la_pegaza Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Bea1 napisał(a):Mysia jest przecudna a Fero uroczy przystojniak..:loveu::loveu::loveu:Chyba czas odwiedzić również Marcelka i Panią Jolę:cool1: koniecznie :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 dzowniłam dać znać, o zdjęciach dla poznańskiego schroniska :) Marcel jest 'podwórkowym erotomanem', tylko suczki mu w głowie :lol: ale p. Jola bardzo go kocha, choc przyznaje, że daj jej łotr w kość ;) Quote
Bea1 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 oczywiście tutaj poproszę o wstawienie nowych zdjęć księżniczki Marcelinki:loveu:nauczę sie kiedyś pewnie;) Quote
MonikaP Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Bea, a dostanę na maila jakieś supersłodkieśliczneiwogóle zdjęcia Marcelinki i Marcelka na wystawę, którą przygotowuję? 8-) Quote
Bea1 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 MonikaP napisał(a):Bea, a dostanę na maila jakieś supersłodkieśliczneiwogóle zdjęcia Marcelinki i Marcelka na wystawę, którą przygotowuję? 8-) Marcelinki mam już..wstawisz?;) a Marcelka muszę odwiedzić i wtedy specjalnie dla Ciebie zrobię mu odjazdowe zdjęcie;) Quote
MonikaP Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Bea1']Marcelinki mam już..wstawisz?;) a Marcelka muszę odwiedzić i wtedy specjalnie dla Ciebie zrobię mu odjazdowe zdjęcie;) Wyślij na [email protected] :-) to zaraz wstawię . Quote
MonikaP Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Mysia z trawą w paszczy - zdecydowanie moje ulubione zdjęcie :loveu: Fero na progu :-) Psy w pogotowiu :lol: Dziadzio-rogalik 8-) Quote
Lusia_ Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 No, no. Widzę, że interes się kręci;-). Pozdrawiam bardzo Moniko! Quote
MonikaP Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Lusia_ napisał(a):No, no. Widzę, że interes się kręci;-). Pozdrawiam bardzo Moniko! Interes? Ładnie powiedziane :loveu: . Marcelinka będzie jedną z gwiazd naszej wystawy 8-) . Na pw bardzo bym prosiła o podanie mi danych (imienia i nazwiska) nowej opiekunki Marcelinki, bym mogła zamieścić je pod zdjęciem, albo na przesłanie zgody na wykorzystanie zdjęć w czasie wystawy - to na [email protected] :-). Quote
Bea1 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 zapytam ;)ale na pewno Lusia się zgodzi:loveu:jest wspaniała:loveu: Quote
Lusia_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Pozwalam sobie i tu wkleić, chociaż traktuję wątek Fera jako naszą witrynkę (ciągle się teraz podśmiewamy, że dramat Fera, zgodnie z tytułem wątku, trwa; mało myziania, sucha karma, konkurenci do myziania...:razz:). Dzisiaj mija rok odkąd Mysia jest u nas!!! Zrobiliśmy imprezę z psią puchą i psimi patyczkami na zęby, za które nasi psi daliby się zabić. My popijamy wino, w końcu to dobry pretekst... :lol: Tak wyglądało Mysisko po wzięciu ze schroniska. Smutne psiskoMysisko i fizycznie zmarniałe. No i dzisiejsza Musia-Urodzinka, stworzenie temperamentne. :lol: Quote
MonikaP Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Lusia, ja nie mogę....po prostu....po prostu nie mogę....A wiesz, że na naszej wystawie Mysia z trawą w paszczy robiła furorę? :loveu: Quote
Lusia_ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Przed Wielkanocą pożegnaliśmy Mysię. Ech, piękna to była zażyłość... Quote
Recommended Posts