Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
No piękne, piękne
Andzike Ty to rzeczywiście masz idealną dziewczynę dla Gustwa mieleckiego, piekna jest:)

Nie chwaląc się jam podrzuciła watek Gustawa naszej Nelce i Andzike,pasuje mi do nich bardzo!;):cool3:

Posted

Pozdrawiam, Andzike...:lol::lol::lol:
Z utęsknieniem czekamy tu Na Uboczu na następny, wspólny po lasku spacerek...
Misia już była odrobaczana, a dzisiaj została zaszczepiona kompleksową szczepionką...
Pani Wetka zrobiła jej ładny manicure i zachwycała się jej grzecznością...
Misia w domu wciąż czasem ze swoimi strachami , choć lubi też pilnować swojego świńskiego ucha i wtedy, gdy jakiś kot zbliży się do niej - powarkuje... Odblokowuje się zupełnie na spacerach, raz nawet chwyciła jakiś przedmiot i w pyszczku nosiła przez cały spacer...:lol:
Sesja fotkowa też wkrótce będzie, ale oczywiście wtedy będziemy uśmiechali się o pomoc...:roll:

I czekamy, Andzike, na znak od Ciebie w sprawie następnego wspólnego spaceru panien - łowiczanek...:lol::lol::lol:

Posted

Oczywiście z przyjemnością wkleje nowe fotki Misiuni :)

Spacerek po Kabatach też mi się marzy, ale przed nim musimy dziewczyny potraktować czymś przeciwkleszczowym - wczoraj wyciągnęłam Neli kleszcza z łapy i mam lekką paranoje ;)
Pozdrawiamy cieplutko Ubocze i zwierzyniec :)

Posted

Dzięki, bo my do dziś nie potrafimy...:oops:

Czyżby Nelcia złapała kleszcza w lasku? Jutro potraktujemy Misię advantixem...

Pozdrawiamy Was Ciepło (na przekór powracającej zimie, żeby jak najszybciej sobie już poszła) z Na Uboczu...:lol::lol::lol:

Posted

Ja ze 2 mies. walczylam ze zdjęciami korzystając z pomocy mamanabank przy wklejaniu ;) w końcu się nauczylam :)
Jak mnie następnym razem zaprosicie na makowca i pizze to chętnie Wam pokaże jak się wkleja:diabloti: a póki co zawsze chętnie wkleje zdjęcia szczęsliwej Misiuni :)

Nie wiem gdzie to cholerstwo sie przyczepilo, ale bylam w lekkim szoku... kleszcz na początku marca?? okazalo się, ze to jednak normalne :/

Posted

UBOCZE napisał(a):
Pozdrawiam, Andzike...:lol::lol::lol:
Z utęsknieniem czekamy tu Na Uboczu na następny, wspólny po lasku spacerek...
Misia już była odrobaczana, a dzisiaj została zaszczepiona kompleksową szczepionką...
Pani Wetka zrobiła jej ładny manicure i zachwycała się jej grzecznością...
Misia w domu wciąż czasem ze swoimi strachami , choć lubi też pilnować swojego świńskiego ucha i wtedy, gdy jakiś kot zbliży się do niej - powarkuje... Odblokowuje się zupełnie na spacerach, raz nawet chwyciła jakiś przedmiot i w pyszczku nosiła przez cały spacer...:lol:
Sesja fotkowa też wkrótce będzie, ale oczywiście wtedy będziemy uśmiechali się o pomoc...:roll:

I czekamy, Andzike, na znak od Ciebie w sprawie następnego wspólnego spaceru panien - łowiczanek...:lol::lol::lol:

Cecha psów pasterskich, pilnowanie przedmiotów, znoszenie butów do legowiska, skąd ja to znam!

Posted

mamanabank napisał(a):
Cecha psów pasterskich, pilnowanie przedmiotów, znoszenie butów do legowiska, skąd ja to znam!

Miśka często wybiera z miski kawałek mięska, który z łatwością mogłaby pochłonąć za jednym mlaśnieciem i na posłaniu pilnuje tego kawałka. W końcu nie opiera się pokusie i zjada, a potem wygląda na zdziwioną, że nie ma czego pilnować. Oczywiście nadal też zdarza się jej przenoszenie z przedpokoju na posłanko butów - ale szczęśliwie bardzo subtelnie: bez pożerania, ani nawet obgryzania...

Posted

O rany Andzike,zaraz sprawdzę moje stwory!Kleszcz w marcu?A nasza Misiunia powoli pozbywa się złych wspomnień schroniskowych z tego co widzę!Pilnowanie mięska,noszenie czegos w pysku na spacerku!Chciałabym to zobaczyć!

Posted

Romka napisał(a):
O rany Andzike,zaraz sprawdzę moje stwory!Kleszcz w marcu?A nasza Misiunia powoli pozbywa się złych wspomnień schroniskowych z tego co widzę!Pilnowanie mięska,noszenie czegos w pysku na spacerku!Chciałabym to zobaczyć!

Zapraszamy, Romka!!! Niedługo wiosna, w naszej okolicy będzie naprawdę zielono, ładnie...:lol::lol::lol:

Posted

Podczytywałam,ale teraz zaznacze.Ja pierwsze kleszcze widziałam w kwietniu.Szok.:shake:A buty do łózka znosiła moja Nutka zawsze jak wychodzilismy.Nie gryzła,spała lub czekała z nim w łózku na nas.Zniknęło to w dniu,kiedy przyprowadziłam drugiego adoptowanego psiaka.Czyli teskniła.Teraz wielokrotnie Filip zostaje na ogrodzie/bo woli/Nutka w łózku/bo lubi/ale butów juz nie znosi:evil_lol:Piekne fotki,piekne psiaki.To było jedyne lekarswo dla Was Ubocze!Super,ze decyzja była szybka.

Posted

halcia napisał(a):
A buty do łózka znosiła moja Nutka zawsze jak wychodzilismy.Nie gryzła,spała lub czekała z nim w łózku na nas.Zniknęło to w dniu,kiedy przyprowadziłam drugiego adoptowanego psiaka.

Czyżbyś Halcia namawiała do czegoś Uboczów? ;)

Posted

Niby nie,ale dwa psiaki chowaja se lepiej,mój Tz ostro protestował,a teraz nie wyobraza sobieby było inaczej,nawet bardziej rozpieszcza tego po przejsciach.

Posted

majuska napisał(a):
Czyżbyś Halcia namawiała do czegoś Uboczów? ;)

Ubocze to ja zapraszam do Łowicza na spacer a przy okazji znajdziemy Wam cos w schronisku!Ogólnie wiadomo,ze co 2 psy to nie jeden!

Posted

Zapraszamy Wszystkich znajdujących się teraz, czy kiedykolwiek w pobliżu w odwiedziny:lol: (ale nie mylcie tego z wizytą przedadopcyjną:evil_lol:)...
Myślę jednak, że dwadzieścia cztery łapy w dwóch pokojach nam w zupełności wystarczą...;)

A wesoło i tak będzie, oczywiście gdy przyjedziecie...:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='halcia']Dziekujemy!Licze i licze te 24 łapy:diabloti::evil_lol:

Nie potrafię tu wklejać, ale zaraz podam linki...

Tu jest szesnaście łapek::evil_lol:
http://nasza-klasa.pl/profile/2578260/gallery/280

... a tu razem dwadzieścia łapek::evil_lol:
http://nasza-klasa.pl/profile/2578260/gallery/281

Pozostałe cztery łapki to oczywiście Miśka...:lol::lol::lol:

Ponawiamy zaproszenie do zobaczenia w realu...:lol: