Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu Zadra, Antoś i Tapczanik niedawno, w tym samym boksie. Tapczanik był tam przez kilka dni, teraz siedzi oddzielnie i jest smutny. Każdy z tych psiaków na dogo ma swój wątek.

[FONT=Arial Black]Zadra: [/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/173021-Zadra-radoA-AE-z-czarnAE-kufAE

[FONT=Arial Black]Antoś: [/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/174602-ANTEK-najzwyklejszy-na-A-wiecie-do-kochania

[FONT=Arial Black]Tapczanik: [/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/1815...dnosci-baranka

Cudownie byłoby, gdyby każdy znalazł swój domek...

Posted

Oj tak Ubocze,Zadra coś nie ma szczęscia choć piękny z niej psiak a Antoś siedzi najdłuzej z całej trójki bo już około 4 lat!Tapczanik jest krótko ale wszystkie psiaki przeganiaja go z boksu!

Posted

Tapczanik nie podoba sie kolegom z boksu.Nie lubił go Antoś i Borys.Ale to Tapczanik zaczepiony daje po nosie kolegom.Antoś ma podrapane oko a Borys pogryzione ucho bo Tapczanik oddaje ze wszystkich sił jako,ze jest młody i silny.Teraz jest sam ,nie ze stadem i jest mu smutno!

Posted

AlfaLS napisał(a):
UBOCZE to może trzeba jakoś pomóc tym sierotkom po Misi, jak myślisz?:hmmmm:

Pewnie, że przydałoby się - dziękuję, Alfa, za taką myśl... Tylko w ich przypadku w grę raczej nie wchodzi hotelik ani DT, a od razu miejsce docelowe. Widziałem Antosia i Zadrę, gdy byliśmy po Misię. Psiaki, gdy zobaczyły ludzi, garnęły sie do ogrodzenia, zupełnie jak na tej fotce...
Chyba można byłoby pomóc w ogłaszaniu, bo tego nigdy za wiele. Zresztą może coś podpowie Romka?

Posted

UBOCZE napisał(a):
Pewnie, że przydałoby się - dziękuję, Alfa, za taką myśl... Tylko w ich przypadku w grę raczej nie wchodzi hotelik ani DT, a od razu miejsce docelowe. Widziałem Antosia i Zadrę, gdy byliśmy po Misię. Psiaki, gdy zobaczyły ludzi, garnęły sie do ogrodzenia, zupełnie jak na tej fotce...
Chyba można byłoby pomóc w ogłaszaniu, bo tego nigdy za wiele. Zresztą może coś podpowie Romka?

UBOCZE przecież my nie tylko "w hotelikach robimy" prawda? Jeśli one tego nie potrzebują to jeszcze lepiej:lol:.
Ale jakby wypalił ten "tyski patent" czyli kilka osób po 10 ogłoszeń to moglibyśmy go rozszerzyć na inne przyjazne schrony / mam nadzieję tylko że łowickie cioteczki nas wtedy nie przegonią że się tak szarogęsimy:diabloti:/ i wtedy te psiaki dostałby od nas takie pakieciki ogłoszeniowe i może to pomogłoby znaleźć te czające się jeszcze domki. Ja tak sobie cicho myślę tylko..................ale jak polubek nam tu wpadnie to zaraz porządki porobi i do ogłoszeń zagoni:mad:.
Romka nie zabronisz nam pomocy? Wypowiedz się:evil_lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']UBOCZE przecież my nie tylko "w hotelikach robimy" prawda? Jeśli one tego nie potrzebują to jeszcze lepiej:lol:.
Ale jakby wypalił ten "tyski patent" czyli kilka osób po 10 ogłoszeń to moglibyśmy go rozszerzyć na inne przyjazne schrony / mam nadzieję tylko że łowickie cioteczki nas wtedy nie przegonią że się tak szarogęsimy:diabloti:/ i wtedy te psiaki dostałby od nas takie pakieciki ogłoszeniowe i może to pomogłoby znaleźć te czające się jeszcze domki. Ja tak sobie cicho myślę tylko..................ale jak polubek nam tu wpadnie to zaraz porządki porobi i do ogłoszeń zagoni:mad:.

Jestem za, tylko Romka nam podpowie, gdzie ogłoszenia już są, a my moglibyśmy dorobić...

