Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, no to teraz może świadomie robić filmiki, a nie tak jak te pierwsze, przez przypadek. Będziesz umiała umieścić filmy na you tube? Skoro masz już konto, to można innym psiakom filmiki robić.

Posted

A Misia z upodobaniem wchodzi pod kanapę. Na spacer wychodzi z dużym entuzjazmem, ale wraca najczęsciej w to miejsce, ignorując swoje legowisko...
I nie to, ze chowa się ze strachu pod kanapę, lecz uznaje to miejsce za najlepsze, bo trochę ukryte. Myślę, że to z powodu schroniskowego przyzwyczajenia do budy...

Na spacerach natomiast z ochotą nawiązuje nowe psie znajomości...

Posted

Hihi, niedługo Ubocza napiszą, że zakupili dla Misi przepiekną budę i ta teraz stoi u nich w salonie, na honorowym miejscu.
Fajnie, że się dziewczynka tak szybko zaaklimatyzowała. Ale i nic dziwnego, w takim domu...

Posted

UBOCZE napisał(a):
Bardzo Dziękuję, Romka, za filmiki...

Nie wiem, czy poznajecie: na drugim filmiku od lewej Roma i Pakuś obłaskawiane głaskaniem...:lol:
Wyszło troche ciemno.Mam nadzieje ,ze nastepne będa lepsze!A Pakunia widac nawet całkiem dobrze,żeby nie powiedzieć najlepiej!Siedzi na kanapie a Ubocze gładzi go po łepku!

Posted

Romka napisał(a):
Wyszło troche ciemno.Mam nadzieje ,ze nastepne będa lepsze!A Pakunia widac nawet całkiem dobrze,żeby nie powiedzieć najlepiej!Siedzi na kanapie a Ubocze gładzi go po łepku!

a które Ubocze? :-) :-) :-)

Posted

[quote name='Florentynka']Dla Misi i jej rodziny - ludzkiej i kociej:

Bardzo Dziękujemy, Florentynko, też w imieniu Misiuni i z dużą wzajemnością... Podobne życzenia ślemy wszystkim uczestnikom i czytelnikom wątku...:lol:

A Pakuś Romki to chodząca, rozczulająca słodycz...:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Andzike napisał(a):
Ubocze, co u Misi słychać ??? ;)

Też ostatnio tak sie zastanawiałam co u Misi? Czyżby opiekunowie postanowili sami się Misia cieszyć a nam nic nie pisać?:cool3:My chcemy Misi!!!!!!!!!!!:mad: