się absolutnie nie dziwię...dowiedz się jutro proszę o tamtego..ja nie mogę dzwonic z pracy..zadzwoń do schroniska, Pani obiecała sprawdzić..:loveu: proszę:mad: Ja nie zadzwonię, ja tam pojadę, mimo, że mnie zaraz będą próbowali wygnać - bo chora jestem i "mam o siebie dbać" :oops:. No, ale nałóg jest nałóg :diabloti: . Sprawdzę kartę Marcelka, spróbuję go wypatrzyć w boksie i dowiem się, czego się dowiedziała pani z biura :cool1: . Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 dziękuje Moniko:buzi: mój tel. 660-742-048, napisz smska proszę ;) Quote
MonikaP Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Do schroniska jednak nie dotarłam, ale wiem, że Marcelek tam jest. Myślę, że najlepiej byłoby jeszcze jutro tam zadzwonić (zresztą, jutro to ja tam na pewno będę więc sprawdzę jeszcze raz ), żeby się upewnić przed piątkiem. Quote
Bea1 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 chciałabym aby Marcelek przyjechał do domku juz w piątek..szkoda każdego dnia:( Quote
Bea1 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Nowa Pani jamniczka już nie może sie doczekać:multi: .kupiła kurczaczka a teraz pobiegla po jarzynki aby kupić przed mrozami:crazyeye: bo będą niesmaczne:cool1: ..gdybyś wiedzial Biedaczku jaki jutro czeka Cię dzeń:multi: :multi: :multi: Quote
Ulka18 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 I Marcelek już niedlugo bedzie sie wygrzewal na cieplym fotelu...ale super. Quote
Bea1 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 dzwoniłam do schroniska:multi: Pani obiecała, że jamniczek będzie przygotowany do podróży;)...najważniejsza rzecz odpchlony już nawet dzisiaj;) bo w domku, w którym zamieszka jest drugi jamniorek/ staruszek/..i tak będzie bezpieczniej.Nie moge się doczekać na Niego:oops: ..chciałabym móc go mocno przytulić i powiedzieć na uszko pare rzeczy:oops: Quote
Bea1 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 będą zdjęcia Marcelinki dzisiaj albo w wekeend:multi: ..cytuję smsa" Niunia jest kochana i bardzo grzeczna. Fotki dzisiaj jeśli zdążymy albo w weekend.Bardzo pozdrawiam, jest pięknie" i dodam, że jednak nie Marcelinka tylko Mysia:cool1: Quote
eurydyka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Beatko, super, ze sie kolejnemu uda, ktory to bedzie juz jamnior? 14? Quote
Bea1 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 jamnior 13..plus jeszcze Czarus;):cool1: ...idę na urlop:oops:/ Gliwicka jamnisia i jej jeden synek tez maja pewne domki;)..ale poczekamy;) na wpisanie na listę/ Quote
AMIŚKA Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Dziewczyny ja Was też lubię :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: A teraz żeby poprawić Wam humorki; :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: MARCELEK PO 4 CZTERECH LATACH SCHRONISKA OPUŚCIŁ JE DZIŚ odebrała go dziś la_pegaza .Jamniś jest bardzo sympatyczny cały czas śpi,ma pogryzione uszka,będzie kąpany,więcejna jego temat napisze póżniej jego tymczasowa pańcia, Jamnik miał dzis jechać do Bea1 do Wrocławia .Transport opóżni się a ponieważ schronisko na dziś jego przygotowało la_pegaza go odebrała i zawiezie 29 stycznia do Wrocławia,gdzie jego Pańcia czeka z utęsknieniem. Quote
Recommended Posts