Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Hi hi, Misia jak widzę już doszła do wniosku, że łóżka stworzono dla psiej wygody. A tak w ogóle to ona jest śliczna suczka!

Co ciekawe, ona przy tym wniosku wciąż obstaje...:evil_lol:

Dzisiaj byliśmy całą "silną grupą pod wezwaniem" na spacerku w Lesie Kabackim: z Andzike i jej ukochanym szorściuszkiem Nelcią, Anią i Misią...:lol:
Nelcia i Misia - dwie "warszawskie łowiczanki", bardzo przypadły sobie do gustu, dziarsko przemierzając trasę kabacką obok siebie...:lol::lol::lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Co ciekawe, ona przy tym wniosku wciąż obstaje...:evil_lol:

Dzisiaj byliśmy całą "silną grupą pod wezwaniem" na spacerku w Lesie Kabackim: z Andzike i jej ukochanym szorściuszkiem Nelcią, Anią i Misią...:lol:
Nelcia i Misia - dwie "warszawskie łowiczanki", bardzo przypadły sobie do gustu, dziarsko przemierzając trasę kabacką obok siebie...:lol::lol::lol:

Ubocze, podtrzymuje - jeśli bedziecie kiedyś chcieli adoptować "ludzia" wezcie mnie pod uwage :D Bardzo się cieszę, ze mogłam Was poznać i cały Wasz cudowny zwierzyniec - Misię i koty :) zaraz przejrzę zdjęcia i wrzucę na wątek :)
I oczywiście - do zobaczenia na kolejnym spacerku !!!

Posted

Witaj, Andzike, dziś po raz drugi!!!

Nie ma potrzeby kasować. Miejsca na wątku dostatek...:lol:

Ja też mam nadzieję, że Nelciowo- Miśkowe wyprawy do Lasu staną się tradycją w coraz cieplejsze przecież dni...:lol::lol:

Posted

Uboczowa rodzinka :)

A tu się Misia lekko zaplątała i Ania pobiegła na ratunek :D

Nie mogę się doczekać, aż ten cały snieg stopnieje i będzie zielono :D Misia do tego czasu na pewno się bardziej otworzy i jeszcze będą szaleć z Nelką po lesie :)
Pozdrawiam!!! :)

Posted

Fotoreportaż przepiękny!!! Inauguracja wypraw Nelciowo - Misiowych...:lol::lol::lol:

Prześlemy zaraz mailem, Andżike, fotki od nas. Wybierzesz według uznania, bo bezgranicznie tu polegamy na Tobie...:lol::lol::lol:

Posted

I jeszcze trochę :)

I to by bylo na tyle z pierwszego spaceru Neli i Misi :) Idę wyciągnąć Nelkę z łózka, szybki spacer i czas spać, bo padnięta jestem tak samo jak ona :)
Dobranoc wszystkim dwunożnym i czterołapowym :)