AMIŚKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Jakoś nie mogę się przyzwyczaić że Marcelinka tak daleko może jakieś zdjęcie któregoś z trzech jamniczków????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Bea1 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 :multi: w sobotę planujemy z Aną odwiedziny u Pani Joli to na pewno zrobimy zdjęcia Koli, do Pańci Marcelinki napiszę smsa i poproszę o nowe fotki szczęściary.Zostaje nam Pani Kiwi ale i do Niej zadzwonię dzisiaj ;) podpytam kiedy będą zdjęcia. Quote
la_pegaza Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Bea1 napisał(a)::multi: w sobotę planujemy z Aną odwiedziny u Pani Joli to na pewno zrobimy zdjęcia Koli, do Pańci Marcelinki napiszę smsa i poproszę o nowe fotki szczęściary.Zostaje nam Pani Kiwi ale i do Niej zadzwonię dzisiaj ;) podpytam kiedy będą zdjęcia. no to super :multi: :multi: ucałować rudego urwisa od nas, to mu się zawsze podobało :evil_lol: :cool1: Quote
kiwi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 czekajcie nie jestem na biezaco, pan kiwi? tzn ze ktos nazwal jamnika kiwi?? moj jamniczek poprzedni tez mial na imie kiwi!!! Quote
Bea1 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 rozmawiałam z panią Jolą..Kola bardzo tęsknil za La_pegazą ale wielkie serce i miłość nowej Pani pozwoliła mu pomału zapomnieć..choć nadal pewnie serce mu mocniej bije jak widzi kogoś podobnego:oops: ..pięknie je i w ogóle kocha kuchnie. Jamnik rezydent pozwala im spać już w trójkę w sypialni :cool1: ..w sobotę rano wizyta u weta bo Kolcie boli uszko chyba:-( a o 16tej przyjadą cioteczki Ana i Bea z wizytą:evil_lol: Quote
Bea1 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 tak nazwała Supergoga z córka sliczną sunie jamnikowatą, którą zabrałam do nowego domu..teraz nazywa się Tofi;) Quote
la_pegaza Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 no to cieszę się. dobrze, że się zaklimatyzował, bałam się, że on myślał, że znów jedzie do schroniska :-( upodobania kulinarne to on wykazał już pierwszego dnia :evil_lol: cwaniak jeden. :cool1: ja wciąż się łapię na tym, że zerkam na jego fotel czy sprawdzam gdzie leży na łóżku co by go nie potrącić :roll: Quote
Bea1 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 mam nowe zdjęcia Marcelinki/ Mysi/ może ktoś wstawi?:multi: Quote
kiwi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 no prosze!!! podobno babuszka a jakie psoty w glowie ;) no i dzieki marcelince vel mysi Beatka nauczyla sie wstawiac zdjecia :multi::multi::multi::multi: Quote
Bea1 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 nic z tego:evil_lol: miałam Pomagiera:oops: Quote
Bea1 Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 ciekawa jestem, czy Ciocia Amiska widziala nowe zdjęcia Marcelinki?:cool1: Quote
AMIŚKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Bea1']Oto nowe zdjęcia Mysi: :multi: Te zdjęcia są super.te przekładanie pościeli.albo ten brzusio taki do przytulenia. Marcelinka nie jest starą ma według mnie 6-7 lat a utrata domku spowodowała siwiznę mordki! Marcelinka jest cudna!!!:cunao: :cunao: Ma cudowny domek to widać po jej szczęśliwej mordce:lol: :lol: :lol: Quote
la_pegaza Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 niech mi tam Kola ładnie do sesji się szykuje :evil_lol: :mad: :cool1: no i ucałować go ode mnie:loveu: Quote
Bea1 Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Pani Jola troszkę się martwi bo ponoć Koli posiwiał nieco pysio z tęsknoty za Marzenką:-( ...ale bardzo go rozpieszcza i oddała swoje dobre serce jemu i drugiemu jamniorkowi, to naprawdę święta kobieta. Quote
la_pegaza Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Żeby one tylko rozumiały... ja mu całą drogę tłumaczyłam, że mu tam będzie dobrze i że nie oddaję go dlatego że go nie pokochałam :oops: ale jak widze te oczy mojego psa jak mam gdzieś wyjechać na dłużej to aż serce ściska bo biedak myśli, że nie wrócę :-( a co dopiero taki Marcyś po przejściach... Quote
la_pegaza Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 no i czekamy niecierpliwie na zdjęcia urwisa :cool1::mad: Quote
Bea1 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 zdjęcia są ..jutro może nam się uda wstawić..:loveu: Quote
AMIŚKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Bea1 czekamy iczekamy :mad: i czekamy tylko na zdjęcia:lol: :lol: :lol: :lol: bardzo chcemy zobaczyć MARCELKA czy jak mu tam teraz,dla mnie zawsze Marcelek:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
malagos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ja też chce zobaczyć! Muszę mieć jakieś porównanie .....:cool3: Quote
la_pegaza Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 no Marcelek, nie wstydź się i pokaż :evil_lol: Quote
Bea1 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 nie miałam sieci w domku wczoraj:-( ..zaraz się dowiem czy Ania mi wysłała zdjęcia na maila:mad: Quote
Ulka18 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Bea, ciotki czekaja i az zagryzaja rece z niecierpliwosci...;) Quote
Recommended Posts