Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:biggrina: Ja mam gadane??
No może i mam...;ale za toTY BEA1 masz pisane!!!!!!!:shiny: :shiny: :shiny:
Pieknie napisałaś o Marcelince.:p :p :p :p :p :p
:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna Marcelinko na 1 stronę poproszę.Może mama crzestna MonikaP jakieś zdjęcia się postara??? Chociaż to takie trudne,ale czego nie robi się dla chrześniaków i to jeszcze takich pięknych!!:multi: :multi: :hand: :hand: :hand: :hand: :Dog_run: :Dog_run:

Posted

Jutro Marcelinka będzie na pewno w GW i Pani bardzo sie postara aby
z tego zdjęcia co mamy coś zrobic aby było widoczne w ogłoszeniu:multi: to bardzo dobra i życzliwa osoba i na pewno będzie dobrze.

Posted

AMIŚKO, dziś Marcelinki w ogóle nie widziałam, chowała się. Nie mogę jej zrobić nowych nowych zdjęć, jeśli sama nie podejdzie - jeśli jest wewnątrz, to tam jest zbyt ciemno :-(.

Posted

Marcelinka jest w GW:multi: :multi: ,Rebellia dziękuję za przerobienie zdjęcia, wykorzystałam je do ogłoszenia/bez krat/..wszyscy mogą zobaczyc te cudne oczka małej i może?:oops:

Posted

Hop Hop Marcelinko oh niech zadzwoni w marcelinkowej sprawie!!!!!!:help1: :help1: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz:

Posted

wzruszyłam się:placz: zadzwonił do mnie Pan, nie może zabrać jamnisi ale oferuje pomoc jaką tylko chcemy..na razie podziękowałam bo domek to priorytet przecież..ale jakoś mi cieplej na duszy.