UBOCZE Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witajcie!!!:lol::lol::lol: Z zabawek to chyba turlające zupełnie odpadają... To byłaby też frajda dla kotów :evil_lol:, a my w nocy oka nie zmrużylibysmy... Wystarczy, że nieraz przez nieuwagę zostawimy na stole długopis, a potem w nocy się budzimy, bo najmłodszy kot Guś zabawia się na podłodze w jego turlanie... Dzisiejszą nockę Tymisia spędziła w naszej sypialence i chyba dziś jest bardzo duży postęp wobec dnia wczorajszego. Układa się nam częściej przy nogach, śmieje się, wysuwając jęzorek... Wyobrażam sobie, co to będzie z kudełkami, może dzięki temu będziemy zmobilizowani do jeszcze większej częstotliwości sprzątania. Nie ma tego złego...;) Na dzisiejszym rannym spacerku Misia załatwiła wszystko, co trzeba i to obficie...:lol: Podczas spacerów Misia boi się pijanych, dzieci i dużych psów :shake: - chowa się wtedy płochliwie za wyprowadzającego... Poza tym zauważyliśmy, że najpierw Misia bała się powrotów ze spacerów. Na dworze pogodna i żwawa, po powrocie chowała się w kąt mieszkania. Może to jakieś pozostałości skojarzeń z powrotami ze spacerów do boksu, zanim jeszcze w schronie zamieszkała w jednym boksie z Antosiem i Zadrą? Ale już jej to przechodzi...:lol: Kąpieli Misi jeszcze nie planujemy. Niech już na dobre się zadomowi i poczeka, aż zapowiadana fala mrozów przejdzie. W domu Misia się nie lęka prawie w ogóle i oby tak dalej...:lol: Quote
wieso Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 z takiej welny mozna zrobic bardzo ladny sweterek, oj bedzie tej welny duzo.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cieszymy sie ze wszystko idzie jak najlepiej...... Pozdrawiamy Quote
wieso Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 acz, zapomnialam, nasza starsza sunia tez przynosila buty ale tylko wtedy gdy goscie za dlugo siedzieli....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlfaLS Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Andzike']Miśka jest piękna :D Kociaki też ! :)[/QUOTE] Co prawda, to prawda - bez dwóch zdań:lol: Quote
UBOCZE Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tutaj właśnie widać, że Tymisia pilnuje z większym zaangażowaniem ukradzionego z przedpokoju buta niż własnej miski. Przymyka nawet oko na to, że koty jej z miski wyżerają...:evil_lol: Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Juz jestem na dogo!Obiecuje poprawic sie i wstawic zdjęcia z ostatniego łowickiego dnia Miski u mnie!Uboczowie wiedzą ,ze zajmowałam sie chora Romcią,ale teraz juz jest lepiej i wszystko nadrabiam!Zdjęcia Miski cudne,pychol usmiechnięty,pewnie jeszcze troche nie dowierza własnemu szczęściu!Ubocze dziękuję,żę masz banerek mojego Antosia w swoim podpisie! Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ubocze wstawiłam zdjęcia Toli ,na jej watku i Fizi na jej watku -zdjęc Miski nie mogę wkleić,daj mi jeszcze trochę czasu to zrobię to! Quote
UBOCZE Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Spokojnie, Romka...:lol: Co się odwlecze, to nie uciecze. Kiedy wstawisz, wtedy będą... Niech u Ciebie Roma w spokoju dochodzi do siebie... Gdybyś tylko mogła obiecać, że z Twojego domku prócz Misi nie zabraknie też fotek Romci i Pakusia... ;) Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Coś tam jest,problem polega na tym,ze zrobiłam filmiki a nie mam programu ściagnietego! Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Z zadowoleniem stwierdzam, że Misiunia nie boi się gości...:lol: Wczoraj mieliśmy gościa na korepetycjach. Misia przeleżała cały czas przy nodze Ani... Quote
Ewanka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 To bardzo dobra wiadmość, pozdrawiamy :) Quote
majuska Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nie dziwię się, że Misia tak Anię polubiła:evil_lol: Ani sie nie da nie lubić:loveu: Quote
magenka1 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 czyżby Misia miała ochotę na spanie w łóżeczku? Quote
Becia66 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ciepła aura wisi nad tym domem, dużo spokoju, zrozumienia i miłości.....Tylko zazdrościc tym zwierzakom i jeszcze Pana takiego przystojnego mają..... Quote
AlfaLS Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 magenka1 napisał(a):czyżby Misia miała ochotę na spanie w łóżeczku? Tylko patrzeć jak tam wskoczy:lol: Quote
majuska Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tak włąśnie wpaatruje sie w Misię i na tym środkowym zdjęciu to taka Poldziowata jest..i łapeczki są tak na rudo cętkowane jak u Poldzia;) Quote
Becia66 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 majuska napisał(a):Tak włąśnie wpaatruje sie w Misię i na tym środkowym zdjęciu to taka Poldziowata jest..i łapeczki są tak na rudo cętkowane jak u Poldzia;) ona i Poldziowata jest i Timurkowata..... Quote
UBOCZE Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dzięki, Majusko, za fotki (kiedy my tego się nauczymy?)... :roll:Przepraszam, że łóżko nie posłane, ale widzicie...:evil_lol: Misia zaczęła układać się nocą w tym miejscu i tam coraz częściej sypia... Ciekawie wyglądają wieczorne spacerki. Już drugi raz w czasie spaceru towarzyszył nam kot Guś, podnosząc dumnie ogon...:lol: Misia jeszcze mało odważna, ale już pilnuje na posłąniu swego świńskiego ucha. Przestała za to nosić z przedpokoju do pokoju buty... Niedługo chyba trzeba będzie wziąć się za kąpiel księżniczki. Czesana już była. Timurka najbardziej przypomina z profilu, kiedy śpi. Obrazek to bardzo pocieszny...:lol: Dziękujemy Wam za cieplutkie komentarze.:lol: Pozdrawiamy Wszystkich z naszego ursynowskiego Ubocza... Quote
mamanabank Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Aż trudno uwierzyć, że to jest ta sama Misia. Pozdrawiamy Ubocze serdecznie z podziękowaniem za zdjęcia! Quote
Recommended Posts