mamanabank Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Cieszę się, że się spotkacie, Łowicz integruje Warszawę :-) Quote
Andzike Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 mamanabank napisał(a):Cieszę się, że się spotkacie, Łowicz integruje Warszawę :-) Swięta prawda :D Quote
Florentynka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Hi hi, Misia jak widzę już doszła do wniosku, że łóżka stworzono dla psiej wygody. A tak w ogóle to ona jest śliczna suczka! Quote
UBOCZE Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Florentynka napisał(a):Hi hi, Misia jak widzę już doszła do wniosku, że łóżka stworzono dla psiej wygody. A tak w ogóle to ona jest śliczna suczka! Co ciekawe, ona przy tym wniosku wciąż obstaje...:evil_lol: Dzisiaj byliśmy całą "silną grupą pod wezwaniem" na spacerku w Lesie Kabackim: z Andzike i jej ukochanym szorściuszkiem Nelcią, Anią i Misią...:lol: Nelcia i Misia - dwie "warszawskie łowiczanki", bardzo przypadły sobie do gustu, dziarsko przemierzając trasę kabacką obok siebie...:lol::lol::lol: Quote
Andzike Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 UBOCZE napisał(a):Co ciekawe, ona przy tym wniosku wciąż obstaje...:evil_lol: Dzisiaj byliśmy całą "silną grupą pod wezwaniem" na spacerku w Lesie Kabackim: z Andzike i jej ukochanym szorściuszkiem Nelcią, Anią i Misią...:lol: Nelcia i Misia - dwie "warszawskie łowiczanki", bardzo przypadły sobie do gustu, dziarsko przemierzając trasę kabacką obok siebie...:lol::lol::lol: Ubocze, podtrzymuje - jeśli bedziecie kiedyś chcieli adoptować "ludzia" wezcie mnie pod uwage :D Bardzo się cieszę, ze mogłam Was poznać i cały Wasz cudowny zwierzyniec - Misię i koty :) zaraz przejrzę zdjęcia i wrzucę na wątek :) I oczywiście - do zobaczenia na kolejnym spacerku !!! Quote
UBOCZE Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Witaj, Andzike, dziś po raz drugi!!! Nie ma potrzeby kasować. Miejsca na wątku dostatek...:lol: Ja też mam nadzieję, że Nelciowo- Miśkowe wyprawy do Lasu staną się tradycją w coraz cieplejsze przecież dni...:lol::lol: Quote
Andzike Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A w oczekiwaniu aż mod ulituje się nade mna i skasuje zdublowane posty wklejam fotki z dzisiejszego spacerku :) Najpierw Misiunia - najpiękniejsza łowiczanka na Kabatach :) Quote
Andzike Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 I warszawsko- lowickie dziewczyny :) Gęsiego idziemy, gęsiego :) Przyjazne obwąchiwanie :) A co tam ciekawego wywąchałaś? Quote
mamanabank Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pewnie Misia przekazała Neli wieści łowickie na ucho :-) Quote
Andzike Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nie tylko z Nelką Misia nawiązała bliższą znajomość na spacerze :) Rubensowska laleczka :) Quote
Andzike Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Uboczowa rodzinka :) A tu się Misia lekko zaplątała i Ania pobiegła na ratunek :D Nie mogę się doczekać, aż ten cały snieg stopnieje i będzie zielono :D Misia do tego czasu na pewno się bardziej otworzy i jeszcze będą szaleć z Nelką po lesie :) Pozdrawiam!!! :) Quote
UBOCZE Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Fotoreportaż przepiękny!!! Inauguracja wypraw Nelciowo - Misiowych...:lol::lol::lol: Prześlemy zaraz mailem, Andżike, fotki od nas. Wybierzesz według uznania, bo bezgranicznie tu polegamy na Tobie...:lol::lol::lol: Quote
mamanabank Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Czekamy! Czekamy! Czekamy! I pozdrawiamy radośnie! Quote
Andzike Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To jeszcze trochę fotek od Uboczów :) Quote
Andzike Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 I jeszcze trochę :) I to by bylo na tyle z pierwszego spaceru Neli i Misi :) Idę wyciągnąć Nelkę z łózka, szybki spacer i czas spać, bo padnięta jestem tak samo jak ona :) Dobranoc wszystkim dwunożnym i czterołapowym :) Quote
mamanabank Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Oj, to są takie bliskie tereny dla mnie, tam chodziłam z moją pierwszą suczką Palucha. Mam sentyment! Cudne podpalane suczki! Quote
AlfaLS Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Super zdjęcia, to czysta przyjemność oglądać takie rodzinne spacerki:lol:. Quote
majuska Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No piękne, piękne Andzike Ty to rzeczywiście masz idealną dziewczynę dla Gustwa mieleckiego, piekna jest:) Quote
Ellig Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Zdjecia "spacerowe" sliczne !!!! Misia coraz bardziej pewna siebie !!!:) Quote
Becia66 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ależ ona sliczna, wspaniale oglądać zdjęcia szczęsliwej Misi..... Quote
Recommended Posts