Kosma Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Super!:multi: :multi: :multi: :multi: :bigcool: :klacz: :cool2: Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 MonikaP napisał(a):Beo, bardzo, bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie :-). Jamniki są - w tym samym boksie jest jeszcze jamnik-pies, siedzi w schronisku od ....uwaga, 2002 roku (tym razem bez pomyłki, bo mam przed sobą notatki). W galerii jest jego zdjęcie, jednak nie mam w tej chwili pewności, czy on jeszcze jest w schronisku, bo go dawno nie widziałam. Ma ok. 8 lat (w karcie jest podany wiek w chwili przyjmowania psa do schroniska - czyli tam jest wpisany wiek ok.4l). Jest też jeden jamnik szorstkowłosy - też w galerii. Jakbyś mogła zobaczyć co z tym jamnisiem /4lata/ to bardzo Cie proszę na cito.Napisz chociaż co masz tam w notatkach!!Ja już ide na stronkę schroniskową .Jakbyś mogła MonikoP napisać który nr ma jamniś?Bardzo ćię proszę.Czy on jest rudy??? Póżniej zajmiemy się szczotką,bardzo poszukiwanym jamnikiem!ŻAL MI JAMNISIA 4 LATA W SCHRONIE!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 mam dom dla najbiedniejszego jamnika pod słoncem..dawac mi tego proszę..a Serdelek poczeka jeszcze najwyżej..jutro jest już w GW..więc i dla Niego dom będzie. Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 zy on ma numer9_9 VNI438??? cZY TO TEN JAMNIŚ bardzo prosze Monika Po pomoc!!:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: CZTERY LATA W SCHRONIE..BIEDNY JAMNIŚ!!!!!!!! Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 gdyby mi sie udało przekonac Panią Jolę..jamnis mogłby przyjechac w piatek transportem Marcelinki? Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 bEA1 WEJDŻ NA STRONKĘ SCHRONISKA TAM MONIKA P WSTAWIA ZDJĘCIA MOŻE TO TEN NR CO NAPISAŁAM??????? :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: CZTERY LATA W SCHRONIE ...BIEDNY JAMNIŚ!!! Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 matko jaki biedny.. Amiśka..błagam zadzwoń do schroniska:( ja juz nie moge więcj dzisiaj z pracy:( i dowiedz się proszę czy on jest i daj mi szybko znać..jak jest..to moja już w tym glowa, że bedzie w piatek we Wrocławiu..szybko kochana! Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 cos mi się dziwnego dzieje z dogo..szybciutko Kochana Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Pani Jola na Niego czeka w piatek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 nawet woli mniejszego jamniczka bo bedzie jej łatwiej znosić..wybacz Serdelku:( Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 na tego chłopczyka czeka Pani Jola w piątek;) Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 mam nadzieję,że mnie szef nie oskalpuje;) nie wytrzymalam i zadzwoniłam do Poznania;) Pani jest bardzo życzliwa ..nie mogła jednak nic mi powiedzieć:( bo może jamniorek został gdzieś przeniesiony..jutro mam zadzwonic rano..po konkretne informacje. Quote
MonikaP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 O matko, co się dzieje :crazyeye: :lol: ! Tak, to ten jamnik, ale nie mam pojęcia, czy on jeszcze jest - mam wrażenie, że niedawno widziałam w boksie dwa, tzn. Marcelinkę i jego (ha, nawet nie zdążyłam mu wymyślić imienia ;-) ), więc powinien być, ale pewnie się chowa w środku. Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 sprawdź mi to błagam, ma dom pewny we Wroclawiu! to miła Pani, która chcę najwiekszą biedę..:modla: :modla: Quote
MonikaP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Bea1 napisał(a):sprawdź mi to błagam, ma dom pewny we Wroclawiu! to miła Pani, która chcę najwiekszą biedę..:modla: :modla: Być może będę jutro w schronisku, a na pewno będę w czwartek - podaj mi, proszę, swój nr tel. komórkowego na pw, to wyślę Ci wiadomość, jak tylko będę coś wiedzieć. Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Bea1 ja właśnie wróciłam ,ale już zadzwoniłaś!:lol: :lol: :lol: Moniko P bardzo proszę zajżyj do swoich notatek i napisz coś o jamnisiu i oczywiście nadaj mu imię -koniecznie!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 :mdleje: MonikoP mam do Ciebie jeszcze jedną prośbę -daj zdjęcie i załóż post temu jamnikowi szorstkowłosemu oczywiście nadaj mu imię???/ Dalej szczotkomani iparówkomani temat poprowadzą.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :Dog_run: :Dog_run: Quote
MonikaP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Założę temu szorstkowłosemu wątek, gdy sprawdzę, czy on jeszcze jest w schronisku - od piątku mnie tam nie było. Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 MonikoP odezwij się:kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :help1: :help1: :help1: :help1: Quote
MonikaP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 AMIŚKA napisał(a):MonikoP odezwij się:kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :help1: :help1: :help1: :help1: No toć się odzywam :cool1: . Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Czy masz jakiekolwiek notatki na temat rudego i jak go nazwiesz???? :lol: :lol: :lol: Quote
MonikaP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 No. Skoro do domu pojechała Marcelinka, to pozostał...Marcelek :loveu: . Tak właśnie, proszę Państwa, oto Marcelek, który ma już dość siedzenia w schronisku. Notatki mam tylko takie, że jest tam od 2002 roku - i niestety to wszystko, co jest na jego temat w karcie. Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Bardzo piękne imię MARCELEK . Tak szczerze mówiąc to przez Marcelka nie cieszę sie tak mocno że Marcelinka ma domek.Ale może nowa Pańcia Marcelinki napisze ida zdjęcia Marcelinki.A właściwie to można zacząć:popcorn: :beerchug: :drinking: :cunao: :knajpa: :chlup: :chlup: :chlup: :drink1: :drinka: :BIG: :BIG: :siara: :siara: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: Quote
Bea1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [LEFT]ja wypiję jak Marcelek dojedzie do Wrocławia;):loveu: [/LEFT] Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Nooo dobrze Bea1 ale ja tak sobie myślę że przecież można 2x,raz za Marcelinkę a drugi za Marcela-Marcel,fajne imię.No ciotka Monika P. bedzie musiała wyprawić chrzciny,a my bywamy w Poznaniu!ąco słychać u naszej dzisiejszej gwiazdy MARCELINKI???????:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Recommended Posts