Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MonikaP napisał(a):
Beo, bardzo, bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie :-). Jamniki są - w tym samym boksie jest jeszcze jamnik-pies, siedzi w schronisku od ....uwaga, 2002 roku (tym razem bez pomyłki, bo mam przed sobą notatki). W galerii jest jego zdjęcie, jednak nie mam w tej chwili pewności, czy on jeszcze jest w schronisku, bo go dawno nie widziałam. Ma ok. 8 lat (w karcie jest podany wiek w chwili przyjmowania psa do schroniska - czyli tam jest wpisany wiek ok.4l). Jest też jeden jamnik szorstkowłosy - też w galerii.

Jakbyś mogła zobaczyć co z tym jamnisiem /4lata/ to bardzo Cie proszę na cito.Napisz chociaż co masz tam w notatkach!!Ja już ide na stronkę schroniskową .Jakbyś mogła MonikoP napisać który nr ma jamniś?Bardzo ćię proszę.Czy on jest rudy??? Póżniej zajmiemy się szczotką,bardzo poszukiwanym jamnikiem!ŻAL MI JAMNISIA 4 LATA W SCHRONIE!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

mam dom dla najbiedniejszego jamnika pod słoncem..dawac mi tego proszę..a Serdelek poczeka jeszcze najwyżej..jutro jest już w GW..więc i dla Niego dom będzie.

Posted

zy on ma numer9_9 VNI438???
cZY TO TEN JAMNIŚ bardzo prosze Monika Po pomoc!!:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

CZTERY LATA W SCHRONIE..BIEDNY JAMNIŚ!!!!!!!!

Posted

bEA1 WEJDŻ NA STRONKĘ SCHRONISKA TAM MONIKA P WSTAWIA ZDJĘCIA MOŻE TO TEN NR CO NAPISAŁAM???????
:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
CZTERY LATA W SCHRONIE ...BIEDNY JAMNIŚ!!!

Posted

matko jaki biedny.. Amiśka..błagam zadzwoń do schroniska:( ja juz nie moge więcj dzisiaj z pracy:( i dowiedz się proszę czy on jest i daj mi szybko znać..jak jest..to moja już w tym glowa, że bedzie w piatek we Wrocławiu..szybko kochana!

Posted

mam nadzieję,że mnie szef nie oskalpuje;) nie wytrzymalam i zadzwoniłam do Poznania;) Pani jest bardzo życzliwa ..nie mogła jednak nic mi powiedzieć:( bo może jamniorek został gdzieś przeniesiony..jutro mam zadzwonic rano..po konkretne informacje.

Posted

O matko, co się dzieje :crazyeye: :lol: ! Tak, to ten jamnik, ale nie mam pojęcia, czy on jeszcze jest - mam wrażenie, że niedawno widziałam w boksie dwa, tzn. Marcelinkę i jego (ha, nawet nie zdążyłam mu wymyślić imienia ;-) ), więc powinien być, ale pewnie się chowa w środku.

Posted

Bea1 napisał(a):
sprawdź mi to błagam, ma dom pewny we Wroclawiu! to miła Pani, która chcę najwiekszą biedę..:modla: :modla:

Być może będę jutro w schronisku, a na pewno będę w czwartek - podaj mi, proszę, swój nr tel. komórkowego na pw, to wyślę Ci wiadomość, jak tylko będę coś wiedzieć.

Posted

Bea1 ja właśnie wróciłam ,ale już zadzwoniłaś!:lol: :lol: :lol:
Moniko P bardzo proszę zajżyj do swoich notatek i napisz coś o jamnisiu i oczywiście nadaj mu imię -koniecznie!!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

:mdleje: MonikoP mam do Ciebie jeszcze jedną prośbę -daj zdjęcie i załóż post temu jamnikowi szorstkowłosemu oczywiście nadaj mu imię???/
Dalej szczotkomani iparówkomani temat poprowadzą.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :Dog_run: :Dog_run:

Posted

No. Skoro do domu pojechała Marcelinka, to pozostał...Marcelek :loveu: . Tak właśnie, proszę Państwa, oto Marcelek, który ma już dość siedzenia w schronisku.
Notatki mam tylko takie, że jest tam od 2002 roku - i niestety to wszystko, co jest na jego temat w karcie.

Posted

Bardzo piękne imię MARCELEK .
Tak szczerze mówiąc to przez Marcelka nie cieszę sie tak mocno że Marcelinka ma domek.Ale może nowa Pańcia Marcelinki napisze ida zdjęcia Marcelinki.A właściwie to można zacząć:popcorn: :beerchug: :drinking: :cunao: :knajpa: :chlup: :chlup: :chlup: :drink1: :drinka: :BIG: :BIG: :siara: :siara: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao:

Posted

Nooo dobrze Bea1 ale ja tak sobie myślę że przecież można 2x,raz za Marcelinkę a drugi za Marcela-Marcel,fajne imię.No ciotka Monika P. bedzie musiała wyprawić chrzciny,a my bywamy w Poznaniu!ąco słychać u naszej dzisiejszej gwiazdy MARCELINKI???????:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: