Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: czytam i oczom nie wierzę. Właśnie usiadłam do kompa, zeby zrobić malutkiej ogłoszenia na stronach, a tu TAKA wiadomość:multi: :multi: :multi:

Bea, jesteś wielka, nie wiem, jak Ci dziękować:saint1:

Trzymam kciuki z całych sił za transport i aklimatyzację
Jej, ale pięknie:lol:

Posted

Bea1 napisał(a):
na 99% Marcelinka zostanie zabrana z Poznania już we wtorek:loveu:

O, to świetnie :multi: ! A kiedy można się spodziewać w schronisku osoby odbierającej ;-) ?

Posted

Jeśli do wtorku uda mi się wyzdrowieć i jeśli uda się wyzdrowieć mojemu dziecku, to powinnam być w schronisku od rana do południa - może uda mi się zobaczyć, jak Marcelinka jedzie do domu?...:cool1:

Posted

Fajnie bybyło jakbyś MonikoP zrobiła kilka zdjęć:lol: :lol:
i opisała jak jamnisię Pańciunie odbierali ...bardzo ciekawe????:crazyeye:
:painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting:

Posted

[quote name='AMIŚKA']Fajnie bybyło jakbyś MonikoP zrobiła kilka zdjęć:lol: :lol:
i opisała jak jamnisię Pańciunie odbierali ...bardzo ciekawe????:crazyeye:
:painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting:

AMIŚKO, jeśli będę w tym momencie w schronisku i to w biurze, to postaram się :-). Musiałabym też wiedzieć, kto i mniej więcej o jakiej porze będzie ją odbierał.

Posted

Bea1 napisał(a):
jamniczka z takim numerem jest tylko jedna;)myślę,że nie będziesz miała problemu z rozpoznaniem :cool1:

Beo, w to, że rozpoznam jamniczkę, nie wątpię ;-). Jednak schronisko jest wielkie, a cała "procedura adopcyjna" trwa kilka minut i mogę być w tym czasie w zupełnie innym miejscu i nie mieć pojęcia, że właśnie ktoś przyjechał po Marcelinkę i ją zabrał.

Posted

ja jednak ma nadzieję, że jak rodzinka dotrze na miejsce we wtorek to będą jakieś fotki ;) ..gdyby coś nie wypaliło jednak w tym dniu z zabraniem Marcelinki do domku to w piatek jedzie wg planu:loveu:

Posted

Bea1 napisał(a):
ja jednak ma nadzieję, że jak rodzinka dotrze na miejsce we wtorek to będą jakieś fotki ;) ..gdyby coś nie wypaliło jednak w tym dniu z zabraniem Marcelinki do domku to w piatek jedzie wg planu:loveu:

Beo, ale ja nie siedzę w biurze, bywam tam, ale "przelotem", albo jeśli spisuję coś z kart zwierząt - a jeśli nie będę wiedzieć, że ktoś po nią przyjedzie o jakiejś konkretnej porze (o ile będę wtedy jeszcze w schronisku - a jestem mniej więcej do 12), to prawdopodobnie ich nie spotkam.

Posted

Czy Marcelinkę będzie odbierał ktoś z Poznania, czy przyjedzie po nią nowa właścicielka? Wiesz mniej więcej, o której to może być - czy to jest zależne od pociągu? Czy Marcelinka od razu jedzie do Wrocławia, czy najpierw będzie u kogoś w Poznaniu?

Posted

nie jest zależne od pociągu..przyjadą samochodem..;)..tak jak napisalam, we wtorek będą ją odbierać, albo pojedzie w piątek wg wcześniejszego planu..;)wszystko jest już dograne.. więc zostaw to mnie proszę;)..doprowadzę adopcję do końca.

Posted

Wroclaw kocha jamniorki i na dzień dzisiejszy mam aż trzy propozycje domu dla Marcelinki..:loveu:..tylko tyle moge dodać:cool1:..wybieram, przebieram..bo najważniejsze jest jej szczęście i godna emerytura.

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: tak to prawda Wrocław kocha jamniki!!!!!
Ale też dlatego że we Wrocławiu mieszka JamniczaDobraWróżka i zaczarowuje wrocławian.Marzy mi się trochę tych czarów,ociupinkę tych czarów,aby można było wyczarować trochę jamniczych domków w Szczecinie.A na dogomani widzę że marzenia się spełniają,to może i moje się spełni-a jak na razie JamniczaDobraWróżko czekamy na finał z Marcelinką to co trzeba się chłodzi jeszcze kilka dni.....;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Posted

Bea1 napisał(a):
nie jest zależne od pociągu..przyjadą samochodem..;)..tak jak napisalam, we wtorek będą ją odbierać, albo pojedzie w piątek wg wcześniejszego planu..;)wszystko jest już dograne.. więc zostaw to mnie proszę;)..doprowadzę adopcję do końca.

Beo, w żadnym wypadku nie mam zamiaru pomniejszać Twoich zasług w znalezieniu Marcelince domu i moje pytania nie temu służą. Po prostu chciałabym, o ile to możliwe, wiedzieć, kiedy sunia wyjdzie ze schroniska i jakie będą jej dalsze losy - to chyba nie jest okryte z jakiegoś powodu tajemnicą?