Monday Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 u jamora jest sporo boksów....ogromny teren do biegania...jamor z tego co kojarzę szkoli psy policyjne Teren do biegania ogromny - grupuje psy do wychodzenia z boksów razem. Wet - jest jakiś dojezdny, na zawołanie... Jest wątek hotelu jamora na dogo...albo strona www.jamor.pl Ja oddawałam tam psa, który stał się emirowym psem. Relacja z pobytu, zdjęcia...wszystko było. Quote
bela51 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jamor wa swój wątek hotelowy, to myslę, ze o wszystko mozna go wypytać. http://www.jamor.pl/ Quote
GochaT Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Psów jest około 15 może więcej , warunki są b.dobre ale i Jamor i jego małżonka pracują także popołudniami mają co się uwijać z psiakami . Jest tam piękny ogród gdzie psy bawią się i biegają ale z wetem jest problem bo do wawy kawałek drogi i nie ma kto jeździć więc dla staruszków myślę,że nie specjalnie dobre rozwiązanie. My mamy takie miejsce w Brodnicy gdzie Ania w hoteliku jak w sanatorium pieski traktuje , takie miejsce byłoby dla nich idealne. Quote
malibo57 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja tez uważam, że u Jamora to nie jest najlepsze miejsce dla psich emerytów. Trochę daleko od Warszawy i od Radomia. Ponawiam propozycję u Milagnes w Dąbrówce Warszawskiej, to jest pod Radomiem. Może ktoś z Radomia pojedzie sprawdzić warunki? Zrobiłam tam rezerwację na wszelki wypadek. Trzymam też rezerwację w Konstancinie, jeśli wolicie Warszawę. Cena w Dąbrówce ( z odpchleniem i okresowymi kapielami) 15/doba za psa, w Konstancinie 13, 50/doba za psa. Nie negocjowałam tej ceny, ale mogę spróbować, jeśli uznacie te propozycję za interesującą. Mamy w Dąbrówce sunię Bródkę z poligonu policyjnego - to starsza, sterana życiem sunia z oskalpowaną szczęką. U Agnieszki wróciła jej chęć życia i wygląd:) http://www.dogomania.pl/forum/f28/tylko-dla-ludzi-o-mocnych-nerwach-145575/index46.html Quote
Dorota Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Zastanówmy się , z tego co czytam to dobre miejsce ale Jamor szkoli psy , a jest tylko z zoną to pracy ma mnóstwo a jak wiemy te psy wymagaja większej niz zdrowe uwagi. Ja tylko zgłaszam uwagi , nie zamierzam zmuszać .Moja intencja jest zapewnienie im jak najlepszej opieki. Juz na zdjęciach widac ze tam wet jest konieczny, a łapa jednego z nich ............................wyglada dramatycznie . Quote
malibo57 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 GochaT napisał(a):Psów jest około 15 może więcej , warunki są b.dobre ale i Jamor i jego małżonka pracują także popołudniami mają co się uwijać z psiakami . Jest tam piękny ogród gdzie psy bawią się i biegają ale z wetem jest problem bo do wawy kawałek drogi i nie ma kto jeździć więc dla staruszków myślę,że nie specjalnie dobre rozwiązanie. My mamy takie miejsce w Brodnicy gdzie Ania w hoteliku jak w sanatorium pieski traktuje , takie miejsce byłoby dla nich idealne. A czy w Brodnicy są miejsca? To bardzo dobre miesce. Quote
Monday Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A gdzie jest brodnica ? Moze macie rację....ja jamora pytałam, bo blisko radomia i wiem , że warunki dobre. A może propozycje malibo przyjąć? Dąbrówka warszawska pod radomiem????? A ktoś z kimś tam już rozmawiał? Konstancin nieco taniej - trzeba brać to pod uwagę Quote
Monday Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jak pod radomiem to ze sprawdzeniem nie powinno być problemu. Zabiorę kogoś z radomia i pojedziemy. Quote
red Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 W Dąbrówce była Dorka, zapytam ją. Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nie ma na co czekac chyba bo zima idzie wiec warto wyciagac tych chlopakow jak najszybciej...moim zdaniem dwie propozycje malibo sa super- wiec jesli sa miejsca to moze tam gdzie taniej??Niby 1,50 za dzoeń- to będzie ok 100 zł mniej za 2 psy...ale ja osobiscie nie znam ani jednego ani drugiego miejsca... Quote
malibo57 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Poczekajmy chwilkę. Może ktoś powie coś więcej. Jeszcze spróbuję ponegocjować tę cenę. Talentu w tym kierunku nie mam, ale... Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 malibo57 napisał(a):Poczekajmy chwilkę. Może ktoś powie coś więcej. Jeszcze spróbuję ponegocjować tę cenę. Talentu w tym kierunku nie mam, ale... No taaaaaaaaaa...jasne..Ty nie masz talentu??/hahahah...dobre....:/ Quote
