Andzike Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 majuska napisał(a):No piękne, piękne Andzike Ty to rzeczywiście masz idealną dziewczynę dla Gustwa mieleckiego, piekna jest:) Dlatego tak mi ten Gustaw w serce zapadł... Quote
Daga&Maks Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Misia taka szczęśliwa jest teraz. Super się ogląda takie zdjęcia :) Quote
Paula03 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jakie śliczne zdjęcia ze spacerków :) Quote
Andzike Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jeszcze max. kilka tygodni i Misia się całkiem wyluzuje :D Quote
Romka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 majuska napisał(a):No piękne, piękne Andzike Ty to rzeczywiście masz idealną dziewczynę dla Gustwa mieleckiego, piekna jest:) Nie chwaląc się jam podrzuciła watek Gustawa naszej Nelce i Andzike,pasuje mi do nich bardzo!;):cool3: Quote
Romka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Bardzo się cieszymy,ze nasze łowickie dziewczyny maja takie fajne domki!Bardzo,bardzo Wam dziękujemy! Quote
Andzike Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ubocze, co słychać u Misiuni ? :) Może jakieś fotki z domowego ciepełka ? ;) Quote
UBOCZE Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pozdrawiam, Andzike...:lol::lol::lol: Z utęsknieniem czekamy tu Na Uboczu na następny, wspólny po lasku spacerek... Misia już była odrobaczana, a dzisiaj została zaszczepiona kompleksową szczepionką... Pani Wetka zrobiła jej ładny manicure i zachwycała się jej grzecznością... Misia w domu wciąż czasem ze swoimi strachami , choć lubi też pilnować swojego świńskiego ucha i wtedy, gdy jakiś kot zbliży się do niej - powarkuje... Odblokowuje się zupełnie na spacerach, raz nawet chwyciła jakiś przedmiot i w pyszczku nosiła przez cały spacer...:lol: Sesja fotkowa też wkrótce będzie, ale oczywiście wtedy będziemy uśmiechali się o pomoc...:roll: I czekamy, Andzike, na znak od Ciebie w sprawie następnego wspólnego spaceru panien - łowiczanek...:lol::lol::lol: Quote
Andzike Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Oczywiście z przyjemnością wkleje nowe fotki Misiuni :) Spacerek po Kabatach też mi się marzy, ale przed nim musimy dziewczyny potraktować czymś przeciwkleszczowym - wczoraj wyciągnęłam Neli kleszcza z łapy i mam lekką paranoje ;) Pozdrawiamy cieplutko Ubocze i zwierzyniec :) Quote
UBOCZE Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dzięki, bo my do dziś nie potrafimy...:oops: Czyżby Nelcia złapała kleszcza w lasku? Jutro potraktujemy Misię advantixem... Pozdrawiamy Was Ciepło (na przekór powracającej zimie, żeby jak najszybciej sobie już poszła) z Na Uboczu...:lol::lol::lol: Quote
Andzike Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja ze 2 mies. walczylam ze zdjęciami korzystając z pomocy mamanabank przy wklejaniu ;) w końcu się nauczylam :) Jak mnie następnym razem zaprosicie na makowca i pizze to chętnie Wam pokaże jak się wkleja:diabloti: a póki co zawsze chętnie wkleje zdjęcia szczęsliwej Misiuni :) Nie wiem gdzie to cholerstwo sie przyczepilo, ale bylam w lekkim szoku... kleszcz na początku marca?? okazalo się, ze to jednak normalne :/ Quote
UBOCZE Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Makowiec i pizza będą czekały, tym razem jednak już w odwrotnej kolejności...:evil_lol: Quote
mamanabank Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 UBOCZE napisał(a):Pozdrawiam, Andzike...:lol::lol::lol: Z utęsknieniem czekamy tu Na Uboczu na następny, wspólny po lasku spacerek... Misia już była odrobaczana, a dzisiaj została zaszczepiona kompleksową szczepionką... Pani Wetka zrobiła jej ładny manicure i zachwycała się jej grzecznością... Misia w domu wciąż czasem ze swoimi strachami , choć lubi też pilnować swojego świńskiego ucha i wtedy, gdy jakiś kot zbliży się do niej - powarkuje... Odblokowuje się zupełnie na spacerach, raz nawet chwyciła jakiś przedmiot i w pyszczku nosiła przez cały spacer...:lol: Sesja fotkowa też wkrótce będzie, ale oczywiście wtedy będziemy uśmiechali się o pomoc...:roll: I czekamy, Andzike, na znak od Ciebie w sprawie następnego wspólnego spaceru panien - łowiczanek...:lol::lol::lol: Cecha psów pasterskich, pilnowanie przedmiotów, znoszenie butów do legowiska, skąd ja to znam! Quote