A może ładnie poprosimy Polubek o bannerki Zadry i Tapczanika, bo chyba nie mają (Antoś ma):
http://www.dogomania.pl/threads/1730...-czarnAE-kufAE
http://www.dogomania.pl/threads/1815...dnosci-baranka

A z Zadry to naprawę piękna psina. Aż dziw, że jeszcze w schronie...

Posted

AlfaLS napisał(a):
UBOCZE przecież my nie tylko "w hotelikach robimy" prawda? Jeśli one tego nie potrzebują to jeszcze lepiej:lol:.
Romka nie zabronisz nam pomocy? Wypowiedz się:evil_lol:

Jak znam Romkę to będzie mega wdzięczna za każdą pomoc w szukaniu domków dla łowiczan !!! :D

Posted

Nie ma za co dziękować, bo te bidy to przecież nas wszystkich z dogo wspólna sprawa...
Gdybyście tylko ułożyły teksty ogłoszeniowe dla Zadry, Antosia i Tapczanika, a ja potem zamówię ogłoszenia na bazarku (74 strony ogłoszeniowe!!!)...
Natomiast widzę, że tęga Balbinka (podobnie jak Tola) zbiera na hotelik. Może więc poproszę Alfę i inne osoby z "grupy tyskiej" o pomoc w rozruszaniu jej wątku?

Posted

UBOCZE napisał(a):
a ja potem zamówię ogłoszenia na bazarku (74 strony ogłoszeniowe!!!)...

Ubocze, podaj mi link do tego bazarku plissss, mam tyle ogłoszeń do zrobienia, a czasu zero i ogromne wyrzuty sumienia z tego powodu...ile taki pakiecik ogłoszeniowy kosztuje??

Posted

UBOCZE napisał(a):
a ja potem zamówię ogłoszenia na bazarku (74 strony ogłoszeniowe!!!)...

Ubocze, podaj mi link do tego bazarku plissss, mam tyle ogłoszeń do zrobienia, a czasu zero i ogromne wyrzuty sumienia z tego powodu...ile taki pakiecik ogłoszeniowy kosztuje??

Posted

[quote name='majuska']Ubocze, podaj mi link do tego bazarku plissss, mam tyle ogłoszeń do zrobienia, a czasu zero i ogromne wyrzuty sumienia z tego powodu...ile taki pakiecik ogłoszeniowy kosztuje??

Już przesłałem Ci na mail, bo trudno mi teraz na dogo cokolwiek napisać. Ale na wszelki wypadek podam też tutaj, może przejdzie...

http://www.dogomania.pl/threads/1812...-Suri-do-31-03

Jeden zestaw ogłoszeń kosztuje 10 zł.

Posted

Andzike napisał(a):
Ubocze, jak Misiowe lęki ? Już lepiej? :) I oczywiście zdjęc nie podaruje :D

Dzięki, Andzike, zdecydowanie lepiej...

Misia jeszcze na dworze, tuż przed wejściem do domu, ma zdejmowaną smycz. Efekt: jest załopotana, bo bezpieczniej czuje się na smyczy niż bez - i podąża czym prędzej w stronę drzwi blokowych...

Czasem leży na łóżku, ale tylko wtedy, gdy my jesteśmy. Pod naszą nieobecność, nie wiem czemu, nie ma takiej śmiałości. Bo żadnych śladów jej przebywania potem nie ma...

Dziwi nas, że od czasu zamieszkania u nas ani razu nie weszła do kuchni. Przebywa wiec tylko w dwóch pokojach, co też dziwne, bo chyba kuchnia powinna być ulubionym miejscem zwierzaków...

Zdjątka z dużą przyjemnością - jutro będą, o ile to szalone dziś dogo nam na to pozwoli...

Posted

Moja Nela do tej pory nie wchodzi do kuchni, tylko na jedzenie !!! Ja sobie mysle, ze czasem ludzie nie pozwalają psom wchodzić do kuchni - kłaki itp i moze kiedyś były za wejscie do kuchni karane...

A zdjątka mozecie przesłac do mnie, chociaz tak mnie ostatnio dogo wk.... ze to ludzkie pojecie przechodzi :(

Posted

Moja Nela do tej pory nie wchodzi do kuchni, tylko na jedzenie !!! Ja sobie mysle, ze czasem ludzie nie pozwalają psom wchodzić do kuchni - kłaki itp i moze kiedyś były za wejscie do kuchni karane...

A zdjątka mozecie przesłac do mnie, chociaz tak mnie ostatnio dogo wk.... ze to ludzkie pojecie przechodzi :(