malibo57 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Powiem tak. Jak mi się nie uda, to dorzucam tę różnicę w cenie, czyli 100 PLN miesięcznie do deklaracji stałych. Więc cena jest 800. Wolałabym, żeby psy były bliżej Radomia, żeby ludzie stamtąd mogli je odwiedzać i mieć na oku. Wydaje mi się też, że w Dąbrówce będą miały lepszą opiekę, niż w Konstancinie. Nie wiem, co z Brodnicą? Są miejsca? Quote
Mal Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Też uważam, że propozycje Malibo są super :) Jest już końcówka listopada, w każdej chwili może nastąpić atak zimy. Nie ma co za długo debatować, trza psiaki wyciągać. Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 malibo57 napisał(a):Powiem tak. Jak mi się nie uda, to dorzucam tę różnicę w cenie, czyli 100 PLN miesięcznie do deklaracji stałych. Więc cena jest 800. Wolałabym, żeby psy były bliżej Radomia, żeby ludzie stamtąd mogli je odwiedzać i mieć na oku. Wydaje mi się też, że w Dąbrówce będą miały lepszą opiekę, niż w Konstancinie. Nie wiem, co z Brodnicą? Są miejsca?AAAAAA..no to juz kumam dlaczego chcesz w Dąbrówce...ale tam jest sprawdzony DT???JA mam nadzieje ze jak sie dwa psy da do nich na raz i do jednego w zasadzie kojca to znizka powinna byc i to conajmniej do 12 zł za dobę:) Quote
Monday Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 No to...w tej dąbrówce są zarezerwowane miejsca dla nich... Może poczekać co Dorka powie, która tam była i zawozić onki- skoro są pieniądze...Im krócej w schronie tym lepiej :) A czy one muszą trafić do weta odnośnie tych krzywych łapek, czy po prostu już takie mają zostać ? Quote
malibo57 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Poczekajmy na Brodnicę - Dąbrówka nie ucieknie przez jakieś 2 dni. Czy ktoś ma kontakt z Brodnicą? Pytam, czy może tam wet do nich przyjechać - może. Jak już pisałam wcześniej, biorę na siebie koszty leczenia. Tylko tych deklaracji ciągle mamy mało. Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 malibo57 napisał(a):Poczekajmy na Brodnicę - Dąbrówka nie ucieknie przez jakieś 2 dni. Czy ktoś ma kontakt z Brodnicą? Pytam, czy może tam wet do nich przyjechać - może. Jak już pisałam wcześniej, biorę na siebie koszty leczenia. Tylko tych deklaracji ciągle mamy mało. KUrcze ja teraz niczego nie umiem znaleźć na tym nowym dogo..ale wiem ze ania ma telefon podany chyba na swojej stronie....trzeba z Nią bezpośrednio najlepiej- bo to tymczas sprawdzony na maxa..i pewny..no i z tego co pamietam opieka weta jest jak najbardziej... Quote
malibo57 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PSA-W-Brodnica-woj-kuj-pom-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom Znalazłam watek. Kto zadzwoni? Red? Gonia? Kto zna Anię? Quote
Ziutka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 red napisał(a):Niestety nie mogę edytować 1 postu, nie wiem dlaczego. Kliknij 2 razy na edycję postu...u mnie tak działa ;) Quote
Lionees Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Widzę,że Sochaczew prawie w komplecie u chłopaczków;) Quote
Cajus JB Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Wszystko ładnie, pięknie. Tylko nie ma deklaracji stałych. A jednorazowe trzeba trzymać na niespodziewane wypadki. To niemłode psy. Miały badania? Wiadomo czy wszystko z Ich zdrowiem jest w porządku? A jak coś wyjdzie? Jeśli mają jechać do hoteliku to muszą mieć komplet deklaracji stałych. I zapas jednorazowych. Jak jakaś deklaracja wypadnie? Lub co gorsza psiaki pojadą, a nie zbierzemy całej sumy ko końca? Będziemy łatać to bazarkami? I jeszcze jedna sprawa. Adopcja. Czy psy uda się wy adoptować razem, osobno, wcale? To spora suma. I może być na bardzo długo. Nie chcemy aby wróciły prawda. Rezerwacja hotelików ok. Ale wysyłanie bez kompletu stałych to olbrzymie ryzyko. W tym wypadku podwójne. Przecież przy ewentualnym braku kasy nie będziemy za jakiś czas decydować, który wraca. Quote
Monday Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Zobaczyłam na mapie brodnicę....to 280km od radomia. Ciężka droga ok 6 godz. Nie wiem jak psy to wytrzymają i koszt transportu bardzo duży... Quote
Recommended Posts