UBOCZE Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 mamanabank napisał(a):Cecha psów pasterskich, pilnowanie przedmiotów, znoszenie butów do legowiska, skąd ja to znam! Miśka często wybiera z miski kawałek mięska, który z łatwością mogłaby pochłonąć za jednym mlaśnieciem i na posłaniu pilnuje tego kawałka. W końcu nie opiera się pokusie i zjada, a potem wygląda na zdziwioną, że nie ma czego pilnować. Oczywiście nadal też zdarza się jej przenoszenie z przedpokoju na posłanko butów - ale szczęśliwie bardzo subtelnie: bez pożerania, ani nawet obgryzania... Quote
Romka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 O rany Andzike,zaraz sprawdzę moje stwory!Kleszcz w marcu?A nasza Misiunia powoli pozbywa się złych wspomnień schroniskowych z tego co widzę!Pilnowanie mięska,noszenie czegos w pysku na spacerku!Chciałabym to zobaczyć! Quote
UBOCZE Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Romka napisał(a):O rany Andzike,zaraz sprawdzę moje stwory!Kleszcz w marcu?A nasza Misiunia powoli pozbywa się złych wspomnień schroniskowych z tego co widzę!Pilnowanie mięska,noszenie czegos w pysku na spacerku!Chciałabym to zobaczyć! Zapraszamy, Romka!!! Niedługo wiosna, w naszej okolicy będzie naprawdę zielono, ładnie...:lol::lol::lol: Quote
halcia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Podczytywałam,ale teraz zaznacze.Ja pierwsze kleszcze widziałam w kwietniu.Szok.:shake:A buty do łózka znosiła moja Nutka zawsze jak wychodzilismy.Nie gryzła,spała lub czekała z nim w łózku na nas.Zniknęło to w dniu,kiedy przyprowadziłam drugiego adoptowanego psiaka.Czyli teskniła.Teraz wielokrotnie Filip zostaje na ogrodzie/bo woli/Nutka w łózku/bo lubi/ale butów juz nie znosi:evil_lol:Piekne fotki,piekne psiaki.To było jedyne lekarswo dla Was Ubocze!Super,ze decyzja była szybka. Quote
majuska Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 halcia napisał(a):A buty do łózka znosiła moja Nutka zawsze jak wychodzilismy.Nie gryzła,spała lub czekała z nim w łózku na nas.Zniknęło to w dniu,kiedy przyprowadziłam drugiego adoptowanego psiaka. Czyżbyś Halcia namawiała do czegoś Uboczów? ;) Quote
Andzike Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Mała ta Misia, zmieści się coś jeszcze ... ;) Quote
halcia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Niby nie,ale dwa psiaki chowaja se lepiej,mój Tz ostro protestował,a teraz nie wyobraza sobieby było inaczej,nawet bardziej rozpieszcza tego po przejsciach. Quote
Romka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 majuska napisał(a):Czyżbyś Halcia namawiała do czegoś Uboczów? ;) Ubocze to ja zapraszam do Łowicza na spacer a przy okazji znajdziemy Wam cos w schronisku!Ogólnie wiadomo,ze co 2 psy to nie jeden! Quote
kajkoowa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jasne, im większe towarzystwo tym weselej:lol: Quote
UBOCZE Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Zapraszamy Wszystkich znajdujących się teraz, czy kiedykolwiek w pobliżu w odwiedziny:lol: (ale nie mylcie tego z wizytą przedadopcyjną:evil_lol:)... Myślę jednak, że dwadzieścia cztery łapy w dwóch pokojach nam w zupełności wystarczą...;) A wesoło i tak będzie, oczywiście gdy przyjedziecie...:lol::lol::lol: Quote
halcia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dziekujemy!Licze i licze te 24 łapy:diabloti::evil_lol: Quote
UBOCZE Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='halcia']Dziekujemy!Licze i licze te 24 łapy:diabloti::evil_lol: Nie potrafię tu wklejać, ale zaraz podam linki... Tu jest szesnaście łapek::evil_lol: http://nasza-klasa.pl/profile/2578260/gallery/280 ... a tu razem dwadzieścia łapek::evil_lol: http://nasza-klasa.pl/profile/2578260/gallery/281 Pozostałe cztery łapki to oczywiście Miśka...:lol::lol::lol: Ponawiamy zaproszenie do zobaczenia w realu...:lol: Quote
Recommended Posts