Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: w sobotę planujemy z Aną odwiedziny u Pani Joli to na pewno zrobimy zdjęcia Koli, do Pańci Marcelinki napiszę smsa i poproszę o nowe fotki szczęściary.Zostaje nam Pani Kiwi ale i do Niej zadzwonię dzisiaj ;) podpytam kiedy będą zdjęcia.

Posted

Bea1 napisał(a):
:multi: w sobotę planujemy z Aną odwiedziny u Pani Joli to na pewno zrobimy zdjęcia Koli, do Pańci Marcelinki napiszę smsa i poproszę o nowe fotki szczęściary.Zostaje nam Pani Kiwi ale i do Niej zadzwonię dzisiaj ;) podpytam kiedy będą zdjęcia.

no to super :multi: :multi:
ucałować rudego urwisa od nas, to mu się zawsze podobało :evil_lol: :cool1:

Posted

rozmawiałam z panią Jolą..Kola bardzo tęsknil za La_pegazą ale wielkie serce i miłość nowej Pani pozwoliła mu pomału zapomnieć..choć nadal pewnie serce mu mocniej bije jak widzi kogoś podobnego:oops: ..pięknie je i w ogóle kocha kuchnie. Jamnik rezydent pozwala im spać już w trójkę w sypialni :cool1: ..w sobotę rano wizyta u weta bo Kolcie boli uszko chyba:-( a o 16tej przyjadą cioteczki Ana i Bea z wizytą:evil_lol:

Posted

no to cieszę się. dobrze, że się zaklimatyzował, bałam się, że on myślał, że znów jedzie do schroniska :-(
upodobania kulinarne to on wykazał już pierwszego dnia :evil_lol: cwaniak jeden. :cool1:
ja wciąż się łapię na tym, że zerkam na jego fotel czy sprawdzam gdzie leży na łóżku co by go nie potrącić :roll:

Posted

no prosze!!!
podobno babuszka a jakie psoty w glowie ;)

no i dzieki marcelince vel mysi Beatka nauczyla sie wstawiac zdjecia :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Bea1']Oto nowe zdjęcia Mysi:

:multi: Te zdjęcia są super.te przekładanie pościeli.albo ten brzusio taki do przytulenia.
Marcelinka nie jest starą ma według mnie 6-7 lat a utrata domku spowodowała siwiznę mordki!
Marcelinka jest cudna!!!:cunao: :cunao:
Ma cudowny domek to widać po jej szczęśliwej mordce:lol: :lol: :lol:

Posted

Pani Jola troszkę się martwi bo ponoć Koli posiwiał nieco pysio z tęsknoty za Marzenką:-( ...ale bardzo go rozpieszcza i oddała swoje dobre serce jemu i drugiemu jamniorkowi, to naprawdę święta kobieta.

Posted

Żeby one tylko rozumiały... ja mu całą drogę tłumaczyłam, że mu tam będzie dobrze i że nie oddaję go dlatego że go nie pokochałam :oops:
ale jak widze te oczy mojego psa jak mam gdzieś wyjechać na dłużej to aż serce ściska bo biedak myśli, że nie wrócę :-(
a co dopiero taki Marcyś po przejściach...

Posted

Bea1 czekamy iczekamy :mad: i czekamy tylko na zdjęcia:lol: :lol: :lol: :lol:
bardzo chcemy zobaczyć MARCELKA czy jak mu tam teraz,dla mnie zawsze Marcelek:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: